Arrow

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Stephen Amell speelt de rol van Green Arrow, een rijke playboy die een superheld wordt en met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Miljardair Oliver Queen, die vijf jaar lang voor dood werd gehouden voordat hij werd gevonden op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, is een ander mens geworden.

  Aflevering 2

  Honor Thy Father

  Oliver zet zijn tanden in het uitschakelen van een crimineel die connecties heeft met de Chinese triade: Martin Somers, die op zijn beurt door Laurel wordt vervolgd.

  Aflevering 3

  Lone Gunmen

  Wanneer een schutter een van Olivers doelwitten vermoordt, schakelt hij de hulp in van rechercheur Lance. Ondertussen belanden Laurel en Tommy in een vervelende situatie.

  Aflevering 4

  An Innocent Man

  Terwijl hij een moordzaak onderzoekt, weet Oliver dat een doelwit op zijn lijst ervoor heeft gezorgd dat een onschuldige man voor de misdaad moet boeten.

  Aflevering 5

  Damaged

  Als Oliver wordt gearresteerd voor moord, dringt hij erop aan dat Laurel hem vertegenwoordigt. Ze neemt de zaak aan, waardoor ze met haar vader in botsing komt.

  Aflevering 6

  Legacies

  Als een bende bankrovers, bekend als de Royal Flush Gang, tijdens een overval een politieagent verwondt, wordt Oliver gedwongen na te denken over zijn missie.

  Aflevering 7

  Muse of Fire

  De Huntress komt aan in Starling City en en Oliver is door haar gefascineerd. Ondertussen wordt Tommy verrast door vervelende gebeurtenissen en vraagt hij Laurel om hulp.

  Aflevering 8

  Vendetta

  Oliver traint Helena om zijn bondgenoot te worden. Later leidt Helena's wraakactie tot de moord op de leider van de triade.

  Aflevering 9

  Year's End

  Vastbesloten om verloren tijden in te halen en de dagelijkse gang van zaken rond de Queens weer in goede banen te leiden, houdt Oliver een kerstfeest voor de familie.

  Aflevering 10

  Burned

  Nadat hij door de Dark Archer is verslagen, stopt Oliver met zijn rol als de Arrow, tot Laurel hulp nodig heeft bij een onderzoek naar de dood van een brandweerman.

  Aflevering 11

  Trust but Verify

  Oliver vermoedt dat Diggle's mentor verantwoordelijk is voor een aantal gewapende overvallen. Ondertussen denkt Thea dat Moira en Malcolm een affaire hebben.

  Aflevering 12

  Vertigo

  Thea komt in de problemen nadat ze is betrapt met een middel genaamd Vertigo. Ondertussen hoort Oliver van Felicity verontrustend nieuws over Moira.

  Aflevering 13

  Betrayal

  Een crimineel is van plan om zijn plaats als leider van Starling City’s onderwereld weer op te eisen, maar eerst moet hij zijn grootste vijand uitschakelen: Arrow.

  Aflevering 14

  The Odyssey

  Als Oliver wordt neergeschoten, vraagt hij Felicity om hulp. Terwijl hij op het randje van de dood balanceert, denkt hij terug aan een gewaagde ontsnapping op het eiland.

  Aflevering 15

  Dodger

  Oliver vraagt rechercheur McKenna Hall mee uit. Ondertussen slaat de juwelendief Dodger toe in Starling City: hij berooft een bekende van Oliver.

  Aflevering 16

  Dead to Rights

  Oliver en Diggle ontdekken dat Deadshot nog leeft en Malcolm is het volgende doelwit. Ondertussen vraagt Oliver aan Tommy om het goed te maken met zijn vader.

  Aflevering 17

  The Huntress Returns

  De Huntress keert terug naar de stad en dreigt iedereen die Oliver dierbaar is te vernietigen. Later schittert Steve Aoki bij opening van de nachtclub.

  Aflevering 18

  Salvation

  Een boze bewoner van de Glades begeeft zich op ontvoerings- en moordpad om degenen te straffen die volgens hem buurtbewoners hebben benadeeld.

  Aflevering 19

  Unfinished Business

  Als een jonge vrouw een gewelddadige dood sterft na een feest in Verdant, onthult rechercheur Lance belastend bewijsmateriaal tegen Tommy.

  Aflevering 20

  Home Invasion

  Als Deadshot terugkeert naar Starling City nadat hij een Amerikaanse ambassadeur en zes anderen heeft uitgeschakeld, wordt er een missie opgezet om hem levend te vangen.

  Aflevering 21

  The Undertaking

  Terwijl Oliver zich richt op het uitschakelen van een nieuw slachtoffer, ontdekt Felicity een transactie op de laptop van een dubieuze accountant.

  Aflevering 22

  Darkness on the Edge of Town

  Met de Onderneming in het verschiet zet Malcolm zijn zwarte kap op om zaken met seismoloog Brion Markov en zijn team af te handelen.

