Big Bad Beetleborgs

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Als drie tieners een geest bevrijden die hun grootste wens in vervulling laat gaan, kiezen ze ervoor om hun favoriete superheld te worden en zo beginnen hun avonturen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Beetle Rock: deel 1

  Drew, Jo en Roland zijn bij Zoom Comics wanneer de lokale bullebakken Van en Trip hun uitdagen om de oude verlaten Hillhurst House binnen te gaan.

  Aflevering 2

  Beetle Rock: deel 2

  Als Flabber de wens van kinderen om Beetleborgs te worden vervult, ontketent hij per ongeluk ook de schurken uit het stripverhaal.

  Aflevering 3

  TNT for Two

  Trip en Van komen erachter dat iedereen weet dat ze te bang waren om Hillhurst House binnen te lopen, dus laten ze een sloopteam het huis slopen.

  The Ghost Is Toast

  Dr. Buster Zapper wil met zijn phasmblaster naar Hillhurst House gaan, terwijl Jara, Noxic en Typhus Terror Bear uit het stripboek oproepen.

  Aflevering 5

  The Treasure of Hillhurst Mansion

  Flabber is ziek en als Drew, Jo en Roland bij hem op bezoek komen, ontdekken ze dat zijn zakdoek een schatkaart is.

  Aflevering 6

  Never Cry Werewolf

  Wolfgang stormt Zoom Comics binnen en brengt iedereen van z'n stuk. De Magnavors lokken hem naar de tombe waar Vexor hem vraagt te helpen om de Beetleborgs te verwoesten.

  Aflevering 7

  Say the Magic Word

  Roland heeft moeite met zijn magische trucs, dus Flabber leent hem een boek over magische woorden. Als Roland het boek verliest, zorgen Trip en Van voor problemen.

  Aflevering 8

  Lights, Camera, Too Much Action

  Een filmploeg besluit Hillhurst House te gebruiken als filmlocatie. Wanneer de regisseur Graxxis in het huis aantreft, denkt hij dat hij een acteur is.

  Aflevering 9

  Nano in the House

  Vexor trekt een amulet uit het stripboek en iedereen die ernaar kijkt wordt slaaf van degene die hem draagt. Hij is van plan om hem naar de Beetleborgs te sturen.

  Aflevering 10

  Locomotion Commotion

  Nano's trein moet worden vernietigd maar de Beetleborgs gaan eerst Garganturat achterna die Heather naar het stripboek wil ontvoeren.

  Aflevering 11

  Cat-tastrophy

  Als Fire Kat door de Magnavors uit het stripverhaal wordt getrokken is hij minder woest dan ze hadden gehoopt, dus besluiten ze hem een en ander bij te brengen.

  Aflevering 12

  Drew and Flabber's Less than Fabulous Adventure

  Als Heather ziet dat de kwade tovenares Queen Magna in het nieuwste stripverhaal een mooie halsketting draagt, besluit Drew hem te bemachtigen voor haar verjaardag.

  Aflevering 13

  Ghouls Just Wanna Have Fun

  Jara, Noxic en Typhus creëren een prachtig monster genaamd Monsterella waarmee ze de inwoners van Hillhurst willen verleiden om het stripboekmysterie te onthullen.

  Aflevering 14

  It's a Bad, Bad, Bad, Bad World

  Jo drinkt "slechte" priklimonade en verandert in "Mr. Hyde". Ze gooit tafels omver, vernielt het restaurant en stormt Zoom Comics binnen.

  Aflevering 15

  The Hunchback of Hillhurst

  Nadat Nano en Aaron de kinderen vertellen over de legende van de Hunchback of Hillhurst, ontmoeten ze een vergeetachtige gebochelde genaamd Quincy Modo.

  Aflevering 16

  The Littlest Brattleborg

  Drew en Jo's neef Oliver is de grootste Beetleborg-fan. Als Oliver tijdens het buiten spelen zijn Beetleborg-outfit draagt, wordt hij ontvoerd door de Magnavors.

  Aflevering 17

  Haunted Hideout

  Als Nano op het punt staat om geld te storten bij de Charterville Bank, pakken twee bankrovers haar geld af en zetten het op een lopen, rechtstreeks naar Hillhurst House.

  Aflevering 18

  Monster Rock

  Nano ontmoet een beroemde rockband die naar Charterville is gekomen om een plaat op te nemen en Trip stelt voor dat ze in Hillhurst House repeteren.

  Aflevering 19

  Convention Dimension

  De kinderen verkleden zich als Beetleborgs en wonen een stripconventie bij waar zij een aantal bekende gezichten tegen het lijf lopen.

