Arrested Development

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een "arrested development".

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Omdat hij geen promotie maakt binnen het familiebedrijf, gaat Michael in Arizona werken totdat zijn vader wordt verdacht van schaduwboekhouding.

  Aflevering 2

  Top Banana

  Als Michael probeert het familiebedrijf op de rails te krijgen, steekt zijn gevangengenomen vader hier een stokje voor wat leidt tot de ondergang van de bananenstand.

  Aflevering 3

  Bringing Up Buster

  Een onwillige Michael neemt Buster onder zijn vleugel in een poging om dichter bij de steeds afstandelijker wordende George Michael te komen.

  Aflevering 4

  Key Decisions

  Michael wordt verliefd op Gobs vriendin. Ondertussen papt Lindsay het aan met een milieuactivist en Buster krijgt een romantisch berichtje van Lucille's rivaal.

  Aflevering 5

  Charity Drive

  Michael ruilt zijn fiets voor zijn vaders auto en geeft een lift aan een doodsbange vreemdeling die hem voor een moordenaar aanziet.

  Aflevering 6

  Visiting Ours

  Na een tip te hebben gekregen over Bluths internationale rekeningen, gebruikt Michael Gob om informatie los te peuteren van de secretaresse van George Sr.

  Aflevering 7

  In God We Trust

  De gezinsadvocaat regelt dat George Sr. met kerst verlof krijgt. Later moet George Michael tijdens een optocht een gênante schaamkap dragen.

  Aflevering 8

  My Mother, the Car

  Michael verliest zijn kortetermijngeheugen nadat hij en Lucille een ongeluk krijgen. George Michael en Maeby willen een film over verliefde neven en nichten bekijken.

  Aflevering 9

  Storming the Castle

  Michael besluit Marta te confronteren met Gobs versierpraktijken door haar te laten deelnemen aan een goocheltruc waarbij een van zijn vele vriendinnen betrokken is.

  Aflevering 10

  Pier Pressure

  Als Buster aan George Michael vraagt wiet te kopen voor Lucille Austero's hoogtevrees zet Michael een neparrestatie in scène om George Michael een lesje te leren.

  Aflevering 11

  Public Relations

  Als George Michael na heel veel moeite is toegelaten op een particuliere school huurt Michael een aantrekkelijke impresario in om het familie-imago op te vijzelen.

  Aflevering 12

  Marta Complex

  Michael geeft een speech over liefde waardoor Marta beseft dat zij gevoelens voor hem koestert. George Michael realiseert zich dat Maeby wellicht niet zijn nicht is.

  Aflevering 13

  Beef Consomme

  Michael vertelt Gob over zijn flirt met Marta. Ondertussen probeert George Michael erachter te komen of hij en Maeby bloedverwanten zijn.

  Aflevering 14

  Shock and Aww

  Michael wordt verliefd op George Michaels nieuwe docent zedenkunde en George Sr. krijgt bezoek van een van zijn fans, niet wetende dat ze een geheimagent is.

  Aflevering 15

  Staff Infection

  Michael ontdekt dat de meeste gezinsleden bij het bedrijf op de loonlijst staan ondanks het feit dat ze er niet werken. Gob en Buster moeten aan de slag op de bouwplaats.

  Aflevering 16

  Altar Egos

  Michael heeft een onenightstand met een blinde vrouw die uiteindelijk zijn vaders aanklager blijkt te zijn. Cindi vertelt George Sr. dat ze verliefd op hem is.

  Aflevering 17

  Justice is Blind

  Terwijl hij worstelt met het dilemma van het al dan niet openen van zijn vaders dossier, ontdekt Michael de waarheid over Maggie.

  Aflevering 18

  Missing Kitty

  Michael luistert niet naar zijn vader en ontslaat de incompetente Kitty, die geheimen zou kunnen onthullen die de reputatie van de familie nog meer zouden beschadigen.

  Aflevering 19

  Best Man for the Gob

  Gob organiseert een vrijgezellenfeest om een bedrijfsaccountant, die tegen George Sr. zal getuigen, te laten geloven dat hij een stripper heeft vermoord.

  Aflevering 20

  Whistler's Mother

  Terwijl zijn hele familie aast op bedrijfsgelden die onlangs zijn vrijgekomen, koopt Michael een uiteindelijk waardeloos stukje land van zijn oom Oscar.

