Backstage

  Op 29 september 2019 verwijderd van Netflix

  Tieners op een eliteschool voor podiumkunsten zingen, dansen en acteren hun weg door voorstellingen. Maar ook naast het podium krijgen ze te maken met uitdagingen.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  The First Day

  De hartsvriendinnen Carly en Vanessa beginnen hun eerste dag op Keaton School of the Arts. Zangeres Alya krijgt last van plankenkoorts.

  Aflevering 2

  Groups of Two

  Carly en Vanessa krijgen een nieuwe danspartner. Bianca blijft Alya treiteren, maar Scarlett komt tussenbeide en geeft raad.

  Aflevering 3

  The Brightside

  Scarlett is sceptisch over Julies plannen voor de introductie van eerstejaarsstudenten. De ruzie tussen Vanessa en Carly verergert en Jax ontdekt een geheim.

  Aflevering 4

  Stand Tall

  Vanessa staat onder druk en is ziek van de stress. Bianca en Alya geven een nieuwe draai aan een oud liedje. Denzel doet zijn best om indruk te maken op Julie.

  Aflevering 5

  Take Me Out

  Miles stelt een honkbalteam samen zodat studenten elkaar beter kunnen leren kennen. Carly is bang dat Sasha verliefd wordt. Denzel doet een verbazingwekkende ontdekking.

  Aflevering 6

  Dig Deeper

  Julie vertelt Scarlett een geheim. Alya moedigt Miles aan om meer diepte te geven aan zijn songteksten. Carly en Sasha bereiden zich voor op hun eerste date.

  Aflevering 7

  In Their Shoes

  Jax is bang dat Miles niet is opgewassen tegen de stress van een songtekstwedstrijd. Carly en Vanessa doen allebei auditie voor de hoofdrol in Cinderella.

  Aflevering 8

  On Deck

  Bianca's moeder zet als casting-agent in Keaton de gemoederen op scherp. Alya krijgt een onwaarschijnlijke bondgenoot. Jax en Kit gaan als dj een duel aan.

  Aflevering 9

  Sotto Voce

  Kit riskeert van Keaton te worden getrapt, tenzij ze haar pijnlijke geheim onthult. Vanessa vraagt Carly om hulp om indruk te maken op mevrouw Helsweel.

  Aflevering 10

  The Understudy

  Alya krijgt een felbegeerde rol en word geconfronteerd met de bijbehorende roem. Sasha probeert vriendschap te sluiten met Carly. Denzel schiet Scarlett te hulp.

  Aflevering 11

  Lose Yourself

  Kunst of vandalisme? Julie en rector Durani kunnen het er maar niet over eens worden. Bianca's ego krijgt een deuk. Vanessa raakt gestrest.

  Aflevering 12

  Plays Well with Others

  Door een miscommunicatie staat Vanessa's positie binnen de Primas op het spel. Scarlett werft Kit voor een a-capellaproject. Miles is verliefd.

  Aflevering 13

  Hold On

  Carly's plan om Vanessa op te vrolijken werkt averechts. Anderen reageren sceptisch op Bianca's verklaring. Denzel is bezorgd omdat hij nog steeds niet beroemd is.

  Aflevering 14

  Twelve Hours to Showtime

  Vanessa doet een pijnlijke bekentenis aan Carly. Denzel en Julie hebben een openhartig gesprek. Miles is bang dat Alya hun examen zal verknallen.

  Aflevering 15

  Showtime

  Voor hun examen treden de studenten van Keaton op met hun eigen versie van Assepoester, waarbij sommige dromen verwezenlijkt worden en andere onvervuld blijven.

  Aflevering 16

  Restart

  Iedereen is weer terug op school. Nieuwe vriendschappen komen tot stand en oude rivaliteit wordt weer opgerakeld. Sommigen leerlingen hebben moeite met de veranderingen.

  Aflevering 17

  Juggle

  Sasha raakt gefrustreerd door de ruzie tussen Carly en Vanessa. Scarlett en Julie leren om te delen. Miles begint zich het vijfde wiel aan de wagen te voelen.

  Aflevering 18

  Eyes Forward

  Carly wordt afgeleid door een nieuwe filmstudent. Denzel heeft moeite zijn video voor de open dag van de grond te krijgen. Bianca gaat op onderzoek uit.

  Aflevering 19

  Once in a Lifetime

  Vanessa heeft het emotioneel zwaar door haar aanhoudende blessure. Miles neemt een duet op met een oude vriend. Julie wordt beloond met een fantastische buitenkans.