  Aflevering 20

  Root of All Evil

  Terwijl Drew en Jo experimenteren met zijn nieuwe plant, ontdekken ze dat hij kan praten. Ondertussen sturen de Magnavors een plantmonster naar Hillhurst.

  Aflevering 21

  The Doctor Is In

  Dr. Von Frankenbeans komt aan in Hillhurst en begint Flabber en de andere huismonsters rond te commanderen.

  Aflevering 22

  Space Case

  Denkend dat het aardbewoners zijn, vallen de Magnavors twee buitenaardse wezens aan die met ze proberen te communiceren.

  Aflevering 23

  The Brain in the Attic

  De kinderen en huismonsters vinden een elektronisch breinapparaat dat ervoor zorgt dat de dingen waar je bang voor bent in het echt verschijnen.

  Aflevering 24

  Bye, Bye Frankie

  Als Drew, Jo en Roland tijdens Hallloween naar Hillhurst gaan, is Frankenbeans zo gefascineerd door het idee, dat hij ongemerkt wegsluipt om de boel te verkennen.

  Aflevering 25

  Fangs Over Charterville

  Flabber organiseert op Hillhurst een speciaal ontbijt voor iedereen. Geïrriteerd dat er geen bloed is, stormt Fangula weg om Van en Trip te bijten.

  Aflevering 26

  Curse of the Shadow Borg

  Wanneer Vexor ervandoor gaat met een stuk van Drews Beetleborg-pantser, gaan de Beetleborgs naar Hillhurst hopende dat Flabber het kan repareren.

  Aflevering 27

  The Rise of the Blaster Borg

  Nu de kinderen van hun Beetleborg-krachten zijn beroofd, richten de Schaduw Borg en Magnavors grote chaos aan.

  Aflevering 28

  The Revenge of Vexor

  Wanneer de Schaduw Borg zegeviert over de White Blaster Beetleborg, realiseren de kinderen zich dat ze wraak moeten nemen.

  Aflevering 29

  A Friend in Need

  Vexors monsters zijn jaloers op de Schaduw Borg, die de sleutel is tot Vexors ontsnapping van de stripwereld naar de echte wereld.

  Aflevering 30

  Raiders of the Tomb

  De kinderen en de bende van Hillhurst hebben vlooien! Maar dat niet alleen, het "jeukt" bij hen nog steeds om een manier te vinden om van de Schaduw Borg af te komen.

  Aflevering 31

  Big Rumble in Charterville

  Vexor werpt de handschoen toe en daagt de BeetleBorgs uit voor een gevecht -- Shadow Borg vs. Blue Mega Beetleborg.

  Aflevering 32

  Yo Ho Borgs

  Als de kinderen een groepsopdracht krijgen over een historisch figuur, kiezen Drew en Roland voor Zwartbaard de piraat.

  Aflevering 33

  Christmas Bells and Phasm's Spells

  Als Kerstmis nadert, geeft Flabber de huismonsters opdracht om Hillhurst House te versieren en al snel ontdekt hij dat er cadeaus en bomen worden gestolen.

  Aflevering 34

  Pet Problems

  Het wordt een harige boel als het verschrikkelijke trio "huisdierkwaad" uithalen door alle huisdieren in de stad te ontvoeren.

  Phantom of Hillhurst

  Als het spook van de opera opduikt en op zoek is naar een onderkomen, zoekt de eenzame bezoeker genegenheid bij Jo.

  Aflevering 36

  Operation Frankenbeans

  Dr. Frankenbeans keert terug naar Hillhurst om het defecte brein van de jonge Frankenbeans te repareren en hem in een genie te veranderen.

  Aflevering 37

  The Curse of Mums' Tomb

  Flabber, de huismonsters en de kinderen proberen Mums te redden wanneer hij wordt "gemumnapped" door dezelfde archeoloog die de tombe heeft ontdekt.

  Aflevering 38

  This Old Ghost

  De oude Hillhurst keert terug naar zijn oude huis. Er is echter één probleempje... Flabber en de bende moeten het huis direct verlaten!

  Aflevering 39

  Jo's Strange Change

  Wanneer de huismonsters het niet eens zijn over welke van hen het engst is, organiseert Flabber een huiveringwekkende wedstrijd.

  Aflevering 40

  She-Wolf

  Het is volle maan, Wolfgangs favoriete tijd van de maand, en de andere huismonsters proberen te voorkomen dat Wolfgang op pad gaat.

  Aflevering 41

  Something Fishy

  Trip en Van plan willen beroemd worden door Charterville Charlie, de legendarische vis, te vangen.

  Aflevering 42

  The Bride of Frankenbeans

  Als Baron Von Frankenbeans een bruid in elkaar zet voor de jonge Frankenbeans en haar opwekt, beraamt het verschrikkelijke trio een plan om de bruiloft te verpesten.

