Black Lightning

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Jefferson Pierce, rector en voormalige superheld, komt weer in actie als de legendarische Black Lightning wanneer zijn familie wordt bedreigd door een bende.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The Resurrection

  Als de twee dochters van Jefferson Pierce, de rector van Garfield High, te maken krijgen met een gewelddadige bende, moet hij zijn superkrachten weer uit de kast halen.

  Aflevering 2

  LaWanda: The Book of Hope

  Jeffersons ruzie met Lala loopt op als een ex-studente hun vraagt om haar dochter te redden van de bende. Anissa piekert over haar pas ontdekte kracht.

  Aflevering 3

  LaWanda: The Book of Burial

  Terwijl de predikant Holt burgers oproept tot een protestmars, haasten Jefferson en Gambi zich om de betogers te beschermen tegen de woede van de 100.

  Aflevering 4

  Black Jesus

  Terwijl Jefferson probeert uit te vinden wie achter een enge, nieuwe straatdrug zit, wordt Tobias voor een ultimatum gesteld door Lady Eve. Anissa zet haar krachten in.

  Aflevering 5

  And Then the Devil Brought the Plague: The Book of Green Light

  Jefferson krijgt nieuwe krachten dankzij een upgrade van een pak, maar dat eist zijn tol. Anissa bestudeert het exposé dat haar grootvader schreef op z'n sterfbed.

  Aflevering 6

  Three Sevens: The Book of Thunder

  Tijdens Jeffersons pogingen om Tobias uit te schakelen worden rekeningen vereffend. Anissa protesteert mee bij een monument. Jennifer worstelt met twijfels over Khalil.

  Aflevering 7

  Equinox: The Book of Fate

  Terwijl de politie de inbraak in het lab onderzoekt, bespreken Lynn en Jefferson Anissa's toekomst. Gambi werkt samen met Lady Eve om Tobias iets duidelijk te maken.

  Aflevering 8

  The Book of Revelation

  Jefferson en Anissa negeren Gambi's smeekbedes en gaan eropuit om Black Lightnings onschuld te bewijzen. Lynn en Jennifer ontdekken allebei iets schokkends.

  Aflevering 9

  The Book of Little Black Lies

  Jennifer kan moeilijk wennen aan de nieuwe realiteit. Jefferson en Anissa ontdekken een verband tussen Alvins onderzoek en Green Light. Henderson kiest zijn eigen weg.

  Aflevering 10

  Sins of the Father: The Book of Redemption

  Op Netflix sinds 3 april 2018

  Anissa bezoekt een geheim lab dat verband houdt met verdwijningen van 30 jaar geleden. Er wordt nog een Freeland-kind ontvoerd en Gambi staat voor een zware beproeving.

  Aflevering 11

  Black Jesus: The Book of Crucifixion

  Op Netflix sinds 10 april 2018

  Wanneer Jefferson door een samenzwering achter de tralies belandt, leiden Anissa en Gambi de ASA af en zoekt Henderson belastende informatie over zijn collega-agenten.

  Aflevering 12

  The Resurrection and the Light: The Book of Pain

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  Tobias krijgt de opdracht om Black Lightning levend terug te brengen en smeedt een plan om hem buiten te lokken. Khalil keert helemaal veranderd terug naar Freeland.

  Aflevering 13

  Shadow of Death: The Book of War

  Op Netflix sinds 24 april 2018

  De aanval op Garfield brengt de Pierces aan het wankelen. Maar Proctor en Tobias zijn op oorlogspad, dus ze hebben weinig tijd om zich te hergroeperen.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The Book of Consequences: Hoofdstuk 1: The Rise of the Green Light Babies

  Op Netflix sinds 16 oktober 2018

  Jeffersons baan bij Garfield loopt gevaar, Lynn zoekt een manier om de kinderen in de cocons te helpen, en Jennifers krachten manifesteren zich op enge nieuwe manieren.

  Aflevering 2

  The Book of Consequences: Hoofdstuk 2: Black Jesus Blues

  Op Netflix sinds 23 oktober 2018

  Een tiener ontsnapt uit haar cocon en richt een ravage aan in Freeland. De Pierces helpen Issa om zijn krachten te begrijpen. Anissa heeft een romantische klik.

  Aflevering 3

  The Book of Consequences: Hoofdstuk 3: Master Lowry

  Op Netflix sinds 30 oktober 2018

  Terwijl Jefferson aan zijn nieuwe rol went, voert Tobias de druk op Khalil op, wil Anissa een kerkkliniek redden en zoekt een onbekende contact met Jennifer.