  Aflevering 23

  Sacrifice

  In de laatste aflevering van het seizoen proberen Oliver en Diggle de Dark Archer te weerhouden wraak te nemen op de Glades. Ondertussen haast Thea zich om Roy te vinden.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  City of Heroes

  Het gaat bergafwaarts met Starling City en Queen Consolidated, dus Diggle en Felicity proberen Oliver over te halen om terug te komen als de Arrow.

  Aflevering 2

  Identity

  Oliver komt erachter dat medicijnen worden onderschept op weg naar het ziekenhuis. Dit leidt tot een confrontatie!

  Aflevering 3

  Broken Dolls

  Felicity offert zichzelf op als lokaas zodat een ontsnapte crimineel die vrouwen martelt en vermoordt, kan worden gepakt.

  Aflevering 4

  Crucible

  Om een einde aan de illegale wapenhandel te maken, begint Oliver campagne waarbij wapens kunnen worden ingeleverd voor cash.

  Aflevering 5

  League of Assassins

  Oliver probeert de Canary haar achtergrond te laten onthullen. De assistent-officier van justitie biedt Moira een deal die het verschil maakt tussen leven en dood.

  Aflevering 6

  Keep Your Enemies Closer

  Diggle ontdekt dat Lyla wordt vermist nadat ze een spoor heeft gevolgd naar Moskou. Moira's advocaat vertelt Thea dat haar verkering met Roy haar moeders zaak schaadt.

  Aflevering 7

  State v. Queen

  Er heerst een mysterieuze ziekte in de stad die honderden mensen infecteert, onder wie Diggle. Moira moet voorkomen voor haar deelname aan de Onderneming.

  Aflevering 8

  The Scientist

  Een schijnbaar onmogelijke overval op de afdeling Toegepaste Wetenschappen van Queen Consolidated brengt Central City-politiewetenschapper Barry Allen naar de stad.

  Aflevering 9

  Three Ghosts

  Oliver krijgt bezoek van geesten uit het verleden. Barry blijft Felicity helpen en hun band wordt steeds hechter.

  Aflevering 10

  Blast Radius

  Oliver moet een nieuw probleem aanpakken wanneer een bom dreigt af te gaan in Starling City. Thea is getuige van Roy's superkracht in actie.

  Aflevering 11

  Blind Spot

  De Arrow werkt samen met Laurel om de gemaskerde man te vinden. Wanneer Sin de superkrachten van Roy test, wordt dit hem bijna fataal.

  Aflevering 12

  Tremors

  De Arrow biedt aan om Roy te leren hoe hij zijn superkrachten kan gebruiken, maar hij blijkt een opstandige leerling. Ondertussen vormt Bronze Tiger opnieuw een bedreiging.

  Aflevering 13

  Heir to the Demon

  Sara wordt gedwongen een belangrijke beslissing te nemen wanneer haar verleden bij het Moordenaarsgenootschap haar en haar familie achtervolgt.

  Aflevering 14

  Time of Death

  Het team gaat achter de Clock King aan, die technologie heeft waarmee hij elke bankkluis in Starling City kan openen. Ondertussen strijkt Sara Queen tegen de haren in.

  Aflevering 15

  The Promise

  Terug op het eiland waar Oliver jaren doorbracht als schipbreukeling, neemt zijn plan om met Shade en Sara een vrachtschip over te nemen van Ivo een dodelijke wending.

  Aflevering 16

  Suicide Squad

  Nu Slade terug is en wraak wil nemen op Olivers naasten, bereidt Oliver zich voor op de strijd. Diggle wordt gerekruteerd door A.R.G.U.S. om een krijgsheer te stoppen.

  Aflevering 17

  Birds of Prey

  Als Frank Bertinelli wordt gearresteerd en Laurel de zaak moet voorbrengen, keert Bertinelli's dochter, de Huntress, terug met haar eigen ideeën over gerechtigheid.

  Aflevering 18

  Deathstroke

  Slade onderneemt actie tegen Oliver, met enorme gevolgen. Ondertussen probeert Isabel Queen Consolidated weg te krijgen bij Oliver.

  Aflevering 19

  The Man Under the Hood

  Na een hevige strijd met Slade moet een lid van het Arrow-team naar het ziekenhuis. Oliver moet een moeilijke beslissing nemen over Thea.

  Aflevering 20

  Seeing Red

  Als het team beseft dat de Mirakuru Roy volledig beheerst, waardoor hij dodelijk en stuurloos is geworden, zijn ze gedwongen actie te ondernemen.

  Aflevering 21

  City of Blood

  Om Slade tegen te houden moet Oliver mogelijk het ultieme offer brengen, maar Diggle en Felicity gaan tot het uiterste om hem te stoppen.

  Aflevering 22

  Streets of Fire

  Oliver en zijn team komen bijeen om de soldaten van Slade, die Starling City aanvallen, te stoppen. Ondertussen keert Malcolm Merlyn terug.

