Black

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Een Grim Reaper, een rechercheur en een vrouw die iemands dood kan voorzien, raken verstrikt in zaken van leven en dood. En in duistere mysteries van 20 jaar geleden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Ha-ram vertrouwt al van kleins af aan op haar zonnebril om niet gek te worden, want als ze hem afzet, ziet ze verschrikkelijke dingen.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Soo-wan en Ha-ram gaan bij Moo-gang op bezoek in het ziekenhuis omdat ze hem allebei iets belangrijks willen vertellen, maar hij lijkt hen beiden niet te herkennen.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Doodsengel 444 staat bekend als een koude kikker en is een grote naam aan gene zijde. Maar zijn nieuw toegewezen partner dreigt zijn reputatie te ruïneren.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  De ontredderde Ha-ram geeft zichzelf de schuld van het geheugenverlies van Moo-gang. 444 heeft dringend de hulp van Ha-ram nodig, maar zij laat zich niet snel overhalen.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Ha-ram is vastbesloten de jongen te redden en gaat alleen terug naar Mujin. Black wordt herinnerd aan de gevolgen die hem te wachten staan als Ha-ram slaagt in haar plan.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Na een nachtmerrie over een videoband realiseert Black zich dat hij steeds menselijker wordt. Hij besluit haast te maken met het vinden van zijn partner.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Als Ha-ram in het ziekenhuis is om Man-soo een gunst te verlenen, ziet hij de dood van een onbekende in een visioen dat cruciale informatie bevat.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Als Black de details hoort van de ramp in het winkelcentrum, vindt hij het steeds moeilijker om zijn emoties te bedwingen, zoals hij als engel des doods zou moeten.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Nu Tiffany's aanvaller nog steeds niet is gevonden, probeert Ha-ram het leven van degenen die betrokken waren bij het incident te beschermen, tot ergernis van Black.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Nadat Black de uitleg over Moo-gangs kinderfoto heeft gehoord, voelt hij zich schuldig omdat Ha-ram de waarheid niet kent.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Op de plek van een protest krijgt Ha-ram een visioen van een ongeluk met vuur waarbij een kind betrokken is. Black overschrijdt een grens die hij nooit mag overschrijden.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  Ondanks de waarschuwing van een onbekende om zich er niet in te mengen, probeert Ha-ram een seriemoordenaar op te sporen, ook al loopt er reeds een onderzoek.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Terwijl de detectives meer te weten proberen te komen over de psychopathische moordenaar die het land in zijn greep houdt, blijft Black verwoed zoeken naar Ha-ram.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  Black haast zich weer naar de plaats waar Ha-ram is verdwenen. Gekke Hond krijgt een sleutel van Man-soos vader in handen. Deze lijkt bedoeld om een kluis te openen.

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  Man-soo is geschokt door het nieuwsbericht over zijn vader en wil Man-ho zien om achter de waarheid te komen. Ha-rams moeder gaat de confrontatie aan met Black.

  Aflevering 16

  Aflevering 16

  Black probeert na te gaan waar Moo-gang was op de dag dat hij werd neergeschoten en verzamelt aanwijzingen over de locatie van een videoband met het definitieve bewijs.

  Aflevering 17

  Aflevering 17

  In de mysterieuze zaak van Joon is Black op zoek naar aanwijzingen die tot de oplossing kunnen leiden. Ha-ram ziet een schaduw in iemands lichaam.

  Aflevering 18

  Aflevering 18

  Ondanks herhaaldelijk aandringen van 416 en 007 twijfelt Black of hij de laptop moet indienen als bewijs.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.