Black Mirror

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The National Anthem

  Premier Michael Callow krijgt te maken met een schokkend dilemma als prinses Susannah, een geliefd lid van de koninklijke familie, gekidnapt wordt.

  Aflevering 2

  Fifteen Million Merits

  Na de jury teleurgesteld te hebben tijdens een zangwedstrijd wordt deze vrouw gedwongen om vernederende handelingen uit te voeren of een leven als slavin te leiden.

  Aflevering 3

  The Entire History of You

  In de nabije toekomst zal iedereen een geheugenchip hebben om alles wat mensen doen, zien en horen op te slaan.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Be Right Back

  Na gehoord te hebben over een service die mensen in contact brengt met overleden mensen, zoekt de rouwende Martha contact met haar voormalige geliefde.

  Aflevering 2

  White Bear

  Victoria wordt wakker en kan zich niets meer van haar eigen leven herinneren. Iedereen die zij ontmoet, weigert met haar te communiceren.

  Aflevering 3

  The Waldo Moment

  Een gefaalde komiek die een populaire stripfiguur, de beer Waldo, speelt, begeeft zich in de politiek als tv-directeuren willen dat Waldo zich verkiesbaar stelt.

  Aflevering 4

  White Christmas

  Drie onderling samenhangende verhalen over op hol geslagen technologie tijdens de kerstdagen, verteld door twee mannen op een afgelegen buitenpost in een bevroren wildernis.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Nosedive

  Een vrouw die haar score op sociale media een boost wil geven, grijpt haar kans als ze wordt uitgenodigd op een chique bruiloft. Maar het gaat niet zoals gepland.

  Aflevering 2

  Playtest

  Een Amerikaanse reiziger in geldnood meldt zich aan voor het testen van een revolutionair nieuw gamingsysteem, maar ontdekt dat de spanning niet zonder gevaar is.

  Aflevering 3

  Shut Up and Dance

  Door een laptop met een virus staat een tiener voor een moeilijke keus: opdrachten uitvoeren die per sms binnenkomen, of riskeren dat intieme geheimen geopenbaard worden.

  Aflevering 4

  San Junipero

  In een stadje aan zee in 1987 vormen een verlegen jonge vrouw en een spontaan, vrolijk meisje een krachtige band die de wetten van ruimte en tijd lijkt te trotseren.

  Aflevering 5

  Men Against Fire

  Na zijn eerste gevecht tegen een ongrijpbare vijand begint een soldaat onbekende gevoelens en vreemde technische haperingen te ondervinden.

  Aflevering 6

  Hated in the Nation

  De dood van een journalist die doelwit is van een haatcampagne op sociale media, leidt een oudgediende detective en haar stagiaire naar een huiveringwekkende ontdekking.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  USS Callister

  Kapitein Robert Daly stuurt zijn bemanning op een wijze en moedige manier aan. Maar een nieuw bemanningslid ontdekt al snel dat niets in het ruimteschip is wat het lijkt.

  Aflevering 2

  Arkangel

  Marie maakt zich zorgen om de veiligheid van haar dochter en neemt een geavanceerd apparaat in gebruik dat bijhoudt waar het meisje zich bevindt, en nog veel meer.

  Aflevering 3

  Crocodile

  Architect Mia probeert een duister geheim te bewaren, terwijl verzekeringsagente Shazia de herinneringen van mensen vastlegt aan een ongeluk dat vlakbij is gebeurd.

  Aflevering 4

  Hang the DJ

  Frank en Amy hebben elkaar leren kennen via een datingprogramma dat een vervaldatum instelt voor alle relaties. Ze trekken al snel de logica van het systeem in twijfel.

  Aflevering 5

  Metalhead

  In een verlaten pakhuis stuiten plunderaars die op zoek zijn naar voorraden op een meedogenloze vijand en vluchten een troosteloze woestenij in om te overleven.

  Aflevering 6

  Black Museum

  Langs een stoffig stuk weg stopt een reizigster bij een museum met zeldzame criminologische voorwerpen en een schokkende hoofdattractie.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Striking Vipers

  Op Netflix sinds 6 juni 2019

  Als de oude studievrienden Danny en Karl weer contact krijgen in de VR-versie van hun favoriete videogame, leiden nachtelijke speelsessies tot een onverwachte ontdekking.

  Aflevering 2

  Smithereens

  Op Netflix sinds 6 juni 2019

  Een Londense rideshare-chauffeur veroorzaakt een internationale crisis wanneer hij een medewerker van een socialmediabedrijf kidnapt.

  Aflevering 3

  Rachel, Jack and Ashley Too

  Op Netflix sinds 6 juni 2019

  Een eenzame tiener raakt geobsedeerd door een robotpop die is gebaseerd op haar popsteridool Ashley O, terwijl het leven van de echte Ashley begint in te storten.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.