Beyond Stranger Things

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Ontdek de geheimen van het universum van Stranger Things 2. De cast en gasten bespreken de nieuwste afleveringen met presentator Jim Rash. Let op: spoilers!

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Mind Blown

  Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Shawn Levy en de broers Duffer bespreken nieuwe personages en de belangrijkste thema's van het seizoen.

  Aflevering 2

  Mad for Max

  Shawn Levy en de broers Duffer praten verder met Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo en Sadie Sink over technologie in de jaren 80 en driehoeksverhoudingen onder tieners.

  Aflevering 3

  Unlikely Allies

  Joe Keery vertelt samen met Shawn Levy, Gaten Matarazzo en de broers Duffer meer over de ontwikkeling van Steve en de verrassendste samenwerking van het seizoen.

  Aflevering 4

  Truth in Hawkins

  Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery en Brett Gelman analyseren een belangrijke nieuwe ontwikkeling en worden bijgestaan door David Harbour en Shannon Purser.

  Aflevering 5

  The AV Club

  Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp en Randy Havens bespreken de invloed van Mr. Clarke. ‘Science Guy’ Bill Nye en Sean Astin geven ook hun mening.

  Aflevering 6

  The New Class

  Sadie Sink, Brett Gelman, Dacre Montgomery en Linnea Berthelsen delen hun ervaringen met het creëren van nieuwe personages in een show met een enorme fanbase.

  Aflevering 7

  Closing the Gate

  Jim Rash leidt een diepgaand gesprek tussen de acteurs en de crew over het slot van het seizoen en wat dit betekent voor de toekomst van Hawkins.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.