  Aflevering 20

  Da Capo

  Alya krijgt een oude vijand als partner toegewezen. Carly twijfelt of Austin oprecht is. Miles krijgt een telefoontje dat alles zou kunnen veranderen.

  Aflevering 21

  Friend or Foe

  Na een ongelukkig voorval neemt Vanessa het op voor haar nieuwe vrienden. Denzel zoekt een regisseur. Iedereen werkt samen aan een song voor iemand die ziek is.

  Aflevering 22

  Verite

  Julie vertelt Denzel een geheim. Carly is verbolgen over het feit dat Vanessa een nieuwe taak aanneemt als choreografe. Scarlett heeft moeite met een song.

  Aflevering 23

  Step Up

  Voor Julie komen de gevolgen van het valsspelen als een verrassing. Vanessa probeert haar zelfvertrouwen terug te winnen. Miles heeft een aanvaring met Austin.

  Aflevering 24

  Ensemble

  Julie wordt geconfronteerd met de wraak van de eerstejaarsstudenten. Carly maakt haar eigen plannetjes. Scarlett vindt een brief die Kit misschien wel zou willen lezen.

  Aflevering 25

  After the Flood

  Een bericht op Sasha's blog veroorzaakt problemen. Bianca stelt zich kwetsbaar op. Jenna's nieuwe vriendschap leidt tot irritatie onder de studenten.

  Aflevering 26

  Try Again

  Sasha doet auditie voor de Streets, maar wel onder een voorwaarde. Rector Durani verricht onderzoek naar een incident. Voor Denzel spant het erom.

  Aflevering 27

  Fallout

  Kit maakt zich zorgen over het welzijn van een vriend. Alya en Miles leggen aan elkaar een belofte af. Vanessa ontvangt een zorgwekkend sms'je.

  Aflevering 28

  Lead the Way

  Denzel werkt aan zijn leiderschapsstijl. Bianca's plannen voor een avondje uit vallen in het water. De inzamelingsactie dreigt te floppen door de lakse kaartjesverkoop.

  Aflevering 29

  Me

  Vanessa en Carly's vriendschap komt opnieuw onder druk te staan. Bianca scoort een enorme buitenkans. Alya vraagt zich af of Miles nog gevoelens heeft voor zijn ex.

  Aflevering 30

  We

  De komst van een talentenjager van Julliard veroorzaakt grote consternatie. Scarlett is bang dat haar stem is beschadigd. Miles is ongerust over een intiem onderhoud.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  And We’re Back

  De studenten zijn terug op Keaton om weer te presteren en de strijd met elkaar aan te gaan en moeten omgaan met de gevolgen van de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

  Aflevering 2

  Leading by Example

  Terwijl Kit haar zus Scarlett helpt om weer te gaan zingen, heeft Alya moeite met de lesmethoden van Frances en probeert Carly haar autoriteit te laten gelden.

  Aflevering 3

  Choices

  De druk en opwinding nemen toe op Keaton na de aankondiging dat de school de CAMDA's organiseert. Deze wedstrijd wordt de Olympische Spelen van de kunst genoemd.

  Aflevering 4

  The One

  Terwijl heel Keaton zich voorbereidt op en traint voor de CAMDA's, neemt de concurrentie toe wanneer Sasha en Beckett beiden een duet met Carly willen zingen.

  Aflevering 5

  Take the Note

  Het lukt Julie maar niet om meer op te vallen tijdens het dansen. Vanessa probeert Carly te verdedigen, wat leidt tot een onverwachte band met Beckett.

  Aflevering 6

  Gotta Be Strong

  Door Becketts houding krijgt hij problemen met miss Helsweel. Vanessa ontdekt een geheim wanneer ze de spanningen tussen hen probeert weg te nemen.

  Aflevering 7

  In Her Shadow

  Beckett kan niet omgaan met de druk van miss Helsweel en wil het duet en Keaton opgeven. Daardoor komt de uitvoering van de school voor de CAMDA's in gevaar.

  Aflevering 8

  Control

  Carly wil de ouderwetse CAMDA-routine van de Primas vernieuwen met de hulp van Vanessa. Jax zorgt ervoor dat de onvermurwbare Kit toch doorgaat als DJ Diamondmind.

  Aflevering 9

  Qualifiers: Day 1

  De eerste dag van de CAMDA-voorronden leidt tot spanning, plankenkoorts en onthullingen, terwijl studenten uit het hele land naar Keaton komen om mee te doen.