  Aflevering 23

  Unthinkable

  Olivers regel om niet te doden wordt op de proef gesteld wanneer Slade iemand kidnapt die Oliver na aan het hart ligt. Ondertussen pakt Diggle Amanda Waller aan.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Calm

  In de nasleep van de nederlaag van Slade viert de stad feest, maar Werner Zytle heeft moorddadige plannen en een boogschutter richt zijn pijlen op Sara.

  Aflevering 2

  Sara

  Oliver achtervolgt een moorddadige boogschutter. Laurel wil het recht in eigen hand nemen om Sara's dood te wreken. Thea gaat vooruit als ze traint met Merlyn.

  Aflevering 3

  Corto Maltese

  Oliver volgt Thea naar een eiland in de hoop haar terug te brengen naar Starling City. Oliver helpt Diggle bij het zoeken naar een vermiste ARGUS-agent.

  Aflevering 4

  The Magician

  Als Oliver Roy opdraagt om Nyssa te volgen en meer te weten te komen over Sara's moordenaar, wordt Thea ontvoerd en maakt Oliver een gevaarlijke vijand.

  Aflevering 5

  The Secret Origin of Felicity Smoak

  Felicity onderzoekt een cyberaanval op Starling City en ontdekt dat zij zelf het virus heeft gecreëerd. Roy maakt uit zijn nachtmerries op dat hij Sara heeft vermoord.

  Aflevering 6

  Guilty

  Als er een lichaam wordt gevonden bij de sportschool helpt Oliver te bewijzen dat Ted Grant onschuldig is. Roy wordt geconfronteerd met de nasleep van het Mirakuru-virus.

  Aflevering 7

  Draw Back Your Bow

  Oliver doet onderzoek naar een moordenares die luistert naar de naam Cupid en geobsedeerd is door hem. Oliver is jaloers op Rays band met Felicity.

  Aflevering 8

  The Brave and the Bold

  Een moordenaar met een boemerang trotseert Olivers team en ARGUS. Digger lokt Lyla in de val met de bedoeling haar te doden, en ieder die hem dwarsboomt.

  Aflevering 9

  The Climb

  De League of Assassins dreigt met angstaanjagende maatregelen. DNA-resultaten van het onderzoek naar de moord op Sara schokken Felicity. Oliver confronteert een vijand.

  Aflevering 10

  Left Behind

  In de afwezigheid van Arrow proberen Diggle en Roy Starling City te beschermen als een nieuwe misdaadbaas de macht wil grijpen. Merlyn vindt bewijs van Olivers dood.

  Aflevering 11

  Midnight City

  Maseo en Tatsu moeten extreme maatregelen nemen om Oliver te beschermen. Brick ontvoert een ambtenaar en tracht de politie uit de Glades te weren.

  Aflevering 12

  Uprising

  Oliver vindt een leermeester die hem kan helpen Ra's ten val te brengen. Rechercheur Lance geeft Roy en Laurel raad. Merlyn ontdekt wie zijn vrouw vermoordde.

  Aflevering 13

  Canaries

  Als Laurel tracht Zytle gevangen te nemen na zijn ontsnapping uit de gevangenis, vergiftigt hij haar met zijn gif Vertigo. DJ Chase probeert de trainee Thea te doden.

  Aflevering 14

  The Return

  Als Oliver Thea begint te trainen op het eiland Lian Yu, neemt Slade hen gevangen en sluit hen op, en wordt Thea gedwongen de waarheid onder ogen te zien.

  Aflevering 15

  Nanda Parbat

  Oliver probeert Merlyn te redden en te voorkomen dat Thea haar menselijke kant uit het oog verliest zodra ze beseft dat ze haar vaders lot bezegeld heeft.

  Aflevering 16

  The Offer

  Ra's spoort Oliver aan de League over te nemen en onthult het geheim van zijn lange leven, maar hij heeft snode plannen. Rechercheur Lance steunt Arrow niet langer.

  Aflevering 17

  Suicidal Tendencies

  Diggle en Lyla breken hun huwelijksreis af als ze worden gerekruteerd voor een gevaarlijke reddingsmissie. Iemand die zich voordoet als Arrow vermoordt de burgemeester.

  Aflevering 18

  Public Enemy

  Arrows team wordt gezocht wegens de moord op de burgemeester. Ray raakt levensgevaarlijk gewond. Ra's ontvoert rechercheur Lance en onthult wie Arrow is.

  Aflevering 19

  Broken Arrow

  Als Roy wordt gearresteerd smeedt Olivers team een plan om hem te bevrijden en Arrows identiteit te beschermen. Ray heeft Oliver nodig om Jake Simmons ten val te brengen.

  Aflevering 20

  The Fallen

  Thea zweeft op het randje van de dood en als Oliver haar tracht te redden, moet hij zijn oude leven opgeven en een nieuwe rol aannemen binnen de League.

  Aflevering 21

  Al Sah-him

  Oliver neemt een nieuwe identiteit aan en moet zijn trouw bewijzen. Ra's vertelt dat hij een duel uitvocht met zijn beste vriend om leider van de League te worden.

