Blodtur

  Sinds 13 maart 2020 te zien op Netflix

  In deze heerlijk macabere horror-anthologieserie gaan de gedoemde passagiers aan boord van een spookachtige bus op reis naar een gruwelijke, onbekende bestemming.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Het ultieme offer

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Stadsbewoonster Molly heeft moeite om zich aan te passen aan het simpele leven op het platteland, totdat ze ontdekt waarom haar buren zo gehecht zijn aan hun huisdieren.

  Aflevering 2

  Drie zieke broers

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Na drie jaar in een psychiatrisch ziekenhuis rijdt Erik met zijn broers naar de boshut van zijn familie, maar als ze een lifter oppikken, beginnen de problemen.

  Aflevering 3

  Karaktermoord

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  De bevoorrechte Olivia is dolblij met haar nieuwe schrijfcursus, maar door haar docente en een onhandige medecursist trekt ze al snel de werkelijkheid in twijfel.

  Aflevering 4

  Laboratoriumratten

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Een kopstuk uit de farmaceutische industrie vernedert zijn gasten, onder wie zijn vrouw, als hij ontdekt dat een van hen een waardevol prototype heeft gestolen.

  Aflevering 5

  De oude school

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Als de idealistische lerares Sanna naar een plattelandsschool verhuist die na 40 jaar wordt heropend, wordt ze vanuit het hiernamaals gewezen op een mysterieuze tragedie.

  Aflevering 6

  De olifant in de kamer

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Twee nieuwe medewerkers horen tijdens een wilde kerstborrel vreemde geruchten en willen het mysterie oplossen rond een collega die op gruwelijke wijze van het dak viel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.