BoJack Horseman

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Ontmoet het meest geliefde sitcom-paard uit de jaren 90, twintig jaar later. Een gierigaard met een hart van... niet van goud...iets goudachtigs. Koper misschien?

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  BoJack Horseman: The BoJack Horseman Story, Hoofdstuk 1

  BoJack, die hoopt dat zijn memoires hem opnieuw in de schijnwerpers zullen plaatsen, huurt een ghostwriter in.

  Aflevering 2

  BoJack Hates the Troops

  BoJack wordt het onderwerp van nationale aandacht in de media nadat hij de troepen omschrijft als 'eikels'.

  Aflevering 3

  Prickly-Muffin

  BoJack is opnieuw in contact met een vriend uit zijn verleden die bij hem intrekt en tumult veroorzaakt.

  Aflevering 4

  Zoës and Zeldas

  BoJack besluit Todd te begeleiden. Diane's ex-vriend schrijft een artikel over Mr. Peanutbutter.

  Aflevering 5

  Live Fast, Diane Nguyen

  BoJack en Diane moeten een omweg maken tijdens een zakenreis. Todd leidt een zwendel die hem in de problemen doet belanden.

  Aflevering 6

  Our A-Story Is a 'D' Story

  BoJack is jaloers op Diane's relatie met Mr. Peanutbutter. Todd bevindt zich in een nieuwe omgeving.

  Aflevering 7

  Say Anything

  BoJack ondermijnt zichzelf door een epische drinkpartij. Princess Carolyn's agentschap fuseert met een ander agentschap.

  Aflevering 8

  The Telescope

  Wanneer hij verneemt dat zijn vroegere vriend van 'Horsin' Around' stervende is, probeert BoJack om het een en ander bij te leggen.

  Aflevering 9

  Horse Majeure

  Een verliefde BoJack probeert een huwelijk te saboteren. Todd neemt een verrassende nieuwe professionele rol aan.

  Aflevering 10

  One Trick Pony

  BoJack neemt een film op bij Mr. Peanutbutter thuis. Diane voltooit haar boek.

  Aflevering 11

  Downer Ending

  BoJack gaat in zijn typische Gonzo-stijl van start met een project. Dit leidt tot een door drugs aangewakkerde bekendmaking.

  Aflevering 12

  Later

  Maanden nadat zijn memoires zijn uitgebracht, komt BoJack in aanmerking voor een droomrol.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Brand New Couch

  BoJack gelooft dat een optimistische houding zijn leven zal verbeteren maar die houding werkt averechts op zijn nieuwe acteerbaan.

  Aflevering 2

  Yesterdayland

  BoJack voelt zich aangetrokken tot de enige vrouw in de stad die geen idee heeft wie hij is (omdat ze in een coma heeft gelegen). Todd opent een pretpark.

  Aflevering 3

  Still Broken

  Een uitvaart verandert in een schatzoek-avontuur voor de cast van 'Horsin' Around' en een potentieel roddelfeest voor Princess Carolyn en Mr Peanutbutter.

  Aflevering 4

  After the Party

  Princess Carolyn, BoJack, Diane en Mr. Peanutbutter leren enkele belangrijke lessen over liefde na een surpriseparty.

  Aflevering 5

  Chickens

  BoJack hoopt vurig dat zijn regisseur Kelsey hem leuk vindt. Todd, Diane en de dochter van Kelsey helpen een kip die op de vlucht is voor de politie.

  Aflevering 6

  Higher Love

  Princess Carolyn denkt dat ze kan profiteren van de dood van de agent van Mr. Peanutbutter. BoJack gaat door het lint als hij een taboewoord hardop tegen Wanda zegt.

  Aflevering 7

  Hank After Dark

  Diane zorgt voor verrassingen tijdens de promotie van BoJacks boek en brengt Mr. Peanutbutters nieuwe show in gevaar. Todd raakt betrokken bij internationale zaken.

  Aflevering 8

  Let's Find Out

  BoJack is een van de eerste beroemde gasten in de eerste aflevering van Mr. Peanutbutters gameshow maar de game verloopt niet helemaal gladjes.