  Aflevering 22

  This Is Your Sword

  Diggle en Laurel patrouilleren in Starling City. Oliver ontdekt wie Ra's het Omega-virus heeft gegeven en biecht de waarheid op over zijn plek binnen de League.

  Aflevering 23

  My Name is Oliver Queen

  Voor Oliver en zijn team is het een race tegen de klok om te voorkomen dat Ra's het virus verspreidt en Starling City vernietigt. Dan maakt Oliver een noodlottige keuze.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Green Arrow

  Als Damien Darhk het van een nieuwe naam voorziene Star City aanvalt met een bende moordenaars, poeiert Oliver een oude bondgenoot af en vecht terug als de Green Arrow.

  Aflevering 2

  The Candidate

  Green Arrow en Speedy volgen een moordenaar. Ondertussen escaleert de bloedlust van Thea en besluit Oliver zich kandidaat te stellen als burgemeester.

  Aflevering 3

  Restoration

  Thea en Laurel proberen Sara weer tot leven te wekken met de Lazarus Pit. Oliver en Diggle moeten vrede sluiten en samenwerken tegen een nieuwe moordenaar.

  Aflevering 4

  Beyond Redemption

  Oliver zet een val voor een groep oneerlijke agenten. Laurel neemt Quentin mee naar Sara, die verwilderd is en zich geketend bevindt in de kelder van Laurel.

  Aflevering 5

  Haunted

  Als Sara wild wordt, roept Oliver de hulp in van John Constantine om haar ziel terug te laten keren in haar lichaam. Diggle ontdekt de waarheid over zijn broer.

  Aflevering 6

  Lost Souls

  Het team komt erachter dat Ray door de explosie verkleind is, en begint een missie om hem te redden van Damien Darhk en hem weer tot een normale grootte terug te krijgen.

  Aflevering 7

  Brotherhood

  Thea ontdekt een mogelijke, maar gevaarlijke remedie tegen haar bloedlust. Het team vraagt Ray om hulp als ze ontdekken dat Andy nog leeft, maar voor Darhk werkt.

  Aflevering 8

  Legends of Yesterday

  Oliver en Barry gebruiken vindingrijkheid en een beetje reizen in de tijd om Carter Hall en Kendra Saunders te beschermen tegen de onsterfelijke moordenaar Vandal Savage.

  Aflevering 9

  Dark Waters

  Wanneer Darhk door Oliver wordt ontmaskerd als de kracht achter H.I.V.E., kidnapt hij Diggle, Thea en Felicity. Hierdoor neemt Oliver een wanhopige gok.

  Aflevering 10

  Blood Debts

  Wanhopig om wraak te nemen voor de bijna fatale verwonding van Felicity, gebruikt Oliver freelance anarchist Lonnie Machin om op jacht te gaan naar Damien Darhk.

  Aflevering 11

  A.W.O.L.

  Felicity went aan haar nieuwe rol in Team Arrow. Diggle en Andy helpen Oliver sinistere Shadowspire-agenten te volgen die in A.R.G.U.S. willen infiltreren.

  Aflevering 12

  Unchained

  Oliver en Thea worden verrast als ze een dief achtervolgen die een stroman van de schurk Calculator is. Deze heeft een onheilspellend plan voor Star City.

  Aflevering 13

  Sins of the Father

  Oliver hoopt een remedie te vinden tegen de bloedlust van Thea en zet Nyssa en Malcolm tegen elkaar op in een machtsstrijd binnen de League of Assassins.

  Aflevering 14

  Code of Silence

  Darhk stuurt huurlingen op pad om belangrijke doelen in Star City op te blazen, zoals de plek waar burgemeesterskandidaat Oliver wil debatteren met zijn tegenstander.

  Aflevering 15

  Taken

  Vixen gebruikt haar magische krachten om Team Arrow te helpen een confrontatie met Darhk af te dwingen. Ondertussen drijft de waarheid een wig tussen Oliver en Felicity.

  Aflevering 16

  Broken Hearts

  Als Cupido terugkeert en pasgetrouwden aanvalt, zetten Oliver en Felicity, die net uit elkaar zijn, een val voor haar door hun bruiloft door te zetten.

  Aflevering 17

  Beacon of Hope

  Om de geïmplanteerde microchip van Felicity te pakken te krijgen, ontsnapt Brie Larvan uit de gevangenis. Palmer valt Tech met robotbijen aan om Oliver af te weren.

  Aflevering 18

  Eleven-Fifty-Nine

  Oliver en Diggle ontdekken dat Malcolm een plan heeft om Darhk uit de gevangenis te krijgen. Ondertussen krijgt Laurel een verleidelijk aanbod.

  Aflevering 19

  Canary Cry

  Als de Black Canary weer aanvalt, discussiëren Oliver en Quentin over het lot van Laurel. Ondertussen is burgemeester Adams in gevaar en zweert Oliver Darhk te doden.

  Aflevering 20

  Genesis

  Felicity en Oliver bezoeken een sjamaan die de bron van de magische krachten van Darhk onthult. Het team ontrafelt zijn sinistere meesterplan.