  Aflevering 43

  Fangula's Last Bite

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Flabber is boos dat zijn kamergenoot Fangula misschien vertrekt omdat hij zijn vampierplichten niet nakomt.

  Aflevering 44

  The Good, the Bad and the Scary

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Terwijl Mums en Fangula ruzie maken over wie van de twee enger is, doorzoekt Wolfie Flabbers boek voor een spreuk om mensen van lichaam te laten verwisselen.

  Aflevering 45

  Buggin' Out

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Vexor geeft Gnat opdracht om Hillhurst te bespioneren als Flabber een teletransporteermachine uit een oude tekening opwekt.

  Aflevering 46

  Svengali, by Golly

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Terwijl Vexor Hillhurst bespioneert, ziet hij hoe de hongerige huismonsters achter de kinderen aan jagen en besluit dat ze geweldige Magnavors zouden zijn.

  Aflevering 47

  Big Bad Luck

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Een reeks mysterieuze gebeurtenissen in Hillhurst veranderen de huismonsters in een bende bijgelovige ghouls.

  Aflevering 48

  A Monster Is Born

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Jara, Noxic en Typhus laten een ongewone baby achter op de stoep van Hillhurst. Als Mums hem ontdekt, praat plotseling het hele huishouden in babytaal.

  Aflevering 49

  Norman Nussbaum: Vampire Hunter

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Norman, de nieuwe nerd uit Jo's klas, beweert dat hij lid is van een familie vampierjagers en hij vertelt dat hij Fangula moet uitschakelen.

  Aflevering 50

  Brotherly Fright

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Flabber is vastbesloten om zijn afschuwelijke huisgenoten te veranderen in gezonde strakke lichamen. Zie hier Noxic's jonge broertje: Super-Noxic.

  Aflevering 51

  Fright Files

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  De auteur van "Fright Files" denkt dat Hillhurst een geweldige inspiratiebron zou zijn voor zijn werk en hij trekt in het huis.

  Aflevering 52

  Borgslayer

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  Wolfgangs terugkerende dagdroom over muiterij wordt werkelijkheid wanneer Wolfie Flabber per ongeluk terugstuurt naar het pijporgel.

  Aflevering 53

  Vexor's Last Laugh

  Op Netflix sinds 25 oktober 2020

  De Beetleborgs krijgen op hun donder van Borgslayer en ontsnappen naar Hillhurst, waar zij Flabber moeten redden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Crush of the Crustaceans

  Wanneer Nukus de Beetleborgs verslaat, houden ze alleen nog maar hun burgerkrachten over.

  Aflevering 2

  Metallix Rising

  Er ontstaat een rel in Charterville Prison als de kinderen proberen de Crustacean-soldaten af te weren.

  Aflevering 3

  Battle Station Alert

  De Beetleborgs trekken zich terug uit de Worm Tank waar ze Nukus, Horribelle en Vilor tegenkomen en in insecten veranderen om zo te kunnen ontsnappen.

  Aflevering 4

  Ghoul Trouble

  Nukus geeft Les opdracht om Aqualungs te creëren, een beest dat het watersysteem van Hillhurst penetreert.

  Aflevering 5

  Totally Slammin' Sector Cycles

  Nukus laat de nieuwste creatie van Les Fortunes los: Hagfish of Gar, een visachtig wezen.

  Aflevering 6

  Headless over Heels

  Drew, Jo en Roland ontmoeten de Headless Horseman die onderweg is naar Hillhurst om koppen te snellen.

  Aflevering 7

  Monster Imposter

  Nukus laat Les het Chameleon Monster creëren om zo Flabber te vangen en de kracht van de Beetleborgs te stelen.

  Aflevering 8

  Horror Hotel

  Flabber en de huismonsters veranderen Hillhurst in "The Horror Hotel" om geld in te zamelen voor renovaties.

  Aflevering 9

  Les Is More

  Nukus is niet blij met de laatste tekeningen van Les Fortunes en draagt hem op om nieuwe monsters te creëren.

  Aflevering 10

  Sunset Boo-Levard

  Norma Des-Doom, een oude horrorfilm-actrice, gaat op bezoek bij Fangula, haar grootste fan op Hillhurst.

  Aflevering 11

  Extra... Beetleborgs Revealed

  Iris, een verslaggeefster van de National Inquisitor, komt naar Charterville om de ware identiteit van de Beetleborgs te ontmaskeren.

  Aflevering 12

  Who's That Ghoul?

  Een Transsylvanische premiejager genaamd Deadly Nightshade zit achter Little Ghoul aan die de magische roerspaan van de tovenares heeft gestolen.

