Case

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Een slimme advocaat heeft zijn leven verwoest door drank en roekeloosheid, maar vindt een nieuw doel: het onderzoek naar de schijnbare zelfmoord van een tiener.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Wanneer het lichaam van de jonge balletstudente Lára wordt gevonden, opgehangen in een theater, gelooft rechercheur Gabriela niet dat het om zelfmoord gaat.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Guðný en Jónas worden het doelwit van een mediacampagne. Ondanks Logi's roekeloosheid geeft Brynhildur hem documenten die licht werpen op het verleden van Lára.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Logi helpt de pleegouders van Brynhildur en Lára. Högni denkt dat Gabríela Logi stiekem helpt. Elva komt erachter dat Júlíus seksvideo's heeft.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Gabríela helpt haar zus uit de brand. Ilmur doorzoekt de video's op Júlíus' harde schijf. De relatie tussen Jónas en Lára lijkt verdacht.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Logi en Gabríela denken dat Lára's zus Hanna misschien iets weet over haar dood. Brynhildur krijgt informatie die naar de balletgroep leidt.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Het wordt duidelijk dat Gabríela informatie lekt. Logi komt onuitgenodigd op een wild feest bij Þór en wil zijn vertrouwen winnen. Þór krijgt onverwacht bezoek.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Hanna is gevonden in een drugspand en Gabríela ondervraagt haar over Logi en Thor. De politie neemt de computer van Ilmur in beslag en Thors bende gaat achter Jónas aan.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Jónas vertelt Logi alles wat hij weet. Hanna herkent de stem van de man die haar heeft verkracht. Benedikt betrapt Brynhildur achter zijn computer.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Na een ontmoeting met Benedikt vertelt Logi Gabríela alles. Ilmur opent het videobestand van Þór. Logi wordt roekeloos wanneer hij alles alleen wil doen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.