Bates Motel

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Na de dood van zijn vader opent Norman Bates met zijn moeder een hotel. Maar door zijn onstabiele geest begeven ze zich al snel op een donker en gewelddadig pad.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  First You Dream, Then You Die

  Na de tragische dood van haar man koopt Norma Bates (Vera Farmiga) een motel in een idyllisch kustplaatsje om een nieuw leven te beginnen.

  Aflevering 2

  Nice Town You Picked, Norma...

  Dylan veroorzaakt al snel moeilijkheden thuis en de familie Bates wordt aangetrokken door de schaduwkant van White Pine Bay.

  Aflevering 3

  What's Wrong with Norman

  Dylan begint aan zijn nieuwe baan en dat is moeilijker dan hij dacht. Intussen ontdekken Norman en Emma iets schokkends.

  Aflevering 4

  Trust Me

  Norma's vermoedens over bepaalde mensen in de stad worden groter maar dat zijn niet de enige ontwikkelingen...

  Aflevering 5

  Ocean View

  Terwijl Norman wil dat zijn moeder naar huis terugkeert, wordt Norma uit de brand geholpen door Shelby.

  Aflevering 6

  The Truth

  Dylan vraagt Norman of hij wil intrekken bij hem. Chaos breekt los in Bates als Norma Emma vertelt dat sommige dingen beter privé kunnen blijven.

  Aflevering 7

  The Man in Number 9

  Norma's eerste gast in het Bates Motel is niet wat zij verwachtte. Norman ontdekt dat populaire meisjes ook moeilijk kunnen doen.

  Aflevering 8

  A Boy and His Dog

  Norma heeft bonje met een mysterieuze vreemdeling. Dylan en Remo gaan op pad maar dat heeft een gewelddadig einde.

  Aflevering 9

  Underwater

  Abernathy zet de druk op de ketel maar Norma weet niet wat ze wil. Intussen vinden Dylan en Bradley elkaar en Emma gaat op reis.

  Aflevering 10

  Midnight

  Romero besluit dat het tijd is om te handelen en Norman neemt Emma mee uit dansen. Miss Watson geeft Norman een lift naar huis.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Gone But Not Forgotten

  Norman kan zich niet losmaken van de dood van Miss Watson, er is slecht nieuws voor Norma en Bradley's jacht op haar vaders moordenaar is riskant.

  Aflevering 2

  Shadow of a Doubt

  Norma probeert Norman af te leiden van Miss Watson door auditie te doen voor een toneelstuk en een nieuwkomer maakt Dylan en Remo nerveus.

  Aflevering 3

  Caleb

  Norma vindt een bondgenoot, Emma organiseert een herdenking voor Bradley en Norman raakt onder de invloed van een meisje uit de stad.

  Aflevering 4

  Check-Out

  Dylan betwijfelt zijn loyaliteit ten aanzien van Norma en Norman terwijl Christine Norma kennis laat maken met de sociale wereld van White Pine.

  Aflevering 5

  The Escape Artist

  Norman vertelt een familiegeheim aan Cody, Dylan vecht voor zijn leven naarmate de oorlog van Zane escaleert en Norma sluit een deal.

  Aflevering 6

  Plunge

  Dylan moet zich uit een moeilijke situatie redden, de relatie van Norma en Norman wordt bedreigd door een geheim en Emma is in gevaar.

  Aflevering 7

  Presumed Innocent

  Norman twijfelt of Norma in hem gelooft, Zane brengt Dylan in gevaar en het onderzoek naar de moord op Miss Watson neemt een nieuwe wending.

  Aflevering 8

  Meltdown

  Norman keert zich af van Norma als zij niet de waarheid over zijn blackouts wil vertellen en de drugsoorlog betekent een dilemma voor Dylan.

  Aflevering 9

  The Box

  Norman verdwijnt: zet Dylan zijn leven op het spel om hem te redden? Romero probeert erachter te komen of Norman een misdaad heeft gepleegd.

  Aflevering 10

  The Immutable Truth

  Norma probeert een fout van Norman te voorkomen, Romero en Dylan brengen de drugsoorlog ten einde en Emma neemt een beslissing over haar toekomst.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  A Death in the Family

  Op de eerste schooldag raakt Norman in paniek wanneer hij een vreselijk visioen krijgt. Norma besluit dat hij thuis les moet krijgen.

  Aflevering 2

  The Arcanum Club

  Norma ondervraagt haar zoon over de verdwijning van Annika. In haar kamer vindt ze een portemonnee met een kaart voor een exclusieve, mysterieuze club.

  Aflevering 3

  Persuasion

  Romero ontmoet zijn tegenstander in de komende verkiezingen en ondervraagt Norman over een meisje dat dood is gevonden, waardoor Norma van streek raakt.

  Aflevering 4

  Unbreak-Able

  Romero blijft Norma ondervragen, voor wie het kraken van het wachtwoord voor de flashdrive een obsessie wordt. Emma en Norman maken ruzie over Norma.

  Aflevering 5

  The Deal

  Een man dwingt Norma te stoppen en bedreigt haar vanwege de flashdrive. Dylan vertelt zijn moeder dat Caleb is teruggekomen.

  Aflevering 6

  Norma Louise

  Norma gaat naar Portland, Oregon, om haar oude leven achter zich te laten. Nu zijn moeder weg is, draait Norman door en groeien Dylan en Emma naar elkaar toe.

