Apartment 23

  Op 31 juli 2019 verwijderd van Netflix

  June verhuist naar New York en wordt door haar kamergenote Chloe opgelicht. Ze weet echter de rollen om te draaien, wat tot een uitzonderlijke vriendschap leidt.

  Helaas, deze serie staat niet meer op Netflix.

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilotaflevering

  Een eerlijk, optimistisch meisje van het platteland moet gedwongen intrekken bij een sexy, labiele meid uit New York die graag feest en niet te vertrouwen is.

  Aflevering 2

  Daddy's Girl...

  Dates zijn lastig genoeg, maar met Chloe erbij worden de problemen tien keer zo groot. June komt hier hardleers achter als ze Chloe een date laat regelen.

  Aflevering 3

  Mean Girls...

  June raakt bevriend met meiden van haar pilatesklas die alles vertegenwoordigen waar Chloe een hekel aan heeft. James meldt zich aan als mentor voor een probleemkind.

  Aflevering 4

  Making Rent...

  June kan de eindjes amper aan elkaar knopen en verkoopt haar zelfgemaakte jam voor extra geld. Maar dan springt Chloe bij, waardoor alles verandert.

  Aflevering 5

  The Wedding...

  June is er kapot van als ze een uitnodiging voor een bruiloft ontvangt die is gericht aan haar en haar ex-verloofde. Chloe geeft June een spoedcursus in vertrouwen.

  Aflevering 6

  The Scarlet Neighbor...

  Na een vergadering van huurders beseft June dat ze iets moet doen aan het gedrag van Chloe zodat ze niet als de sloeries van het gebouw worden gezien.

  Aflevering 7

  Whatever It Takes...

  Chloe leert June te netwerken, oftewel cafés in de financiële wijk te bezoeken. Als Chloe echter een knappe makelaar binnenhaalt, haalt ze ook een baan voor June binnen!

  Aflevering 8

  It's Just Sex...

  Chloe moedigt June aan om het initiatief te nemen en van losse relaties te genieten. Het seksleven van Chloe haalt haar echter in.

  Aflevering 9

  The Leak...

  Luther moet James op een streng dieet houden ter voorbereiding op Dancing with the Stars, maar de jaloerse Chloe probeert dit te saboteren.

  Aflevering 10

  Parent Trap...

  June moet een van de onverantwoordelijke, halfbakken ideeën van Chloe oplossen. Ondertussen krijgt James een rol in een film waarin mensen van lichaam verwisselen.

  Aflevering 11

  Shitagi Nashi...

  June probeert wanhopig de feestende Chloe bij te houden. Ondertussen draait James door als hij hoort dat de kleedkamer van Dean Cain groter is dan die van hem.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  A Reunion...

  James neemt het advies van Chloe niet ter harte en probeert het onvoorstelbare te realiseren op aandringen van June: een reünie van Dawson's Creek!

  Aflevering 2

  Love & Monsters...

  Als June ontdekt dat Chloe elk jaar uitgebreide 'trucs' uithaalt tijdens Halloween, wil ze haar stoppen voordat iemand echt gewond raakt.

  Aflevering 3

  It's a Miracle...

  June kan zich geen vliegticket veroorloven om met Thanksgiving naar huis te gaan, dus Chloe overtuigt haar om haar ouders te bezoeken, onder de lastigste omstandigheden.

  Aflevering 4

  Sexy People...

  June is geobsedeerd door de 'lekkere mannen'-lijst van People. Chloe gaat tot het uiterste om June te laten zien dat ze anderen niet moet laten bepalen wat sexy is.

  Aflevering 5

  Bar Lies...

  James is in Los Angeles voor de première van Dancing with the Stars, terwijl Chloe weer thuis is en vrijpostig omgaat met het lege penthouse van James.

  Aflevering 6

  A Weekend in the Hamptons...

  Chloe sleept iedereen mee voor een weekendje naar de Hamptons, waar ze onuitgenodigd naar het feest van het jaar wil gaan om de gastheer te ontmoeten.

  Aflevering 7

  Paris...

  Het gaat goed met de nieuwe baan van June en ze ontmoet zelfs een leuke collega: Fox Paris. Chloe waarschuwt June echter dat ze Fox niet moet vertrouwen.

  Aflevering 8

  Teddy Trouble...

  Als Chloe’s vriend Teddy langskomt voor zijn jaarlijkse bezoek, gebruikt ze hem om alle gemene shoppers bij een grote uitverkoop in een warenhuis af te schrikken.

  Aflevering 9

  Monday June...

  Chloe geeft June een ontspannend kruid tegen werkstress. Vervolgens weet June alleen nog het dinsdag is, terwijl maandag een zwart gat vormt.

  Aflevering 10

  Dating Games...

  Wanneer Chloe en June dezelfde man mee uit vragen, regelt James diverse lastige dates terwijl de meiden hem voor zich proberen te winnen.

  Aflevering 11

  The D...

  Luther brengt June in contact met Will, de assistent van de agent van James. Ze kunnen het goed vinden en hebben beiden te maken met een gekke persoon in hun leven.

  Aflevering 12

  The Seven Year Bitch...

  Chloe en James hebben het vetorecht over elkaars dates. Chloe komt er snel achter dat James in het geheim omgaat met een meisje over wie ze een veto heeft uitgesproken.

  Aflevering 13

  Using People...

  Mark geeft toe dat hij June leuk vindt, maar ze weet niet of ze zijn gevoelens beantwoordt. Ze gaan samen naar bed, maar het resultaat is niet wat ze verwachten.

  Aflevering 14

  Ocupado...

  Chloe vertelt Benjamin dat ze met vijf andere mannen uitgaat. Ze is verbaasd als Benjamin haar vertelt dat hij ook met vijf andere meiden uitgaat.

  Aflevering 15

  Original Bitch...

  Chloe schakelt een privédetective in om Trish op te sporen, de oorspronkelijke bitch in appartement 23 op wie Chloe al jaren wraak wil nemen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.