  Aflevering 4

  The Book of Consequences: Hoofdstuk 4: Translucent Freak

  Op Netflix sinds 6 november 2018

  Henderson zoekt een manier om Tobias in hechtenis te houden. Anissa is de regels van haar vader beu en verhuist. Gambi komt achter een complot om de kliniek aan te vallen.

  Aflevering 5

  The Book of Blood: Hoofdstuk 1: Requiem

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  De familie Pierce krijgt schokkend nieuws. Anissa ziet een vreemd fenomeen in de kliniek. Lynn en dr. Jace doen een poging om de kinderen in de cocons te redden.

  Aflevering 6

  The Book of Blood: Hoofdstuk 2: The Perdi

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Terwijl Lynn piekert over het incident in het lab, doet Anissa meer verontrustende ontdekkingen in Zuid-Freeland. Khalil weigert naar Tobias te luisteren.

  Aflevering 7

  The Book of Blood: Hoofdstuk 3: The Sange

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Black Lightning gaat op zoek naar de vermiste baby en volgt het spoor van zilver naar het huis van Looker. Jennifer helpt Khalil met zijn probleem met Tobias.

  Aflevering 8

  The Book of Rebellion: Hoofdstuk 1: Exodus

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Door een gevaarlijke stap van Khalil moet Jennifer haar krachten in het openbaar gebruiken. Ondertussen proberen Tobias en de Pierces snel het vermiste duo te vinden.

  Aflevering 9

  The Book of Rebellion: Hoofdstuk 2: Gift of Magi

  Op Netflix sinds 18 december 2018

  Terwijl Jennifer de gewonde Khalil verzorgt, doorzoeken de Pierces en Cutter de omgeving. Tobias doet een technisch wonderkind een aanbod.

  Aflevering 10

  The Book of Rebellion: Hoofdstuk 3: Angelitos Negros

  Op Netflix sinds 28 januari 2019

  Lynn helpt mee zoeken en doet een dringend beroep op Jennifer. Tobias laat Todd de firewall van de koffer kraken. Jefferson sluit een deal met Henderson.

  Aflevering 11

  The Book of Secrets: Hoofdstuk 1: Prodigal Son

  Op Netflix sinds 4 februari 2019

  Met de informatie van Khalil bedenkt Jefferson een nieuw plan om Tobias uit te schakelen. Jennifer smeekt haar moeder om hulp. Todd bevrijdt dr. Jace uit de gevangenis.

  Aflevering 12

  The Book of Secrets: Hoofdstuk 2: Just and Unjust

  Op Netflix sinds 11 februari 2019

  Jennifer probeert haar emoties te verwerken en Lynn merkt dat ze wordt gevolgd. Anissa steekt haar nek uit om een vrouw te helpen die met The 100 te maken heeft.

  Aflevering 13

  The Book of Secrets: Hoofdstuk 3: Pillar of Fire

  Op Netflix sinds 18 februari 2019

  Odell vraagt Lynn om de kinderen van de Markovians te helpen redden. Tobias maakt een van zijn nieuwe meta's wakker. Anissa ontdekt iets verbluffends over Grace.

  Aflevering 14

  The Book of Secrets: Hoofdstuk 4: Original Sin

  Op Netflix sinds 11 maart 2019

  Terwijl Jefferson onverwacht bezoek krijgt van Lala, volgt Anissa een aanwijzing over Grace. Odell zet Lynn onder druk om de coconkinderen in wapens te veranderen.

  Aflevering 15

  The Book of Apocalypse: Hoofdstuk 1: The Alpha

  Op Netflix sinds 18 maart 2019

  Jeffersons nieuwe familieregels blijken frustrerend voor Jennifer. Om zijn leger te demonstreren laat Tobias een vuurspuwende meta los in Freeland.

  Aflevering 16

  The Book of Apocalypse: Hoofdstuk 2: The Omega

  Op Netflix sinds 25 maart 2019

  Tobias zorgt voor chaos in de stad wanneer hij de krachten van Black Lightning probeert af te nemen. Jennifer wil een mislukte missie goedmaken.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Book of Occupation: Hoofdstuk 1: Birth of Blackbird

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Black Lightning zit opgesloten in een testcentrum en de ASA verstevigt zijn grip op Freeland. Anissa en Gambi proberen meta's de stad uit te smokkelen.