  Aflevering 21

  Not Without My Daughter

  De politie probeert Kitty's verdwijning in Michaels schoenen te schuiven. Ondertussen heeft Michael Maeby meegenomen voor een 'Neem je dochter mee naar het werk'-dag.

  Aflevering 22

  Let 'Em Eat Cake

  Michael ontdekt het geheim achter zijn vaders financiële problemen en George Sr. krijgt een hartaanval in de gevangenis en ontsnapt uit het ziekenhuis.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  The One Where Michael Leaves

  In aflevering 1 van seizoen 2 vreest Michael dat hij de bak in moet als het zakelijk schandaal in Irak waarmee het bedrijf in verband wordt gebracht openbaar wordt.

  Aflevering 2

  The One Where They Build a House

  Michaels nieuwe bedrijfsmodel mislukt als hij een huis probeert te bouwen binnen twee weken. Lindsay's vluchtige date blijkt acteur Thomas Jane te zijn.

  Aflevering 3

  iAmigos!

  Michael reist naar Mexico op zoek naar zijn vermiste vader; Buster probeert het leger te ontlopen door het land te ontvluchten... althans dat denkt hij.

  Aflevering 4

  Good Grief

  Michael en zijn gezin zetten een dodenwake voor George Sr. in scène. Gob wil een ingewikkelde goocheltruc uitvoeren. George Michael wordt gedumpt door zijn vriendin.

  Aflevering 5

  Sad Sack

  Nadat Bluth Co. in verband wordt gebracht met massavernietigingswapens in Irak doet de regering Michael een voorstel dat hij niet kan weigeren.

  Aflevering 6

  Afternoon Delight

  Als Gob uitgelachen wordt tijdens het Bluth-kerstfeest, ontslaat hij het personeel waardoor Michael een manier moet bedenken om de werknemers weer aan te nemen.

  Aflevering 7

  Switch Hitter

  Michael vertelt zijn vader dat hij een softbalwedstrijd zal winnen en het Bluth-personeel zal inzetten. Lucille wil niet dat Buster naar het buitenland wordt gestuurd.

  Aflevering 8

  Queen for a Day

  De familie verliest zeggenschap over het bedrijf nadat de bedrijfsaandelen vrijkomen. Michael koopt een rode Corvette. Tobias koopt een travestietenclub.

  Aflevering 9

  Burning Love

  Michael probeert Sitwells dochter te versieren. Tobias jaagt op een wolf om aan Lindsay te bewijzen dat hij een man is. George Michael gaat naar een Christenkampvuur.

  Aflevering 10

  Ready, Aim, Marry Me!

  Valentijnsdag staat voor de deur en Michael 'pooiert' Lindsay om het familiebedrijf te redden van Lucille Austero die aandelen opkoopt in Bluth.

  Aflevering 11

  Out on a Limb

  Nadat hij een zwangere Maggie Lizer ontmoet, wil Michael weten of hij de vader is van het kind. Buster hoort dat hij binnenkort naar Irak wordt gestuurd.

  Aflevering 12

  Hand to God

  Michael zet zijn onderzoek naar het vaderschap van Maggie's baby voort. Gob zoekt naar een zeehond nadat Buster in de zee heeft gezwommen en zijn hand eraf werd gebeten.

  Aflevering 13

  Motherboy XXX

  Lucille neemt George Michael mee naar een gênante danspartij die de moeder-zoon-band bevordert. Tobias krijgt een rol in een biografische film... als George Sr.

  Aflevering 14

  The Immaculate Election

  Gob helpt George Michaels campagne voor klassenoudste. Lucille betrapt Buster die seks heeft met haar schoonmaakster. Tobias bootst een zingende Britse oppas na.

  Aflevering 15

  Sword of Destiny

  Gob en Buster voeren een nieuwe goocheltruc uit met een zwaard. Michael moet zijn leidinggevende functie binnen het bedrijf neerleggen na een ziekenhuisopname.

  Aflevering 16

  Meat the Veals

  Michael hoopt George Michaels plan om zijn verbintenis aan te gaan met Ann te saboteren door Anns uiterst conservatieve ouders voor te stellen aan zijn familie.