  Aflevering 21

  Monument Point

  Terwijl Darhk zijn desastreuse plot lanceert, wenden Oliver en het team zich tot de vader van Felicity om dit te verijdelen. H.I.V.E. heeft hem echter ook in het oog.

  Aflevering 22

  Lost in the Flood

  Darhk gaat door met het uitvoeren van zijn vernietingsplan. Oliver en Diggle zijn op zoek naar Thea en dringen een geheime H.I.V.E.-locatie binnen.

  Aflevering 23

  Schism

  Het team probeert wanhopig een wereldwijde ramp te voorkomen. Oliver maakt gebruik van een verrassende kracht om Darhk voor eens en altijd tegen te houden.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Legacy

  Terwijl Felicity moeite doet om nieuwe rekruten te werven en Oliver het verleden tracht los te laten, komt de wrede schurk Tobias Church aan de macht.

  Aflevering 2

  Recruits

  Green Arrow probeert nieuwe rekruten te trainen, maar moet eerst bij zichzelf te rade gaan. Church wil de controle over Star City behouden.

  Aflevering 3

  A Matter of Trust

  De brutale Wild Dog laat het nieuwe team in de steek om eigenhandig met een drugsbaron af te rekenen, wat Green Arrow dwingt tot een gevaarlijke confrontatie.

  Aflevering 4

  Penance

  Terwijl Oliver eropuit trekt om Diggle te bevrijden, start Church een aanval op Star City. Kan het nieuwe team zonder hun leider de bedreiging het hoofd bieden?

  Aflevering 5

  Human Target

  Oliver loopt als burgemeester gevaar om vermoord te worden en roept de hulp in van zijn oude bondgenoot Human Target om Wild Dog uit handen van Church te redden.

  Aflevering 6

  So It Begins

  Green Arrow gelooft dat de moordpartij van Prometheus bedoeld is als boodschap aan hem, en probeert het mysterie op te lossen en tegelijkertijd zijn team te beschermen.

  Aflevering 7

  Vigilante

  Green Arrow en het team moeten achter een gevaarlijke nieuwe misdaadbestrijder in Star City aan en Thea komt op voor Quentin nadat hij een geheim heeft onthuld.

  Aflevering 8

  Invasion

  Bij een invasie van buitenaardse wezens probeert het team Green Arrow samen met Flash, Supergirl en de tijdreizende Legends of Tomorrow deze bedreiging af te weren.

  Aflevering 9

  What We Leave Behind

  Nadat uit een aanval is gebleken dat Prometheus al hun geheimen kent, komt het team erachter dat er een verrader in hun midden is.

  Aflevering 10

  Who Are You?

  Green Arrow en Felicity zijn het oneens over een dubbelganger en officier van justitie Chase probeert Diggle vrij te krijgen uit de gevangenis.

  Aflevering 11

  Second Chances

  Green Arrow vindt een nieuwe veelbelovende, maar roekeloze Black Canary. Felicity probeert de NSA te hacken om Diggle te bevrijden.

  Aflevering 12

  Bratva

  Voor een ernstige dreiging gaat het team naar Rusland, waar Oliver in conflict komt met een oude Bratva-makker. In Star City wordt Rene's leiderschap op de proef gesteld.

  Aflevering 13

  Spectre of the Gun

  Oliver moet een overval op het stadhuis oplossen, niet als Green Arrow, maar als burgemeester Queen. Rene herleeft zijn transformatie van familieman tot gemaskerde held.

  Aflevering 14

  The Sin-Eater

  Na een ontsnapping uit de gevangenis wordt de jacht van Green Arrow op de wraakzuchtige schurken Liza Warner, Cupid en China White belemmerd door de AME.

  Aflevering 15

  Fighting Fire with Fire

  Oliver probeert zijn afzettingsprocedure te stoppen nu hij het doelwit is van Vigilante. Diggle en het team proberen intussen Vigilante voorgoed buitenspel te zetten.

  Aflevering 16

  Checkmate

  Green Arrow komt dichter bij de waarheid over de ware identiteit van Prometheus, die iemand gijzelt die dicht bij Oliver staat. Helix stelt Felicity een ultimatum.

  Aflevering 17

  Kapiushon

  Nu zijn identiteit is onthuld, probeert Prometheus wraak te nemen op Oliver en hem het duistere, gewelddadige verleden van de Green Arrow te laten bekennen.

  Aflevering 18

  Disbanded

  Oliver roept zijn wispelturige Bratva-bondgenoten te hulp om Prometheus definitief uit te schakelen, maar veroorzaakt daarmee tweedracht binnen het Green Arrow-team.

  Aflevering 19

  Dangerous Liaisons

  Terwijl iedereen in Star City jacht maakt op Adrian Chase, trotseert Felicity Oliver en vraagt Helix om hulp. Maar die zal ze duur betalen.

  Aflevering 20

  Underneath

  Felicity raakt gewond door een mysterieuze explosie en komt met Oliver vast te zitten in de bunker. Diggle en Lyla werken aan hun huwelijksproblemen.

