Bad Guys: Vile City

  Sinds 8 maart 2018 te zien op Netflix

  Een aanklager moet een criminele bedrijfsleider uitschakelen die de stad onder controle heeft. Hij rekruteert een team mannen die misschien zelf ook niet al te fris zijn.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Na een traumatische ervaring waardoor hij bezoeken van een plaats delict uit de weg gaat, begint aanklager Jin-pyeong Noh zijn eerste werkdag in de stad Seowon.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  De mannen van Je-mun achtervolgen de hoofdverdachte en ontdekken een onverwachte connectie tussen hun belangrijkste doelwit Yeong-guk Jo en de burgemeester.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Je-mun wil bewijzen dat Yeong-guk Jo zich schuldig heeft gemaakt aan omkoping en bedenkt een manier om erachter te komen waar hij zijn zwart geld verstopt heeft.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Jin-pyeong wordt opgedragen een kroongetuige te verhoren, maar heeft na een geheime bespreking met de adjunct-hoofdaanklager Jun-hyeok Ban inmiddels de nodige twijfels.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Je-mun volgt de instructies van de hoofdaanklager niet op. Hij geeft opdracht om de huiszoeking te staken en probeert een andere manier te vinden om de boeven te vangen.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Als er binnen het team van Je-mun slachtoffers beginnen te vallen, kan hij niet langer wachten. Hij geeft opdracht om Yeong-guk Jo koste wat het kost te arresteren.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Op de dag van de laatste hoorzitting bereidt Je-mun zich voor om Yeong-guk Jo's zaak af te ronden, maar een geduchte vijand dreigt zijn plannen te belemmeren

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Jin-pyeong wil meer weten over de zaak van zijn overleden collega. Hij accepteert het aanbod van Jun-hyeok Ban en sluit zich aan bij een speciaal onderzoeksteam.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Voor de ziekenhuisrekeningen van zijn zus keert Gang-ju zich noodgedwongen tot een woekeraar. Deze biedt hem aan om zijn schulden af te betalen in ruil voor een 'dienst'.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Il-hu Heo zoekt naar het vermiste schoolmeisje. Je-mun onderzoekt in het geheim de zaken die al door Speciaal Team Drie zouden zijn opgelost.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Myeong-deuk Lee laat aan Jun-hyeok Ban weten dat deze Speciaal Team Drie moet opheffen. Vlak daarna hoort Jun-hyeok dat er binnen het team problemen zijn.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  Je-mun en zijn herenigde team ontdekken dat het bewijsmateriaal rond de moord op de Inbuk-tiener mogelijk is vervalst.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Rechercheur Hwang van Speciaal Team Drie staat onder druk om de gezochte criminelen te pakken te krijgen. Ook het team van Je-mun bereidt zich voor op de strijd.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  Je-mun is niet tevreden over de ontwikkelingen rond Yeong-guk Jo en probeert zelf Sang-mo Ha's verklaring te bemachtigen, maar komt tot een schokkende ontdekking.

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  Je-mun zit Yeong-guk Jo steeds dichter op de hielen. De zus van burgemeester Sang-do Bae wil intussen alles in de strijd gooien om haar broer herkozen te krijgen.

  Aflevering 16

  Aflevering 16

  Het nichtje van burgemeester Bae smeedt een waterdicht politiek plan voor haar oom. Je-mun zweert wraak, voor zijn vrienden en voor alle inwoners van Seowon.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.