  Aflevering 9

  The Shot

  BoJack bekokstooft een plan met Kelsey, Todd, Princess Carolyn en Mr. Peanutbutter om een cruciale opname voor de Secretariat-film te stelen.

  Aflevering 10

  Yes And

  Todd gaat helemaal op in de hype van improv comedy. Wanda denkt dat Diane een slechte invloed heeft op BoJack als hij te maken krijgt met een carrièrecrisis.

  Aflevering 11

  Escape from L.A.

  BoJack gaat op een roadtrip om een oude vriendin op te zoeken en ervaart dat de buitenwereld heel anders in elkaar steekt dan Hollywood.

  Aflevering 12

  Out to Sea

  BoJack leert meer over de prioriteiten in het leven als Todd uit huis gaat om zich te voegen bij een improv comedy-groep op een speciaal cruiseschip.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Start Spreading the News

  Ana Spanakopita stuurt BoJack voor een aantal interviews naar New York en Todd gaat mee. Princess Carolyn wil dat Mr. Peanutbutter weer aan het werk gaat.

  Aflevering 2

  The BoJack Horseman Show

  In 2007 vindt Princess Carolyn een nieuw project voor BoJack, ontmoet Diane Mr. Peanutbutter in het koffiehuis waar ze werkt en kust Todd een meisje.

  Aflevering 3

  BoJack Kills

  BoJack wordt vals beschuldigd van de moord op een danseres van Whale World. Mr. Peanutbutter en Todd krijgen onfrisse bonje met het stinkdier dat naast hen woont.

  Aflevering 4

  Fish Out Of Water

  Voor de première van Secretariat reist BoJack onderwater naar het Pacific Ocean Film Festival, waar hij Kelsey zijn hulp probeert aan te bieden.

  Aflevering 5

  Love And/Or Marriage

  Terwijl Todd en BoJack onuitgenodigd een feestdiner bijwonen, gebruikt Diane marihuana met een cliënt. Princess Carolyn heeft een reeks blind dates.

  Aflevering 6

  Brrap Brrap Pew Pew

  Sextina Aquafina raakt in de problemen door de tweet van Diane. BoJack wordt geïrriteerd door grappenmaker en topacteur Jurj Clooners.

  Aflevering 7

  Stop the Presses

  Todd maakt een reusachtige replica van zijn hoofd uit papier-maché. Als BoJack zijn krant wil opzeggen, geeft een medewerker van de klantendienst hem goed advies.

  Aflevering 8

  Old Acquaintance

  BoJack gaat voor een rol in de nieuwe film van David Pincher. Diane ontmoet de broer van Mr. Peanutbutter en Todd slaat zakelijk gezien een nieuwe weg op.

  Aflevering 9

  Best Thing That Ever Happened

  Terwijl ze de staf helpen om een goede indruk te maken op een culinair recensent, leidt een etentje in Elefante voor BoJack en Princess Carolyn tot enig gewetensonderzoek.

  Aflevering 10

  It's You

  Mr. Peanutbutter kondigt de genomineerden voor de Oscar aan. BoJack omgeeft zich met bewonderaars, maar zijn ware vriendschappen lopen op de klippen.

  Aflevering 11

  That's Too Much, Man!

  Tijdens een nacht hard feesten vallen BoJack en Sarah Lynn een AA-bijeenkomst binnen en besluit BoJack om het goed te maken met de mensen die hij gekwetst heeft.

  Aflevering 12

  That Went Well

  Mr. Peanutbutter is de held van de dag. Todd krijgt spannend nieuws. BoJack, Diane en Princess Carolyn grijpen nieuwe kansen aan.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  See Mr. Peanutbutter Run

  Mr Peanutbutters campagne om de gouverneur van Californië af te zetten loopt uit op een skirace met hoge inzet. Ondertussen is BoJack nergens te vinden.

  Aflevering 2

  The Old Sugarman Place

  BoJack verdwijnt en komt terecht bij het vervallen huis van zijn opa en oma in Michigan. Hij sluit vriendschap met een libelle die door het verleden wordt achtervolgd.

  Aflevering 3

  Hooray! Todd Episode!

  Todd is wel erg behulpzaam en heeft het te druk met klusjes voor Princess Carolyn, Mr Peanutbutter en een bezoeker met een potentiële connectie met BoJack.