  Aflevering 21

  Honor Thy Fathers

  De jacht op Adrian Chase leidt tot een confrontatie tussen Team Arrow en Sampson. Via een macabere bezorging op het stadhuis ontvangt Oliver een verontrustende boodschap.

  Aflevering 22

  Missing

  Een goedbedoelde verrassing overvalt Oliver. Het team ontdekt dat Adrian Chase hen een voor een opjaagt, wat voor de nodige consternatie zorgt.

  Aflevering 23

  Lian Yu

  Oliver keert terug naar het eiland Lian Yu om zijn team en zijn familie te redden en roept de hulp in van een oude vijand voor een ultieme krachtmeting met Adrian Chase.

  Seizoen 6

  Aflevering 1

  The Fallout

  Terwijl Quentin moet leren leven met wat hij heeft gedaan op Lian Yu, begint Black Siren met het bombarderen van de SCPD en Team Green Arrow.

  Aflevering 2

  Tribute

  Een verbeten FBI-agent richt zich op Oliver na het uitlekken van een belastende foto. Anatoly slaat een gedurfde slag. Diggle moet een moeilijke waarheid onder ogen zien.

  Aflevering 3

  Next of Kin

  Diggle gaat van start in zijn nieuwe rol, maar krijgt te maken met een leiderschapscrisis als het team een gifgasaanval van Onyx en haar team probeert te verijdelen.

  Aflevering 4

  Reversal

  Wanneer een reeks verbijsterende moorden wordt gepleegd in Star City, moet Felicity een vernietigende aanval van Cayden James zien te voorkomen.

  Aflevering 5

  Deathstroke Returns

  Met de hulp van Oliver spoort Slade zijn vermiste zoon op, maar hij doet een vreselijke ontdekking. Na een schokkende onthulling maakt Dinah jacht op een sluipschutter.

  Aflevering 6

  Promises Kept

  Slades pogingen om zich te herenigen met zijn zoon krijgen een onheilspellende wending. Diggles geheim botst met de teammissie om een drugsdealer te pakken te krijgen.

  Aflevering 7

  Thanksgiving

  Olivers kerstplannen worden ruw verstoord wanneer Watson hem arresteert. Daardoor worden James en Black Siren verleid tot een aanval op een popconcert in Star City.

  Aflevering 8

  Crisis on Earth-X, Deel 2

  Green Arrow vecht samen met Supergirl, Flash en de Legends of Tomorrow tegen de nazi-invasie vanaf Earth-X en tegen een duivelse dubbelganger van hemzelf.

  Aflevering 9

  Irreconcilable Differences

  De teamleden vieren een langverwacht huwelijk, maar ontdekken dat er een verrader onder hen is. Cayden James dwingt Oliver tot een onmogelijke overval.

  Aflevering 10

  Divided

  De teamleden zijn verdeeld en ontdekken dat de bunker gecompromitteerd is. Een maffiabaas roept de hulp in van Green Arrow in de strijd tegen een gezamenlijke vijand.

  Aflevering 11

  We Fall

  Het wordt knap lastig voor Oliver om Star City veilig te houden wanneer Cayden James een dodelijke hightech belegering uitvoert. Dinah ruziet met het nieuwe team.

  Aflevering 12

  All for Nothing

  Terwijl Cayden James de mol in zijn team probeert te vinden, start Felicity een riskant plan om de thermobarische bom die Star City bedreigt, onschadelijk te maken.

  Aflevering 13

  The Devil's Greatest Trick

  Er heerst verwarring in Olivers oude team. Cayden James stelt hem een ultimatum. Ondertussen is Dinah in haar eentje uit op wraak.

  Aflevering 14

  Collision Course

  Terwijl Star City aan de rand van de financiële afgrond staat, strijden voormalige bondgenoten over het lot van Black Siren. Quentin verbergt een geheim.

  Aflevering 15

  Doppelgänger

  Als Thea hoort dat Roy Harper is opgepakt in Star City, doet ze haar Speedy-pak aan en gaat ze samen met het Green Arrow-team op een gewaagde reddingsmissie.

  Aflevering 16

  The Thanatos Guild

  Nyssa, Thea en Team Green Arrow, die worden gevolgd door een groep moordenaars, proberen een cryptische kaart te ontcijferen. Dinah en Curtis jagen op corrupte agenten.

  Aflevering 17

  Brothers in Arms

  Op Netflix sinds 6 april 2018

  Diaz zet stappen om zijn machtspositie in Star City te versterken. Diggle spreekt Oliver aan op zijn leiderschap van het team en staat voor een beslissend moment.

  Aflevering 18

  Fundamentals

  Op Netflix sinds 13 april 2018

  Oliver staat van alle kanten onder druk en heeft last van kwellende hallucinaties die zijn diepste onzekerheden blootleggen en hem een gevaarlijke weg doen inslaan.

  Aflevering 19

  The Dragon

  Op Netflix sinds 20 april 2018

  Terwijl Diaz een bijeenkomst bijwoont met verstrekkende gevolgen voor Star City, proberen Felicity en Curtis een stap verder te komen met Helix Dynamics.

