Beau Séjour

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  De tiener Kato onderzoekt vanuit het hiernamaals haar eigen mysterieuze dood en ontrafelt een web van geheimen in haar ogenschijnlijk vredige dorpje.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Het lijk

  Als Kato haar eigen bloederige lichaam in een hotelbad vindt, begint ze zich te realiseren dat ze dood is. Een paar mensen kunnen haar echter nog steeds zien en horen.

  Aflevering 2

  De vijf

  Als de federale overheid een onderzoek naar haar dood start, zoekt Kato naar aanwijzingen en identificeert ze vijf mensen die haar vreemd genoeg nog steeds kunnen zien.

  Aflevering 3

  Het medium

  Als Schneider het onderzoek uitbreidt, zorgen Kato en Charlie ervoor dat de politie in het hotel Beau Séjour op zoek gaat naar bewijsmateriaal.

  Aflevering 4

  De opening

  Kato ontdekt een cruciaal detail over de nacht van haar dood. Schneider zoekt naar aanwijzingen in een cold case die opvallend op de moordzaak van Kato lijkt.

  Aflevering 5

  Volle maan

  Nadat de politie het onderzoek op een mysterieuze motorrijder heeft gericht, probeert Kato een gevaarlijke drugsdealer op te sporen die bij haar dood betrokken is.

  Aflevering 6

  De bruiloft

  Kato vermoedt dat de mensen die haar kunnen zien, niet alles vertellen over de nacht dat ze doodging. Het onderzoek van Schneider stuit op verraad binnen de afdeling.

  Aflevering 7

  De film

  Kato ontdekt een zorgwekkend feit over de avond van het festival. De politie arresteert iemand op basis van DNA-bewijs, maar een gelekte sekstape leidt tot meer geweld.

  Aflevering 8

  De Maaslandmoorden

  Terwijl het dorp nog overstuur is van het nieuwe drama, zoekt Schneider naar een link met de moord op Kato. Iemand die Kato kan zien, legt een dramatische bekentenis af.

  Aflevering 9

  De bekentenis

  Schneider heeft zijn twijfels over de bekentenis. Alexander doet een ontdekking. Kato vraagt Ines haar te helpen een raadselachtige aanbidder op internet te ontmaskeren.

  Aflevering 10

  De nacht

  Schneider is ontevreden over het onderzoek en graaft dieper. Hij ontrafelt de laatste geheimen rond Kato, die oog in oog komt te staan met haar moordenaar.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.