  Aflevering 2

  The Book of Occupation: Hoofdstuk 2: Maryam's Tasbih

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Lynn worstelt om de meta Maryam beter te maken. Anissa heeft een aanvaring met de Perdi over de toestroom van vluchtelingen. Odell zet een nieuw wapen in.

  Aflevering 3

  The Book of Occupation: Hoofdstuk 3: Agent Odell's Pipe-Dream

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Lynn onderzoekt een dodelijk virus dat zich binnen het metakamp verspreidt. Odell stuurt Jefferson en Jennifer uit op afzonderlijke missies tegen de Markovianen.

  Aflevering 4

  The Book of Occupation: Hoofdstuk 4: Lynn's Ouroboros

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Lynn zoekt wanhopig naar een remedie voor het virus en test een gewijzigde vorm van Green Light. Jefferson accepteert dat de staat van beleg een feit is.

  Aflevering 5

  The Book of Occupation: Hoofdstuk 5: Requiem for Tavon

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Anissa gaat op aandringen van haar vader op een riskante missie. Lynn vindt een patiënt die het meta-gen kan stabiliseren. Henderson zet een geheim plan in gang.

  Aflevering 6

  The Book of Resistance: Hoofdstuk 1: Knocking on Heaven's Door

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Anissa loopt in een hinderlaag en raakt verstrikt in een strijd op leven en dood. Jennifer wil weten wat Brandon van plan is en breekt in zijn appartement in.

  Aflevering 7

  The Book of Resistance: Hoofdstuk 2: Henderson's Opus

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Het verzet voert de strijd tegen de ASA op. Gambi en Lynn brengen de waarheid over Khalil aan het licht. Anissa vraagt ​​haar vader om een ​​gunst.

  Aflevering 8

  The Book of Resistance: Hoofdstuk 3: The Battle of Franklin Terrace

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Als de ASA een lerares uit haar huis wil zetten, neemt Jefferson het voor haar op. Anissa en Gambi proberen een bericht naar de buitenwereld te sturen.

  Aflevering 9

  The Book of Resistance: Hoofdstuk 4: Earth Crisis

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Terwijl Jennifer met een loyaliteitsconflict worstelt, komt ze door een enorme storm in parallelle dimensies terecht. Odell begint de meta's in het kamp te bewapenen.

  Aflevering 10

  The Book of Markovia: Hoofdstuk 1: Blessings and Curses Reborn

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Jennifer keert terug met een nieuw levensdoel. TC dringt Gambi's schuilplaats binnen. Lynns familie maakt zich zorgen over haar bizarre gedrag.

  Aflevering 11

  The Book of Markovia: Hoofdstuk 2: Lynn's Addiction

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Een overgelopen ASA-agent helpt Lynn om de Put binnen te sluipen. Jefferson en Anissa onderscheppen het konvooi van Odell. Jennifer komt oog in oog te staan ​​met Khalil.

  Aflevering 12

  The Book of Markovia: Hoofdstuk 3: Motherless ID

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Dr. Jace probeert Lynn over te halen om haar de stabilisatiekuur te geven. Jefferson en Anissa stellen een reddingsteam samen. TC maakt contact met het brein van Khalil.

  Aflevering 13

  The Book of Markovia: Hoofdstuk 4: Grab the Strap

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Terwijl het team voor de missie traint, loopt de spanning hoog op. Een nieuwe Markoviaanse commandant probeert Lynn te hersenspoelen. Khalil overweegt zijn volgende zet.

  Aflevering 14

  The Book of War: Hoofdstuk 1: Homecoming

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  De familie Pierce maakt schoon schip. De Perdi worden aangevallen. Khalils chip hapert. Gambi achterhaalt de identiteit van de eerste meta.

  Aflevering 15

  The Book of War: Hoofdstuk 2: Freedom Ain't Free

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  Gravedigger bereidt zich met Lynns serum voor om Freeland binnen te vallen. Anissa en Grace plannen een belangrijke avond voor de familie. Jennifer gaat haar eigen weg.

  Aflevering 16

  The Book of War: Hoofdstuk 3: Liberation

  Op Netflix sinds 26 maart 2020

  De ASA probeert alle sporen te wissen. De familie Pierce en bondgenoten nemen het op tegen Gravedigger in een krachtmeting die Freeland voor altijd zal veranderen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.