  Aflevering 7

  The Last Supper

  In Norma's huis heerst chaos. Dylan ontdekt de waarheid over Emma's aandoening en wil zijn moeder waarschuwen wanneer Normans toestand verslechtert.

  Aflevering 8

  The Pit

  Werkers graven een enorm gat bij het motel. Bob wil meer te weten komen over Norma. Norman onthult een verontrustend geheim.

  Aflevering 9

  Crazy

  Norman ontmoet iemand uit zijn verleden. Na een bezoek aan Bobs huis leest de nerveuze Norma Romero de les.

  Aflevering 10

  Unconscious

  Norma vindt dat de tijd rijp is om hulp in te schakelen voor Norman, maar Bradley heeft andere plannen. Na verrassend nieuws wordt Emma gesteund door Dylan.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  A Danger to Himself and Others

  Terwijl Norma en Dylan op zoek zijn naar Norman, krijgt Emma's familie bezoek van een ongenode gast en krijgt Romero een onverwacht voorstel.

  Aflevering 2

  Goodnight Mother

  Normans geheugen speelt hem parten terwijl Norma probeert de verloren tijd in te halen. Emma probeert haar nieuwe longen uit, en Romero gebruikt zijn invloed.

  Aflevering 3

  'Til Death Do You Part

  De relatie van Norma en Romero wordt serieuzer, Dylan wil een permanente carrièreswitch maken, en Norman speelt een kat-en-muisspel met zijn therapeut.

  Aflevering 4

  Lights of Winter

  Norman gaat op avontuur met een nieuwe vriend, Norma gaat op bezoek bij Emma, en Romero ontdekt dat een oude vijand waardevolle geheimen had.

  Aflevering 5

  Refraction

  Een kapot raam is een bron van ergernis voor Norma, Dylan zoekt eerlijk werk, Norman geeft zich bloot, en Chick ontdekt dat hij en Norma iets gemeen hebben.

  Aflevering 6

  The Vault

  Chick stelt Norma een ultimatum, Romero sluit een deal met Rebecca, en Norman heeft een doorbraak als hij geconfronteerd wordt met pijnlijke herinneringen.

  Aflevering 7

  There's No Place Like Home

  Norma vertelt Romero over een droom, die hij vervolgens wil waarmaken. Ondertussen komt Norman op slinkse wijze achter het nieuws van zijn moeder.

  Aflevering 8

  Unfaithful

  Norman woont bij Norma en Romero en familiediners worden nooit meer zoals ze waren. Ondertussen komt Rebecca in de problemen op het vliegveld.

  Aflevering 9

  Forever

  Terwijl Norma ruziet met Romero en Dylan over hoe ze haar zoon het beste kan helpen, zoekt de steeds wanhopigere Norman een manier om zichzelf te helpen.

  Aflevering 10

  Norman

  Dylan zoekt toenadering tot Norman, Romero wordt van alle kanten onder druk gezet, Chick bezoekt de familie Bates en Norman ontspant met muziek.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Dark Paradise

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  Normans zorgvuldig opgebouwde façade begint af te brokkelen. Ondertussen wordt het idyllische bestaan van Emma en Dylan verstoord door een gast met onbekende motieven.

  Aflevering 2

  The Convergence of the Twain

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  Norman voert een gespannen gesprek met Romero en worstelt zich door een ingewikkelde dubbeldate heen. Chick verschijnt ten tonele en heeft cadeaus bij zich.

  Aflevering 3

  Bad Blood

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  Chicks mysterieuze verlangen om Normans problematische wereld binnen te dringen wordt eindelijk duidelijk. Romero heeft mazzel, maar belandt dan in een penibele situatie.

  Aflevering 4

  Hidden

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  Als zich complicaties voordoen, haast een bezorgde Norman zich om zijn geheimen te beschermen. Romero houdt zich koest en zoekt een veilige plek om zich te herpakken.

  Aflevering 5

  Dreams Die First

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  Norman gaat zijn moeders gangen na op zoek naar aanwijzingen over haar wilde escapades. Marion neemt een impulsief besluit dat verstrekkende gevolgen heeft.

  Aflevering 6

  Marion

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  Twee werelden botsen met elkaar als een opmerkelijke gast in het motel incheckt onder een valse naam. Dylan en Norman voeren een heftig gesprek over het verleden.

  Aflevering 7

  Inseparable

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  Norman en moeder werken samen, met huiveringwekkende gevolgen. Dylan bezoekt het motel. In een moment van wanhoop pleegt Norman een belangrijk telefoontje.

  Aflevering 8

  The Body

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  Als het aantal doden stijgt, begint sheriff Greene met haar moordonderzoek. Maar als het gaat om de bescherming van Norman, weet moeder het best hoe dat moet.

  Aflevering 9

  Visiting Hours

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  Norman komt in een juridisch steekspel terecht. Emma en Dylan proberen de ellende van hun verleden uit te zoeken. Romero krijgt eindelijk een kans om wraak te nemen.

  Aflevering 10

  The Cord

  Op Netflix sinds 20 februari 2019

  In de laatste aflevering van het seizoen begint Normans realiteit uit elkaar te vallen wanneer hij merkt dat de destructieve daden uit zijn verleden hem hebben veranderd.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.