Bleach

  Op 2 september 2019 verwijderd van Netflix

  Tiener Ichigo Kurosaki krijgt superkrachten van de gewonde Rukia Kuchiki waarna de twee ervandoor gaan om verloren zielen te verzamelen.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

   Ichigo Kurosaki, een tiener die geesten kan zien, krijgt een deel van de krachten die hij deelt met zijn nieuwe vriendin Rukia Kuchiki en wordt een Soul Reaper.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Rukia wil dat Ichigo haar taken als Soul Reaper overneemt, maar hij weigert. Een mysterieuze schaduw volgt Orihime, een klasgenoot met een tragisch verleden.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Orihime ontdekt dat haar broer een Hollow is, een ziel die niet vreedzaam naar de Soul Society is gegaan en nu mensen achtervolgt van wie hij tijdens zijn leven hield.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Ichigo's vriend en klasgenoot Chad Sado neemt een vogel waar een vloek op rust mee naar school. De vogel is de ziel van een jongen die een tragisch leven had.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Rukia en Chad vechten tegen Shrieker, een boosaardige Hollow die al talloze Soul Reapers versloeg en vele misdaden pleegde. Ze kunnen hem niet verslaan zonder Ichigo.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  In een Soul Reaper-winkel kiest Rukia een ziel die Ichigo's lichaam over kan nemen wanneer hij werkt als Soul Reaper, maar de ziel gaat er vandoor met Ichigo's lichaam.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Rukia en Ichigo volgen zijn lichaam naar een basisschool, waar Ichigo worstelt met de ondeugende, lichthartige ziel die in zijn lichaam woont.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Op de sterfdag van zijn moeder is Ichigo van plan een dag vrij te nemen, zodat hij met de rest van de familie haar graf kan bezoeken.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Ichigo gaat de confrontatie aan met de Grand Fisher, een Hollow die een lokaas gebruikt in de vorm van een klein meisje dat Ichigo zag toen zijn moeder stierf.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Tv-ster Don Kanonji maakt opnames voor zijn show 'Spirit Hunter' in een verlaten ziekenhuis, waar Ichigo een demi-Hollow vindt.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Er doen geruchten de ronde over Ichigo en Rukia's relatie wanneer ze telkens van school verdwijnen om in actie te komen bij een Hollow-alarm.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  Om te bewijzen dat de Soul Reapers waardeloos zijn, lokt Uryu Hollows naar de stad en al gauw zijn ze overal en bedreigt een Hollow de zus van Chad en Ichigo.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Wanneer een Hollow op school Orihime een bezoek brengt, ontdekt ze haar spirituele krachten als ze haar klasgenoten poogt te verdedigen.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  In het heetst van de strijd ontdekt Ichigo dat Uryu een Quincy is, een wezen dat een wrok koestert tegen Soul Reapers, maar de twee moeten hun krachten bundelen.

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  Rukia vreest dat Ichigo's strijd met Menos Grande de aandacht zal trekken van de Soul Society. Zij en Uryu voelen zich op school steeds minder op hun plaats.

  Aflevering 16

  Aflevering 16

  Rukia komt twee reapers van de Soul Society tegen: haar broer Byakuya en Renji Abarai, die haar berispen omdat ze haar krachten aan een mens heeft gegeven.

  Aflevering 17

  Aflevering 17

  Ichigo gaat de confrontatie aan met Renji Abarai, maar juist als hij op het punt staat te winnen, grijpt Byakuya Kuchiki in en deelt harde klappen uit.

  Aflevering 18

  Aflevering 18

  De zomervakantie breekt aan, maar Ichigo begint met Urahara Kisuke te trainen om tot de Soul Society toe te treden en Rukia te redden.

  Aflevering 19

  Aflevering 19

  In de Soul Society hoort Rukia dat ze binnen 25 dagen haar straf onder ogen moet zien. Ichigo herstelt maar met moeite van een bijna-doodervaring.

  Aflevering 20

  Aflevering 20

  Ichigo voltooit zijn derde les van Urahara's training en komt te weten hoe zijn zanpakuto heet, waarna hij zich bij Urahara meldt voor een belangrijke bijeenkomst.

  Aflevering 21

  Aflevering 21

  Ichigo en de anderen bereiken de Soul Society.

  Aflevering 22

  Aflevering 22

  Ichigo en zijn team verslaan de reus, maar ze komen niet zomaar in de Seireitei.

  Aflevering 23

  Aflevering 23

  Een arrogante pestkop, Ganju Shiba, daagt Ichigo en zijn vrienden uit voor een gevecht.

  Aflevering 24

  Aflevering 24

  Kukaku Shiba stemt erin toe om Ichigo en de anderen over de muren van de Seireitei te lanceren met haar eigen creatie: de Flower Crane Cannon.

  Aflevering 25

  Aflevering 25

  Ichigo, Chad, Uryu en Orihime concentreren zich op het beheersen van hun spirituele energie om zich naar binnen te vechten in de Seireitei.

  Aflevering 26

  Aflevering 26

  Tijdens hun vlucht naar Seireitei worden Ichigo en de anderen van elkaar gescheiden.