  Aflevering 17

  Spring Breakout

  Kitty ontvoert George Sr. en dreigt Bluth Co. te gronde te richten met een stapel bewijsmateriaal. Lindsay confronteert de producent van een krokusvakantie-video-opname.

  Aflevering 18

  The Righteous Brothers

  Michael wordt gearresteerd als een verkeerscamera foto's neemt van hem en George Sr. George Michael en Ann protesteren tegen een film over verliefde neven en nichten.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  The Cabin Show

  Na een tip van Barry gaat Michael op zoek naar zijn vader in Reno. George Michael en Maeby maken hun innige kus af en Lindsay wil Tobias terugkrijgen.

  Aflevering 2

  For British Eyes Only

  Michael wordt verliefd op een mooie Britse vrouw wanneer hij onderzoekt of zijn vader is opgelicht door een Britse aannemer.

  Aflevering 3

  Forget Me Now

  Michael houdt z'n familie geheim voor Rita. George Sr. probeert zijn huisarrest te ontlopen door weg te zweven met ballonnen. Tobias wil Busters vertrouwen opkrikken.

  Aflevering 4

  Notapusy

  Michael neemt samen met zijn neef Steve Holt deel aan een vader-zoon-triatlon. George Sr. houdt per ongeluk een lezing voor jonge homo's over het gevangenisleven.

  Aflevering 5

  Mr. F

  Trevor vertelt Rita dat Michael moet worden weggewerkt. De familie probeert Japanse investeerders te misleiden. George Michael ziet een jetpack aan voor een cadeau.

  Aflevering 6

  The Ocean Walker

  Complicaties ontstaan als Michael besluit dat hij met Rita wil trouwen, niet wetende dat ze zwakbegaafd is -- en steenrijk.

  Aflevering 7

  Prison Break-In

  Als Michael het script van de cipier leest, denkt hij dat hij Lucille wil verleiden. Gob maakt een filmpje voor een goed doel zodat Tobias zijn haartransplantie behoudt.

  Aflevering 8

  Making a Stand

  Michael en Gob slaan de handen ineen om hun vader een lesje te leren. Lucille herstelt van een plastisch chirurgie-ingreep en Lindsay vraagt een echtscheiding aan.

  Aflevering 9

  S.O.B.s

  Op aandringen van George Sr., organiseert de familie een diner voor haar juridisch fonds. George Michael gaat naar een exclusieve school en Gob krijgt een baan als ober.

  Aflevering 10

  Fakin' It

  Als Michael zijn familie vertegenwoordigt in een neprechtszaak pretendeert Buster comateus te zijn om niet te getuigen. Michael ontdekt dat hij nog een zus heeft.

  Aflevering 11

  Family Ties

  Michael spoort de mysterieuze vrouw op die zijn zus is. George Michael en Maeby ontdekken dat hun nephuwelijk echt is.

  Aflevering 12

  Exit Strategy

  Als Gob door Amerikaanse troepen wordt opgepakt, reizen Michael en Buster naar Irak om hem te bevrijden. George Michael organiseert een verrassingsfeest voor Maeby.

  Aflevering 13

  Development Arrested

  Michael probeert te voorkomen dat gezinsleden hun aandelen in het bedrijf verkopen. George Michael vertelt zijn vader dat hij zich aangetrokken voelt tot Maeby.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Re Cap'n Bluth

  Wanneer de Bluths door een noodlottige boottocht in de problemen komen, besluit Michael om zijn familie voorgoed te verlaten.

  Aflevering 2

  Three Half Men

  George sr. en Lucille bedenken een zakenplan. Buster brengt tijd alleen door, maar heeft hier moeite mee. Gob bereidt zich voor op een huwelijk met ... haar?

  Aflevering 3

  A Couple-A New Starts

  Lindsay zoekt ver van huis naar antwoorden. Een bekend gezicht blijkt daar ook op ontdekkingsreis te zijn.

  Aflevering 4

  Just Deserters

  George en Lucille hopen dat een 'proefscheiding' werkt, maar dit houdt in dat Lucille haar huisarrest alleen met Buster moet doorbrengen. De grote dag van Gob breekt aan.