  Aflevering 13

  Attack of the Brain Suckers

  Nukus is boos als uitgever Rudy McDougal weigert een stripboek te wijden aan zijn nieuwe Brain Sucker monster.

  Aflevering 14

  Don't Fear the Reaper

  Als Little Ghouls oom, de Grim Reaper, naar de stad komt vertelt ze aan iedereen dat Reaper aftreedt en op zoek is naar een vervanger.

  Aflevering 15

  The Old Gray Flabber

  Nukus heeft een speciaal portret van Flabber naar hem toegezonden en al snel wordt Flabber oud en grijs.

  Aflevering 16

  Son of Frankenbeans

  Dr. Frankenbeans stuurt zijn jongste zoon Frankie naar zijn oudere broer Frankenbeans die in Hillhurst verblijft.

  Aflevering 17

  How Does Your Garden Grow?

  Little Ghoul zegt dat ze zich verveelt en Flabber is van streek omdat hij niet weet hoe hij haar kan vermaken.

  Aflevering 18

  The Curse of the Mummy's Mommy

  De moeder van Mums arriveert op Hillhurst en geeft Mums een mooie en krachtige oude ring. Wanneer Les de ring probeert te stelen en faalt, verschijnt Nukus ten tonele.

  Aflevering 19

  Halloween Haunted House of Horrors

  Het is Halloween, de favoriete feestdag van de inwonende monsters en ze willen het vieren door nietsvermoedende trick-or-treat kinderen op te peuzelen.

  Booger Man

  De inwonende monsters hebben verschrikkelijke nachtmerries en Flabber denkt dat de Boogeyman hiervoor verantwoordelijk is.

  Aflevering 21

  The Poe and the Pendulum

  Een raaf kondigt de komst van Edgar Allan Poe aan. Dit lijkt de aanleiding te zijn voor verschillende vreemde gebeurtenissen.

  Aflevering 22

  The Lost Comic

  Als Les door Nukus onder druk wordt gezet om grotere en betere monsters te creëren, herinnert hij zich de eerste strip die hij en zijn broer Art samen hebben getekend.

  Aflevering 23

  Enter the Dragonborg

  De kinderen vinden enkele van de astral coins terug van het stripboek dat Nukus heeft gestolen en verstoppen ze allemaal, op ééntje na.

  Aflevering 24

  To Foretell the Truth

  Wanneer de astral coins blijken te zijn verdwenen, stelt Flabber voor om waarzegster Madame Myra in te schakelen om ze te vinden.

  Aflevering 25

  Wolfie's Wild Ride

  Wolfie mag met de Beetleborgs mee op een missie, in ruil voor een astral coin.

  Lady and the Champ

  Fangula heeft zichzelf uitgeput en moet rusten. Al snel heeft hij het hele huishouden van Hillhurst zover dat ze allemaal tegemoetkomen aan zijn grillen.

  Aflevering 27

  Astral Ransom

  Nukus neemt Flabber gevangen met de tegen ontsnappingen bestande Phasm Containment Unit van Les en houdt hem vast voor losgeld in de vorm van astrale goederen.

  Aflevering 28

  Astral Ambush

  De monsters zijn de astral-oorlog beu en besluiten Nukus de laatste munt aan te bieden in ruil voor bescherming.

  Aflevering 29

  Roboborg

  De kinderen plaatsen de munten in het zwaard, terwijl in de Crypt Les zich vermomt om de voorwerpen te kunnen stelen.

  Mega Spectra Beetleborgs

  RoboBorg vertelt de kinderen dat zij de kracht hebben om hun fietsen in Mega Sector Spectra Cycles te veranderen!

  Aflevering 31

  Battle of the Giants

  De oorlog woedt en de Beetleborgs oefenen samen met RoboBorg om zich voor te bereiden op de strijd tegen Mega Nukus en Mega Vilor.

  Aflevering 32

  Robo Rumble

  Flabber en de kinderen betrappen de legendarische dierenvanger Jean Claude Pierre als hij weerwolfvallen uitzet buiten Hillhurst.

  Aflevering 33

  Super Fang

  Als Flabber Fangula wijsmaakt dat hij superkrachten bezit, besluit onze vriend met slagtanden de Crustaceans en Boron aan te vallen!

  Aflevering 34

  Experiment in Evil

  De huismonsters zijn het zat om te wachten tot de Beetleborgs eindelijk Boor hebben verslagen dus ze rekruteren Dr. Von Frankenbeans.

  Aflevering 35

  Mega Borg Power

  De Crustaceans boren een gat in de riolering van Charterville om giftig afval in de Crypt te lozen waar het verandert in een gigantische vuurspuwende hagedis.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.