  Aflevering 27

  Aflevering 27

  Binnen de gelederen van de Seireitei wordt een grote zoektocht op touw gezet naar de indringers. Rukia wordt overbracht naar de boetecel in afwachting van haar executie.

  Aflevering 28

  Aflevering 28

  Ichigo en zijn mede-ryoka worden gedwongen om steeds alert te blijven en klaar te staan voor actie omdat ze nog altijd worden achtervolgd door Soul Reapers.

  Aflevering 29

  Aflevering 29

  De Soul Reapers horen dat de indringers verrassend sterk zijn. De kapiteins willen hier graag meer van weten.

  Aflevering 30

  Aflevering 30

  Hanataro Yamada leidt Ichigo en Ganju naar de Repentance Cell waar Rukia wordt vastgehouden.

  Aflevering 31

  Aflevering 31

  Renji en Ichigo gaan een hevige strijd aan.

  Aflevering 32

  Aflevering 32

  Renji staat op het punt te verliezen en in zijn laatste momenten herinnert hij zich zijn jeugd met Rukia in de wijk Rukongai van Soul Society.

  Aflevering 33

  Aflevering 33

  In de wereld van de levenden wordt Karin, de zus van Ichigo, door tv-persoonlijkheid Don Kanonji gerekruteerd om te leren vechten tegen boze geesten.

  Aflevering 34

  Aflevering 34

  Iedereen hoort dat Renji is verslagen, waarna de oorlog wordt verklaard aan de ryoka.

  Aflevering 35

  Aflevering 35

  Als een prominente leider van de Soul Reapers dood wordt gevonden, keren ze zich tegen elkaar in een vlaag van wantrouwen en beschuldigingen.

  Aflevering 36

  Aflevering 36

  Ichigo, Ganju en Hanataro beklimmen de grote trap van Senzaikyu, de White Tower, en voelen een ongekende hoeveelheid spirituele energie.

  Aflevering 37

  Aflevering 37

  De reis van Chad naar de Senzaikyu wordt onderbroken door de commandant van Squad 8.

  Aflevering 38

  Aflevering 38

  Ichigo, die nog steeds in gevecht is met commandant Zaraki, voelt dat de geestesenergie van Chad afneemt en vreest het ergste.

  Aflevering 39

  Aflevering 39

  Als Ichigo verzwakt op de grond ligt met wonden van het zwaardgevecht, krijgt hij een visioen van een belichaamde versie van zijn zanpakuto.

  Aflevering 40

  Aflevering 40

  Ganju en Hanataro vervolgen hun weg naar de Senzaikyu om Rukia te redden.

  Aflevering 41

  Aflevering 41

  Ichigo voelt een goede geestenergie vlakbij de Repentance Cell en slaat de orders van Yoruichi in de wind. Hij vlucht om Ganju en Hanataro te helpen.

  Aflevering 42

  Aflevering 42

  Om Rukia in veiligheid te stellen, vermommen Orihime en Uryu zichzelf als Soul Reapers.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Aflevering 53

  Rukia heeft zich verzoend met de dood en wordt naar haar executie geleid. Maar de altijd sluwe Gin Ichimaru houdt haar tegen en biedt haar een kans in leven te blijven.

  Aflevering 2

  Aflevering 54

  Rukia staat op de Sokyoku op het moment van executie niet wetende dat er hulp onderweg is.

  Aflevering 3

  Aflevering 55

  Renji haast zich om Rukia te redden en Ichigo blijft achter om Byakuya van zich af te slaan.

  Aflevering 4

  Aflevering 56

  Kapitein Ukitake en kapitein Kyoraku worden bestraft door de zanpakuto van kapitein Yamamoto.

  Aflevering 5

  Aflevering 57

  Boos en bang om verlaten en verraden te worden, bijt Soi Fon zich vast in haar pogingen om haar vroegere meester Yoruichi te vernietigen.

  Aflevering 6

  Aflevering 58

  De felle strijd tussen Byakuya en Ichigo gaat verder als hij Byakuya uitdaagt en eist dat hij zijn bankai tegen hem gebruikt.

  Aflevering 7

  Aflevering 59

  Ofschoon Ichigo's krachten een indruk hebben gemaakt op Byakuya is het gevecht nog niet voorbij.

  Aflevering 8

  Aflevering 60

  Als Hitsugaya en Matsumoto inbreken bij de hoogste juridische instantie van de Soul Society, doen ze een schokkende ontdekking.

  Aflevering 9

  Aflevering 61

  Hitsugaya is verslagen en kapitein Aizen gaat naar het executieterrein. Renji staat versteld als hij oog in oog komt te staan met Aizen, Ichimaru en Tosen.

  Aflevering 10

  Aflevering 62

  Sajin Komamura arriveert op Sokyoku, boos over de afvalligheid van zijn drie kapiteins: hij wil er dan ook korte metten mee maken.

  Aflevering 11

  Aflevering 63

  Als de vrede is teruggekeerd bezoeken Komamura en Hisagi de graven van gevallen kameraden, en herstelt de Soul Society van het verraad van Aizen en de zijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.