Basketball or Nothing

  Sinds 2 augustus 2019 te zien op Netflix

  De leden van het basketbalteam van Chinle High uit Navajo Nation in Arizona willen kampioen worden zodat hun geïsoleerde gemeenschap iets heeft om trots op te zijn.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Rezball

  Op Netflix sinds 2 augustus 2019

  De spelers van Chinle zijn het lossere 'rezball’ gewend en proberen zich voor het nieuwe seizoen aan het gestructureerdere systeem van coach Raul Mendoza aan te passen.

  Aflevering 2

  Getting Defensive

  Op Netflix sinds 2 augustus 2019

  De Wildcats spelen tegen hun 'broeders’ uit een nabijgelegen dorp. Assistent-coach Beau licht de uitdagingen toe waarmee de spelers in het reservaat te maken krijgen.

  Aflevering 3

  Chance of a Lifetime

  Op Netflix sinds 2 augustus 2019

  Mendoza verandert de opstelling drastisch om het seizoen te redden. Dewayne praat over het leven op de boerderij en Chance vertelt over zijn inspiratie.

  Aflevering 4

  Best on the Rez

  Op Netflix sinds 2 augustus 2019

  De Wildcats beginnen aan het regionale toernooi om de beste van het reservaat te worden. Shaun brengt tijdens het joggen een eerbetoon aan de veerkracht van de Navajo.

  Aflevering 5

  Win or Go Home

  Op Netflix sinds 2 augustus 2019

  Chinle krijgt bij het staatskampioenschap te maken met vijandigheid. De professionele golfers Notah Begay III en Rickie Fowler praten met het team.

  Aflevering 6

  Modern-Day Warriors

  Op Netflix sinds 2 augustus 2019

  De Chinle-gemeenschap raakt in de ban van het staatskampioenschap en de ouderen uit het team bedenken wat ze na de middelbare school willen doen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.