  Aflevering 4

  Commence Fracking

  De campagne eist haar tol van Diane's liefdesleven. BoJack helpt Hollyhock zoeken naar haar moeder. Princess Carolyn probeert zwanger te raken.

  Aflevering 5

  Thoughts and Prayers

  Een schietpartij in een winkelcentrum creëert een pr-nachtmerrie voor Princess Carolyn. BoJack gaat met Hollyhock naar zijn moeder, met wie hij weinig contact heeft.

  Aflevering 6

  Stupid Piece of Sh*t

  Omringd door familie zwelgt BoJack in zijn zelfhaat. Princess Carolyn en Rutabaga Rabitowitz plannen het schijnhuwelijk tussen Courtney en Todd.

  Aflevering 7

  Underground

  Mr Peanutbutters chique geldinzamelingsactie voor zijn campagne krijgt een angstaanjagende wending. Terwijl ze worden omringd door chaos, worden BoJack en Diane dronken.

  Aflevering 8

  The Judge

  Hollyhock gaat op een date met een stagiair van BoJacks nieuwe serie. Princess Carolyn ontmoet Ralphs ouders. Mr Peanutbutter besluit om Woodchuck te steunen.

  Aflevering 9

  Ruthie

  Op één verschrikkelijke dag krijgt Princess Carolyn te maken met afwijzing, bedrog en verlies. BoJack en Diane proberen Hollyhocks geboorteakte te achterhalen.

  Aflevering 10

  lovin that cali lifestyle!!

  Diane brengt schadelijke informatie over Jessica Biel naar buiten, Todds bedrijf van clowntandartsen loopt spaak en Princess Carolyn vindt hoop op een onverwachte plek.

  Aflevering 11

  Time's Arrow

  In 1963 ontmoet de jonge socialite Beatrice Sugarman de rebelse Butterscotch Horseman op haar debutantenbal.

  Aflevering 12

  What Time Is It Right Now

  Princess Carolyn pitcht 'Philbert' voor leden van de directie. Todd krijgt een beter idee voor een bedrijf. BoJack beseft iets over Hollyhock.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  The Light Bulb Scene

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  BoJack heeft twijfels over zijn nieuwe serie. Princess Carolyn bezoekt een adoptiebureau en Todd heeft een sollicitatiegesprek voor een baan bij hoelaatishetnu.com.

  Aflevering 2

  The Dog Days Are Over

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Diane gaat scheiden van Mr. Peanutbutter en betrekt een armoedige studio. In een melancholische bui reist ze naar Vietnam om afstand van alles te kunnen nemen.

  Aflevering 3

  Planned Obsolescence

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Todd ontmoet Yolanda's ouders, die niet weten dat ze aseksueel is. Mr. Peanutbutter wil een serveerster versieren. Gina biecht een droom uit haar jeugd aan BoJack op.

  Aflevering 4

  BoJack the Feminist

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Als Princess Carolyn een te schande gemaakte celeb cast voor 'Philbert', geeft BoJack onbedoeld zijn mening. Mr. Peanutbutter probeert een stoerder imago te krijgen.

  Aflevering 5

  The Amelia Earhart Story

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Er komen pijnlijke herinneringen naar boven als Princess Carolyn haar geboortestad bezoekt en een zwangere tiener ontmoet. Een stunt loopt fout op de set van 'Philbert'.

  Aflevering 6

  Free Churro

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  BoJack houdt een toespraak op een begrafenis.

  Aflevering 7

  INT. SUB

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  De therapeute van Diane adviseert haar om grenzen te stellen met BoJack. Een verdwenen stukje kaas veroorzaakt ruzie tussen Todd en Princess Carolyn.

  Aflevering 8

  Mr. Peanutbutter's Boos

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Tijdens het 25e jaarlijkse Halloween-feest van BoJack krijgt Pickles een spoedcursus in het liefdesverleden van Mr. Peanutbutter en advies van Diane.

  Aflevering 9

  Ancient History

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Hollyhock is op bezoek en gooit de pijnstillers van BoJack weg, waardoor hij wanhopig op zoek moet. Todd probeert Emily te helpen, die haar twijfels heeft over daten.