  Aflevering 20

  Shifting Allegiances

  Op Netflix sinds 27 april 2018

  Oliver waagt een gok om Anatoly op te zetten tegen Diaz. Rene stort zich opnieuw in de strijd. Dinahs team en Diggle nemen het samen op tegen de Quadrant.

  Aflevering 21

  Docket No. 11-19-41-73

  Op Netflix sinds 4 mei 2018

  Oliver hangt een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd, maar het proces neemt een nieuwe wending als een oude vriend onaangekondigd in de rechtszaal verschijnt.

  Aflevering 22

  The Ties That Bind

  Op Netflix sinds 11 mei 2018

  De leden van Team Green Arrow krijgen te maken met een gecoördineerde aanval en herenigen zich om data te stelen die Diaz' ijzeren greep op Star City kunnen doorbreken.

  Aflevering 23

  Life Sentence

  Op Netflix sinds 18 mei 2018

  Nu de toekomst van Star City op het spel staat, sluit een nieuwe bondgenoot zich aan bij Team Green Arrow wanneer Oliver de confrontatie aangaat met Diaz.

  Seizoen 7

  Aflevering 1

  Inmate 4587

  Op Netflix sinds 21 oktober 2018

  Oliver probeert kalm te blijven in een gevaarlijke, nieuwe omgeving. Felicity ligt onder vuur. Een nieuwe burgerwacht die zich voordoet als de Green Arrow duikt op.

  Aflevering 2

  Longbow Hunters

  Op Netflix sinds 28 oktober 2018

  Team Green Arrow komt weer samen om de Longbow Hunters op te sporen na een diefstal bij A.R.G.U.S. Oliver sluit een riskante deal in Slabside.

  Aflevering 3

  Crossing Lines

  Op Netflix sinds 4 november 2018

  Oliver staat voor een enorme uitdaging in de gevangenis. Felicity maakt heel duidelijk waar haar prioriteiten liggen. Curtis ontwikkelt een technologisch meesterwerk.

  Aflevering 4

  Level Two

  Op Netflix sinds 11 november 2018

  Tijdens zijn verhoor overdenkt Oliver zijn nalatenschap. Terwijl een brandstichter de Glades in lichterlaaie zet, krijgen Dinah en Rene ruzie over de nieuwe Green Arrow.

  Aflevering 5

  The Demon

  Op Netflix sinds 18 november 2018

  Diep in het meedogenloze Slabside bedenkt Oliver samen met een oude vijand een ontsnappingsplan. Curtis gaat undercover en belandt in een identiteitscrisis.

  Aflevering 6

  Due Process

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Ondanks Olivers bezwaren neemt Laurel zijn zaak aan. Felicity gaat tot het uiterste in een undercoveroperatie. Oliver komt op voor een vriend in Slabside.

  Aflevering 7

  The Slabside Redemption

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Oliver brengt zijn vrijheid in gevaar en stuurt aan op een confrontatie nadat Diaz is geïnfiltreerd in Slabside met een meedogenloos plan om wraak te nemen.

  Aflevering 8

  Unmasked

  Op Netflix sinds 11 december 2018

  Als Oliver vrijkomt uit Slabside, helpt hij Rene en Dinah om te proberen de identiteit te achterhalen van de nieuwe Green Arrow, die verdacht wordt van moord.

  Aflevering 9

  Elseworlds: Hour Two

  Op Netflix sinds 16 december 2018

  In Gotham City krijgen Oliver, Kara en Barry onverwacht hulp bij hun zoektocht naar antwoorden. Ondertussen creëert Felicity een interdimensionale doorbraak.

  Aflevering 10

  My Name is Emiko Queen

  Op Netflix sinds 27 januari 2019

  Rene vecht om de nieuwe Green Arrow te helpen met zijn missie. Oliver, die nu voor de politie werkt, vindt een onverwachte link met de mysterieuze burgerwacht.

  Aflevering 11

  Past Sins

  Op Netflix sinds 3 februari 2019

  Als Oliver het vertrouwen van Star City wil terugwinnen, staat zijn vaders nalatenschap hem in de weg. John pusht Curtis om te helpen met het hernieuwde Ghost Initiative.

  Aflevering 12

  Emerald Archer

  Op Netflix sinds 10 februari 2019

  Met een documentairefilmploeg in zijn kielzog gaat Oliver op zoek naar een mysterieuze gemaskerde figuur die zich richt op de burgerwachten van Star City.

  Aflevering 13

  Star City Slayer

  Op Netflix sinds 17 februari 2019

  Dinah en haar net aangenomen team belanden in een horrorverhaal tijdens de achtervolging op een enge seriemoordenaar. William en Oliver botsen over hun toekomst.

  Aflevering 14

  Brothers & Sisters

  Op Netflix sinds 10 maart 2019

  Felicity is van plan Diaz uit te schakelen wanneer Diggle het Ghost Initiative op Dante afstuurt. Oliver grijpt in terwijl Emiko haar moeders moordenaar zoekt.