  Aflevering 5

  A Trial Run

  Wanneer Lucille's maritieme proces begint, is haar familie nergens te bekennen. Lindsay en Tobias maken nieuwe vrienden bij een cursus die ze onbedoeld bijwonen.

  Aflevering 6

  The Parent Traps

  Michael zorgt ongewild voor wrijving wanneer hij de slaapzaal van George-Michael binnengaat. Buster zoekt gezelschap terwijl zijn moeder weg is.

  Aflevering 7

  One Degree of Separation

  Terwijl Maeby voor de derde keer haar laatste jaar op de middelbare school probeert te halen, ontmoet ze George-Michael, die zijn eigen bijzondere schoolervaring heeft.

  Aflevering 8

  The Weak Become the Strong

  Buster kan nergens anders heen en gaat terug naar een plek waar hij weet dat hij welkom is. Lindsay en Marky ruilen de woestijn in voor een comfortabelere omgeving.

  Aflevering 9

  Modern Marvels

  Tobias ontdekt de harde waarheid over Debrie. Gob zoekt een lang verloren familielid, terwijl Buster bij een nieuwe familie intrekt.

  Aflevering 10

  Recurring Dreams

  George-Michael wil zijn muzikale dromen volgen. Gob probeert zijn nieuwe vrienden te behouden. Tobias laat een baan lopen en belandt in een hachelijke situatie.

  Aflevering 11

  Fun Night

  Lindsay en Marky voeren hun plan uit. Maeby ontvangt een award. George-Michael verandert zijn merknaam.

  Aflevering 12

  Moving Pictures

  Michael wil graag opnieuw beginnen en gaat op zoek naar een baan bij Ron Howard. Oscar krijgt alles te horen over het plan van George. Gob gaat naar de woestijn.

  Aflevering 13

  Get on Up

  Michael wil een 'droomteam' voor de film samenstellen, maar heeft daarvoor de handtekeningen van zijn familie nodig. George wil medische hulp voor een vervelend probleem.

  Aflevering 14

  What Goes Around

  Lucille neemt de controle over in de gevangenis. Door een nieuwe start is Tobias weer terug bij af. Michael raakt bevriend met een actrice, maar weet haar naam niet.

  Aflevering 15

  Locked and Loaded

  Michael en Gob krijgen beter contact vanwege hun gespannen relatie met hun zoons. Tobias zoekt naar een plek om te wonen terwijl hij aan zijn musical werkt.

  Aflevering 16

  Mixed Messages

  Op Netflix sinds 4 mei 2018

  Terwijl George-Michael zijn list verder wil doorzetten, wil Michael opnieuw contact met hem leggen. Maeby probeert op creatieve wijze wat geld te verdienen.

  Aflevering 17

  Dire Straights

  Op Netflix sinds 4 mei 2018

  Tobias en Argyle zijn op zoek naar financiering voor hun musical. George-Michael vindt baat bij de spontane, mislukte dubbele date van Michael en Lindsay.

  Aflevering 18

  Turning on Each Other

  Op Netflix sinds 4 mei 2018

  Tobias staat Lucilles vrijheid in de weg. Michael ontdekt een onthullende aanwijzing over het vriendje van Rebel. Gob heeft een openhartig gesprek met Tony Wonder.

  Aflevering 19

  Fast Company

  Op Netflix sinds 4 mei 2018

  Na een ruzie met P-Hound krijgt George-Michael nieuwe buren die heel graag met hem omgaan. Maeby zorgt ervoor dat Fakeblock een boost krijgt.

  Aflevering 20

  Cinco de Cuatro I

  Op Netflix sinds 4 mei 2018

  Nadat ze allebei een slechte ervaring met Love hebben gehad, zoekt Buster Lucille Twee op en beseft Lindsay wie ze werkelijk is. Maeby ontdekt de waarheid over Perfecto.

  Aflevering 21

  Cinco de Cuatro II

  Op Netflix sinds 4 mei 2018

  Muren spelen een grote rol tijdens het Cinco de Cuatro-feest en Tobias werkt onbewust actief mee aan het plaatsen van twee bommen.