  Aflevering 10

  Qualifiers: Day 2

  Het drama gaat verder op de tweede dag van de CAMDA-voorronden. Cassandra ondervindt de gevolgen nu ze privé en zaken niet heeft gescheiden.

  Aflevering 11

  Wrong Side of a Love Song

  Na de CAMDA-voorronden moet Sasha onder ogen zien welke blijvende schade zijn ongeluk mogelijk heeft veroorzaakt en wat dit betekent voor Jenna's toekomst.

  Aflevering 12

  Shake It Off

  Alya neemt een risico door met anderen samen te werken. Vanessa krijgt een verrassing van Beckett en is blij dat een oude vriend terugkomt.

  Aflevering 13

  Clear Eyes

  Sloanes crew en de Primas werken samen voor de CAMDA-finale, terwijl Julie nadenkt over haar relatie met Miles. Kit baalt ervan dat ze geen inspiratie heeft.

  Aflevering 14

  Mixing It Up

  Scarlett en vicepresident George proberen de CAMDA-party te redden. Vanessa staat voor een moeilijke beslissing en Jax neemt afscheid van een vriend.

  Aflevering 15

  In the Dark

  Na maanden hard werken gaan de studenten door naar het volgende niveau in de CAMDA-finale. Maar door een onverwachte gebeurtenis staat alles op losse schroeven.

  Aflevering 16

  Prima Donna

  Carly en Cassandra willen beiden de baas zijn van de Primas. Bianca vraagt Scarlett nieuwe muziek te bedenken. Alya en Julie schieten samen Miles te hulp.

  Aflevering 17

  Best Idea

  Bij een opdracht met meerdere disciplines ontstaan verrassende partnerschappen. Vanessa probeert samen te werken met Beckett, en Matteo daagt Miles uit.

  Aflevering 18

  Caught

  Carly wil heel graag een rol spelen in een hiphopvideo en neemt het heft in handen. Jax werkt samen met Sasha, en Bianca probeert in de schijnwerpers te treden.

  Aflevering 19

  Telling Stories

  Een team valt bijna uiteen wanneer geld weg is. De vonk springt over tussen Vanessa en Beckett, wat Alya inspireert om een nummer te schrijven. Sasha leert te vergeven.

  Aflevering 20

  Two Steps Forward

  Het is moeilijk om professioneel te blijven wanneer Miles toegeeft aan jaloezie, Beckett en miss Helsweel ruziën en Scarlett last heeft van faalangst.

  Aflevering 21

  Obvious

  Het is showtime wanneer een legendarische choreograaf arriveert en Carly een onwaarschijnlijke mentor vindt. Jax beseft dat hij verliefd is en Matteo helpt Julie.

  Aflevering 22

  Comfort Zone

  Scarlett en Bianca maken een videoclip, maar lopen tegen een probleem aan. Het wordt Carly bijna te veel en Miles stapt uit zijn comfortzone.

  Aflevering 23

  Lesson. Learned

  Alya's songteksten worden te persoonlijk, dus Bianca wil haar een lesje leren. Jenna neemt de leiding en George en Azadeh krijgen ruzie.

  Aflevering 24

  In Your Eyes

  De emoties lopen hoog op wanneer Jax alles onthult aan zijn liefje en Julie haar ware passie toont. Beckett en Carly tillen hun werk naar een hoger niveau.

  Aflevering 25

  Clean Slate

  De studenten missen miss Helsweel, Bianca lokt een muziekmagnaat naar Keaton, en Alya probeert haar vrienden terug te winnen met haar kunst.

  Aflevering 26

  Not for Sale

  Er staat veel op het spel als Vanessa en Carly Keaton proberen te redden. Scarletts succes is slecht voor haar liefdesleven. Julie en Matteo ruziën over een grote koper.

  Aflevering 27

  Legacy

  Jenna moet een verlies verwerken en Bianca probeert het goed te maken met Alya. Miles probeert beter te worden in wiskunde met de hulp van Jax.

  Aflevering 28

  Hope

  Scarlett roept iedereen bijeen om Keaton te redden en oude wonden te helen. De Primas zijn terug, maar niet iedereen wordt uitgenodigd. Alya ontdekt het geheim van Miles.

  Aflevering 29

  Almost There

  Alles draait om vriendschap: Carly wil Vanessa de waarheid vertellen over haar zomer en Sasha helpt Jenna. Kit en Bianca zoeken een oplossing voor een Scarlett-superfan.

  Aflevering 30

  Apart but Together

  Nu de toekomst van Keaton op het spel staat, halen de studenten alles uit de kast tijdens hun optredens. Maar is dit genoeg om de school te redden?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.