  Aflevering 15

  Training Day

  Op Netflix sinds 17 maart 2019

  De leden van Team Arrow, die nu politierekruten zijn en zich ergeren aan nieuwe regels, openen de jacht op een dealer die chemische wapens verkoopt in Star City.

  Aflevering 16

  Star City 2040

  Op Netflix sinds 24 maart 2019

  Decennia in de toekomst zetten William en Mia hun gevaarlijke missie voort in de Glades, waar ze verontrustende en gevaarlijke dingen ontdekken.

  Aflevering 17

  Inheritance

  Op Netflix sinds 31 maart 2019

  Terwijl Team Arrow eindelijk Dante op het spoor komt, krijgen Laurel en Dinah ruzie. Oliver ontdekt een verontrustend geheim over het verleden van Emiko.

  Aflevering 18

  Lost Canary

  Op Netflix sinds 21 april 2019

  Nu haar criminele verleden bekend is, slaat Laurel de handen ineen met een oude bekende. Dinah en Felicity gaan de strijd met elkaar aan.

  Aflevering 19

  Spartan

  Op Netflix sinds 28 april 2019

  Als Archer in handen van de Ninth Circle valt, schakelt Diggle de cavalerie in. En hij moet afrekenen met het dubieuze verleden van zijn familie.

  Aflevering 20

  Confessions

  Op Netflix sinds 5 mei 2019

  De politie zoekt antwoorden en ondervraagt Team Arrow nadat er doden zijn gevallen bij een geheime missie om een terroristische aanslag met biowapens te voorkomen.

  Aflevering 21

  Living Proof

  Op Netflix sinds 12 mei 2019

  Terwijl Team Arrow zich haast om Oliver te redden uit het puin van een ingestort gebouw, staat hij voor een moment van waarheid. Emiko heeft nog een verrassing in petto.

  Aflevering 22

  You Have Saved This City

  Op Netflix sinds 24 mei 2019

  Team Arrow moet Emiko's bioterreuraanval stoppen, terwijl Oliver haar uit de geweldscyclus van haar familie probeert te bevrijden. Olivers schuld moet worden betaald.

  Seizoen 8

  Aflevering 1

  Starling City

  Op Netflix sinds 21 oktober 2019

  In een parallel universum werpt de Dark Archer een schaduw over een bitterzoete familiereünie. Oliver probeert wanhopig de dwergsterdeeltjes te volgen.

  Aflevering 2

  Welcome to Hong Kong

  Op Netflix sinds 28 oktober 2019

  Nu een veranderde Aarde-2 in het verleden en het lot van het multiversum op het spel staan, krijgt Oliver een nieuwe taak. Hij herenigt zich met een stoere oude kameraad.

  Aflevering 3

  Leap of Faith

  Op Netflix sinds 4 november 2019

  Alles lijkt hetzelfde, maar er is veel veranderd: Thea krijgt een band met Oliver, en John en Lyla werken samen. In de toekomst neemt Mia de leiding – tegen een prijs.

  Aflevering 4

  Present Tense

  Op Netflix sinds 11 november 2019

  Een trotse vader vraagt nu niet meteen om een familiereünie, maar Oliver probeert dingen te achterhalen. Kan hij vertrouwen opbouwen om de woede en pijn te vervangen?

  Aflevering 5

  Prochnost

  Op Netflix sinds 25 november 2019

  Oliver tilt de training naar een hoger niveau en reist met Mia en Will naar een moeilijke plek uit zijn verleden. Laurel ontdekt een onverwachte bondgenoot.

  Aflevering 6

  Reset

  Op Netflix sinds 2 december 2019

  Als Oliver wakker wordt en Quentin nog leeft, lijkt het wel een herhaling – of het gevolg van een verraderlijke lus in de tijd. Kan hij de helse reboot stoppen?

  Aflevering 7

  Purgatory

  Op Netflix sinds 9 december 2019

  Terug op Lian Yu moeten Oliver en het team een ​​megawapen voor een ruimtegod bouwen en vechten ze tegen het geestenleger van het eiland, dat net een nachtmerrie is.

  Aflevering 8

  Crisis on Infinite Earths: Hour Four

  Op Netflix sinds 20 januari 2020

  Na een terugblik op zijn gevechten strijdt Oliver mee om iedereen te redden. De Paragons reizen naar het begin der tijden voor een confrontatie met de Anti-Monitor.

  Aflevering 9

  Green Arrow & The Canaries

  Op Netflix sinds 27 januari 2020

  Als een socialite wordt vermist, moeten Laurel en Dinah een twijfelende Mia overhalen om in haar vaders voetsporen te treden en Star City tegen alle chaos te beschermen.

  Aflevering 10

  Fadeout

  Op Netflix sinds 3 februari 2020

  In de nasleep van de Crisis, in een veranderde wereld, herpakken de overlevenden zich. Ze kijken terug en vooruit naar de toekomst. Maar is de missie ooit echt voorbij?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.