Blood & Water

  Sinds 20 mei 2020 te zien op Netflix

  Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

  Bekijk op Netflix
  Genres:
  Cast:

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Fiksation

  Op Netflix sinds 20 mei 2020

  Op de herdenkingsdag van de ontvoering van haar zus laat Puleng het complexe verdriet van haar ouders los en zoekt ze afleiding, maar dat loopt anders dan ze dacht.

  Aflevering 2

  The Interview

  Op Netflix sinds 20 mei 2020

  Puleng gaat in het geheim en strategisch te werk in haar zoektocht naar antwoorden. Via een speciaal project komt ze dichter bij Fiks en haar klasgenoten.

  Aflevering 3

  Propaganda

  Op Netflix sinds 20 mei 2020

  Fiks wil hoofdmonitor worden maar krijgt met kritiek te maken. Ondertussen overweegt Puleng een cruciaal besluit: vertelt ze Wade over haar missie of stopt ze met zoeken?

  Aflevering 4

  Payback's a B*tch

  Op Netflix sinds 20 mei 2020

  De rollen zijn omgedraaid als Puleng zelf onderwerp van een schoolschandaal wordt. Later volgt ze met Wade een nieuwe aanwijzing. Fiks ervaart de valkuilen van romantiek.

  Aflevering 5

  Frenemy No. 1

  Op Netflix sinds 20 mei 2020

  Nadat Wendy een verklaring heeft afgelegd, krijgt Puleng spijt en wordt closer met KB. Fiks organiseert een feestje bij het zwembad en krijgt een zware klap te verwerken.

  Aflevering 6

  Trippin'

  Op Netflix sinds 20 mei 2020

  Een feestje met KB's familie en vrienden verloopt gespannen. Puleng bereidt zich voor op haar vaders proces en moet een serie levensveranderende onthullingen verwerken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.