  Aflevering 10

  Head in the Clouds

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Op de première van 'Philbert' slaagt Princess Carolyn erin om geniepig een deal te sluiten. Gina treedt in de schijnwerpers en Diane gaat de confrontatie met BoJack aan.

  Aflevering 11

  The Showstopper

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  'Philbert' is een succes en de opnamen voor het tweede seizoen beginnen. Maar nu BoJack verder wegzakt in zijn verslaving, verliest hij zijn grip op de werkelijkheid.

  Aflevering 12

  The Stopped Show

  Op Netflix sinds 14 september 2018

  Te midden van de recente pr-crisis krijgt Princess Carolyn een unieke kans. Met de hulp van Diane ziet BoJack eindelijk de gevolgen onder ogen.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  A Horse Walks into a Rehab

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  BoJack checkt in bij Pastiches, een afkickkliniek in Malibu. Hij heeft het moeilijk met herinneringen aan Sarah Lynns dood en zijn moeilijke jeugd.

  Aflevering 2

  The New Client

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Wanneer Princess Carolyns oppas opzegt, heeft ze moeite om de balans tussen werk en privé te bewaren. Mr Peanutbutter bezoekt BoJack in de afkickkliniek.

  Aflevering 3

  Feel-Good Story

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Girl Croosh stuurt Diane op pad met de ruige cameraman Guy, maar wanneer ze wordt gevraagd om meer ruimte te maken voor feelgoodverhalen, stribbelt ze tegen.

  Aflevering 4

  Surprise!

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Todd organiseert een verrassingsbruiloft voor Pickles en Mr Peanutbutter, maar als Mr Peanutbutter iets opbiecht, loopt het feest al snel uit de hand.

  Aflevering 5

  A Little Uneven, Is All

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Dokter Champ vertelt BoJack dat het tijd is om de afkickkliniek te verlaten. Mr Peanutbutters reputatie krijgt een dreun. In Chicago worstelt Diane met writer's block.

  Aflevering 6

  The Kidney Stays in the Picture

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  De assistenten van Hollywoo staken. BoJack wil dokter Champ helpen. Wanneer Todd hoort dat zijn moeder een nier nodig heeft, komt Diane met een plan.

  Aflevering 7

  The Face of Depression

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  BoJack reist door het land en komt weer in contact met dierbaren. Mr Peanutbutter gaat zelf op een nationale tournee als het 'Gezicht van Depressie'.

  Aflevering 8

  A Quick One, While He's Away

  Op Netflix sinds 25 oktober 2019

  Een verslaggever onderzoekt de omstandigheden rond de dood van Sarah Lynn. Hollyhock gaat naar een feest in New York.

  Aflevering 9

  Tussentijdse scènestudie met BoJack Horseman

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Als BoJack acteerlessen gaat geven in Wesleyan, stelt Hollyhock een paar grenzen in hun relatie.

  Aflevering 10

  Goede schade

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  De depressie van Diane trekt weg, maar ze kan nog steeds niet aan haar memoires beginnen. De journalisten Paige en Max brengen Penny een bezoek.

  Aflevering 11

  Dat verdien je niet meer terug

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Terwijl Paige en Max Mr. Peanutbutter interviewen in zijn restaurant, probeert een paniekerige BoJack uit te vogelen wat er is gebeurd.

  Aflevering 12

  Kopie van een kopie

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Nadat het verhaal van Sarah Lynn bekend wordt, geeft BoJack een live-interview op tv. Diane ontmoet de tienerzoon van Guy.

  Aflevering 13

  De geile eenhoorn

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  BoJack krijgt een nieuwe AA-sponsor. Todd wil een chic feestje geven om indruk te maken op zijn ouders. Diane leert Sonny kennen.

  Aflevering 14

  Angela

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Angela Diaz neemt contact op met BoJack. Princess Carolyn krijgt een aanbod van Lenny Turteltaub. Todd bedenkt een plannetje.

  Aflevering 15

  Het uitzicht vanaf halverwege beneden

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  BoJack ziet mensen van vroeger terug.

  Aflevering 16

  Leuk zolang het duurde

  Op Netflix sinds 31 januari 2020

  Een feest brengt mensen samen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.