B: The Beginning

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  De briljante rechercheur Keith Flick gaat weer in dienst bij de rijkspolitie wanneer Killer B toeslaat. Is de mysterieuze jonge Koku een bondgenoot of een doelwit?

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Keith gaat weer in dienst bij de RIS en moet direct een dubbele moord, waarbij Killer B betrokken is, onderzoeken. En dan steelt een onbekende groep een legervoertuig.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  De RIS onderzoekt het verband tussen een sterfgeval en Killer B. Keith is het er niet mee eens. Een ander lichaam leidt hen ertoe een grote partij in de gaten te houden.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Kaela bestrijdt de hackers terwijl de gifgasaanval nadert. Keith sleept Boris mee de stad uit om Koku en een ander lid van de bende te achtervolgen.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Koku en Keith bezoeken beiden de Koninklijke Bibliotheek. Daarna gaat Lily bij Keith langs om de Killer B-zaak te bespreken.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  De teamleden hebben het moeilijk met de aanval op een van hen en beseffen dat er een verrader onder hen zit. Koku realiseert zich wie Canopus is.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  Koku komt Keith onder ogen op het dak van het ziekenhuis en stemt ermee in om de volgende dag af te spreken bij een tempel. Keith wordt verdacht van moord.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Minatsuki geeft de anderen groen licht om Koku aan te vallen, maar Keith grijpt in om hem te beschermen. De RIS krijgt een ultimatum.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Eric smeekt Keith om terug te komen naar de RIS. Vervolgens schorst hij Lily in een poging om Keith op het spoor te komen. Minatsuki stuurt Takeru Koku achterna.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Keith geeft zichzelf aan. De RIS besluit om tijdens de resterende uren een val op te zetten voor de verdachte baas van Market Maker. Lily dient als lokaas.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  Koku is op zoek naar de zeppelin met daarin Market Maker en Yuna. Ondertussen zoeken Keith, Eric en Kaela verwoed naar Gilbert en Lily.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Keith zet nog eens de achtervolging van Gilbert in. Koku vindt de zeppelin en Minatsuki maar Laica ontsnapt samen met Yuna, wat volledig overeenstemt met de voorspelling.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  De RIS snelt ter plaatse terwijl Keith de confrontatie opzoekt met Gilbert bij het oude Jaula Blanca-instituut. Koku vecht met Laica voor zijn en Yuna's leven.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.