Bitten

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Elena Michaels probeert zich te ontdoen van de roedel weerwolven die haar in een monster veranderden, maar haar pogingen worden verhinderd door een reeks brute moorden.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Summons

  Elena Michaels, de enige vrouwelijke weerwolf ter wereld, moet kiezen tussen haar nieuwe bestaan als mens en haar vroegere leven in een roedel weerwolven.

  Aflevering 2

  Prodigal

  In Stonehaven spoort Elena de moordende Mutt (de roedelterm voor rebelse weerwolven) op en ontwijkt tegelijkertijd de avances van Clay Danvers, haar vroegere geliefde.

  Aflevering 3

  Trespass

  Wanneer Elena en Clay de Mutt zijn gevolgd naar een rave in een magazijn, verandert hij in een wolf, waarna er een bloederig, dodelijk gevecht volgt.

  Aflevering 4

  Grief

  Er ontstaat een groeiende seksuele spanning als Elena en Clay samen onderzoeken waarom psychotische moordenaars door een beet plotseling in weerwolven veranderen.

  Aflevering 5

  Bitten

  Haar verleden als weerwolf en de historie van haar liefdesrelatie met Clay worden onthuld als Elena Clay probeert te verdedigen tegen verdenkingen van moord.

  Aflevering 6

  Committed

  Elena's band met Philip en haar leven als mens wordt door Santos verstoord. Ondertussen moet Jeremy in Stonehaven vechten om zijn Alfastatus te behouden.

  Aflevering 7

  Stalking

  Door het nieuws over Santos wil de Pack een wapenstilstand bespreken, maar de vergadering krijgt een onverwachte wending. Elena en Clay gaan in de aanval.

  Aflevering 8

  Prisoner

  Een vergiftigde Jeremy verzwakt met het uur. Elena en Clay proberen in allerhaast uit te vinden wat hun alfa vergiftigt.

  Aflevering 9

  Vengeance

  Als Santos de beruchte moordenaar Jimmy Koenig in de arm neemt om de roedel uit de weg te ruimen, moeten alle persoonlijke problemen opzij worden gezet om te overleven.

  Aflevering 10

  Descent

  De twee werelden van Elena botsen als Elena terugkeert naar Toronto voor haar kunstshow en haar beschermer Clay op de bank van haar huidige geliefde Philip moet slapen.

  Aflevering 11

  Settling

  Elena probeert de schade met geliefde Philip te herstellen nu hij weet van haar affaire met Clay. De Mutts beginnen een gecoördineerde aanval in Toronto.

  Aflevering 12

  Caged

  Elena wil niemand meer verliezen en negeert de bevelen van haar Alfa. Eindelijk accepteert ze de moordenares in zichzelf om Clay te bevrijden.

  Aflevering 13

  Ready

  Wanneer Elena de waarheid over Clay hoort, keert ze terug bij de Pack en bereidt ze zich voor op een gevecht tegen Santos' Mutt-leger en de mysterieuze James Williams.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Bad Blood

  Elena en de roedel jagen op Malcolm. Jeremy moet in opdracht van de Raad van de internationale alfa’s Malcolm vermoorden om Noord-Amerika te blijven controleren.

  Aflevering 2

  Scare Tactics

  Terwijl de roedel Malcolm ondervraagt, onderzoekt Clay een mysterieus symbool en ontdekt een heksengemeenschap met plannen die niet overeenkomen met die van de roedel.

  Aflevering 3

  Hell's Teeth

  Nu ze Malcolm kwijt zijn, werken de roedel en de heksen met tegenzin samen tegen een dreiging die aan beide kanten voor zware verliezen zorgt.

  Aflevering 4

  Dead Meat

  Een machtige cult ontvoert Elena en laat haar pijnlijke testen ondergaan. Ondertussen gebruiken de roedel en de heksen zwarte magie om hun vermiste leden terug te vinden.

  Rabbit Hole

  Elena vecht voor haar leven terwijl de roedel en de heksen het mysterie van Aleisters identiteit en zijn schuilplaats proberen te ontrafelen.

  Aflevering 6

  Nine Circles

  Aleister gebruikt magie om de ergste angsten van Elena tegen haar op te zetten. Ondertussen ruziën Clay en Paige tijdens het zoeken naar de schuilplaats van de cult.

  Aflevering 7

  Bad Dreams

  De roedel verzamelt zich rond Jeremy als de Spaanse Alfa hem met chantage zover probeert te krijgen de Russische Alfa te vermoorden. Savannah laat hun plannen mislukken.

  Aflevering 8

  Dark Arts

  Aleister zet het brein van Clay vast in zijn eigen onderbewustzijn en neemt zijn lichaam over om te infiltreren in Stonehaven in een poging Savannah te ontvoeren.

  Aflevering 9

  Scavenger's Daughter

  Elena probeert Aleister te vinden en ontdekt welke snode plannen hij heeft voor Savannah. Ondertussen heeft Ruth een ander plan om Aleister te verslaan.

  Aflevering 10

  Fine Temporum

  Elena en de roedel bestormen het Delphigebouw om Savannah, de heksen en de weerwolven te redden en proberen voorgoed af te rekenen met Aleister.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  Family, of Sorts

  Jeremy wil over heel Noord-Amerika heersen, maar de kogel van een scherpschutter verlegt de aandacht van de troep. Elena ontmoet een mysterieuze weerwolvenfamilie.

  Aflevering 2

  Our Own Blood

  Elena weet niet wat ze aanmoet met een bewering van de mysterieuze weerwolf Sasha. Stonehaven bereidt zich voor op een mogelijke aanval door nieuwe leden te werven.

  Aflevering 3

  Right Behind You

  Elena probeert Jeremy over te halen om in te grijpen in de vete tussen Sasha en Roman, de Russische alfa, terwijl Nick tracht achter Romans plannen te komen.

  Aflevering 4

  A Quiet Dog

  De decennialange vete tussen Sasha en Roman kan eindigen als Jeremy erin slaagt tot een overeenkomst te komen. Elena bewaakt Konstantin, een gevangene van de roedel.

  Aflevering 5

  Of Sonders Weight

  Jeremy wordt gedwongen moedig te handelen om de roedel te beschermen, terwijl Elena Sasha verpleegt en de waarheid hoort over hun gedeelde verleden.

  Aflevering 6

  Rule of Anger

  Als Elena en Clay Marsten uit gevangenschap proberen te bevrijden, stuiten ze op een nieuw gevaar. Paige en Nick onderzoeken Rachels baby Rocco.

  Aflevering 7

  On the Brink

  Rachel maakt samen met Nick en Paige jacht op de kidnapper van haar zoon, en Elena zoekt hulp in onverwachte hoek om een einde te maken aan de Russische vete.

  Aflevering 8

  Tili Tili Bom

  Als de nieuwe alfa moet Elena de Albino doden, maar de moordenaar blijkt sluwer dan ze dacht. Jeremy gaat op een missie om Roman uit te schakelen.

  Aflevering 9

  Shock the System

  Ondanks haar pogingen om de roedel te motiveren wordt Elena samen met Jeremy gevangengezet en smeden Clay, Nick en Alexei een moedig plan om hen te redden.

  Aflevering 10

  Truth, Changes, Everything

  Elena doet een ingrijpend en gevaarlijk voorstel dat niet alleen haar familie zou kunnen redden en de roedel terugbrengen naar Stonehaven, maar de wereld zou veranderen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.