Between

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Nadat een mysterieuze ziekte iedere inwoner die ouder is dan 21 doodt, moeten de overlevenden van een stad zich zien te redden als de regering hen in quarantaine plaatst.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  School's Out

  Een mysterieus virus doodt de volwassenen in Pretty Lake. De zwangere tiener Wiley is van plan haar baby op te geven en het stadje te verlaten.

  Aflevering 2

  Who's the Boss?

  De overlevenden in Pretty Lake halen de doden op in de hoop dat de quarantaine wordt opgeheven. Adam ontmoet een mysterieuze man. Wiley zoekt belangrijke documenten.

  Aflevering 3

  Crossing Lines

  De spanning stijgt als door een stroomstoring communicatie met de buitenwereld onmogelijk wordt. Een sms suggereert dat Ronnie betrokken is bij een duistere zaak.

  Aflevering 4

  Love Hurts

  Een docente wordt 22 en vreest het volgende slachtoffer van het virus te worden. Chuck straft een tiener die een auto in de prak rijdt. Melissa zoekt Wiley en haar baby.

  Aflevering 5

  End of the Rope

  Ellen ondervraagt Mark over de overgebleven inwoners van Pretty Lake. Chucks vriend Felix stort in en moet weg uit de quarantainezone.

  Aflevering 6

  War

  Adam denkt een manier te hebben gevonden om uit Pretty Lake weg te kunnen. Chuck en de Creekers stemmen in met een staakt-het-vuren, maar Ronnie moet een offer brengen.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Get Out of Town

  Adam haalt Wiley over om te ontsnappen en ze ontdekken of ze inderdaad besmettelijk zijn voor anderen. Chuck stelt zijn eigen gewaagde ontsnappingsplan op.

  Aflevering 2

  Us vs. Them

  Liam moet zijn goede bedoelingen wetenschappelijk onderbouwen. Als Renee weer terug is, komt Ronnie erachter wat ze nu eigenlijk echt wil. Franny verlaat Gord.

  Aflevering 3

  Hope

  Ronnie stuit op een commune van survivalists. Wiley moet een hartverscheurende beslissing maken betreffende haar zoon. Adam doet navraag naar Liams verleden.

  Aflevering 4

  Extraction

  Franny bekijkt opnames van beveiligingscamera's voor meer informatie. Chuck lijdt onder de recente gebeurtenissen. Liam heeft iemand die 22 wordt nodig als proefkonijn.

  Aflevering 5

  Horatio Rising

  Adam zoekt een onafhankelijke expert om zo de overheid voor een voldongen feit te stellen. Renee onderneemt stappen om opnieuw leider van de commune te worden.

  Aflevering 6

  Don't Look Back

  Adam doet zijn uiterste best om een vrijlating te bewerkstelligen en speelt zijn laatste troef om Renee aan boord te krijgen, maar dit kan voor Mark fataal worden.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.