  Aflevering 22

  Cinco de Cuatro III

  Op Netflix sinds 4 mei 2018

  George-Michael wil het goedmaken met zijn vader, maar de boel loopt uit de hand. Gob krijgt schokkend nieuws wanneer hij Ann tegenkomt tijdens Cinco de Cuatro.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Family Leave

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  Michael komt voor verrassingen te staan in het penthouse en in Plotse Vallei. George-Michael neemt Maeby, die Plotse Vallei probeert te vermijden, in vertrouwen.

  Aflevering 2

  Self-Deportation

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  De meeste Bluths (zelfs Steve Holt) voelen zich genoodzaakt om te vluchten naar Mexico. Michael probeert Buster ervan te overtuigen naar de politie te gaan.

  Aflevering 3

  Everyone Gets Atrophy

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  De familie verenigt zich achter Lindsays campagne, maar Michael voelt aan dat er iets mis is. Maeby heeft een idee dat George-Michael een beetje te leuk vindt.

  Aflevering 4

  An Old Start

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  Gob regelt een nieuw kantoor voor het bedrijf met een 'prachtig uitzicht'. Michael krijgt een schok wanneer hij terugkeert naar een plek met veel herinneringen.

  Aflevering 5

  Sinking Feelings

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  De Bluths reiken hun prijs uit en nemen hem in ontvangst, maar George sr. voelt zich bezwaard en creëert nieuwe problemen. Michael en George-Michael voeren een gesprek.

  Aflevering 6

  Emotional Baggage

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  Michael probeert Buster op borgtocht vrij te krijgen. George-Michael ontmoet eindelijk de Howards. Ron vertelt Michael dat zijn plannen voor de film zijn veranderd.

  Aflevering 7

  Rom-Traum

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  George-Michael denkt dat Michael hem voorliegt. Michael denkt dat George sr. hem voorliegt. Gob huurt een stel jongens in om hem te helpen met zijn 'kastendilemma'.

  Aflevering 8

  Premature Independence

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  Wanneer de parade op 2 juli nadert, voert Sally haar campagne tegen Lindsay op. Het valt voor de Bluths weer niet mee om hun verhalen op één lijn te krijgen.

  Aflevering 9

  Unexpected Company

  Op Netflix sinds 15 maart 2019

  Buster komt niet opdagen op zijn eigen vrijlatingsfeestje. Michael onderzoekt de bedrijfsfinanciën. George-Michael roept de hulp van Anonymous in om Rebel te misleiden.

  Aflevering 10

  Taste Makers

  Op Netflix sinds 15 maart 2019

  Michael grijpt een kans om tijd door te brengen met George-Michael, die een naïeve directeur zoekt voor Fakeblock. Tobias verhuist zijn provisorische gezinnetje.

  Aflevering 11

  Chain Migration

  Op Netflix sinds 15 maart 2019

  George Sr. probeert Lucille terug te winnen terwijl Michael hun plannetje uitprint. Ondertussen raakt Buster betrokken bij de zaken van Tobias en Gob.

  Aflevering 12

  Check Mates

  Op Netflix sinds 15 maart 2019

  George Sr., Lucille en Maeby proberen een keer eerlijk te zijn. Goed nieuws wordt slecht voor George-Michael. Michael herinnert zich dat er altijd wel ergens geld is.

  Aflevering 13

  The Untethered Sole

  Op Netflix sinds 15 maart 2019

  Door Busters korte verschijning in een weerbericht op tv belanden de Bluths weer in de problemen. Michael heeft een plan met het wel degelijk echte bedrijf van zijn zoon.

  Aflevering 14

  Saving For Arraignment Day

  Op Netflix sinds 15 maart 2019

  De rechtszaak begint en de Guilty Guys bezorgen de familie een schok. Lucille komt iets verrassends te weten over Dusty. George-Michael plant een afleidingsmanoeuvre.

  Aflevering 15

  Courting Disasters

  Op Netflix sinds 15 maart 2019

  George en Lucille overschatten de deskundigheid van hun nieuwe advocaat. Twee bekende gezichten getuigen en een video werpt meer licht op de zaak.

  Aflevering 16

  The Fallout

  Op Netflix sinds 15 maart 2019

  De Bluths komen samen om een muur te onthullen, maar komen er ook voor de zoveelste keer achter dat ze niets meer verdienen dan eeuwig met elkaar opgescheept te zitten.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.