Altered Carbon

  Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix

  Na 250 jaar ingevroren te zijn geweest, keert een gevangene terug in een nieuw lichaam met één kans om zijn vrijheid te herwinnen: hij moet een complexe moord oplossen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Out of the Past

  Als Takeshi Kovacs 250 jaar na zijn dood ontwaakt in een nieuw lichaam, blijkt hij tot leven te zijn gewekt om een magnaat te helpen zijn eigen moord op te lossen.

  Aflevering 2

  Fallen Angel

  Terwijl Kovacs een man opspoort die Bancroft een doodsbedreiging stuurde, overtreedt inspecteur Ortega regels om in de gaten te houden waar hij zich bevindt.

  Aflevering 3

  In a Lonely Place

  Kovacs krijgt hulp van een onverwachte partner, die hem moet beschermen tijdens een feest in het huis van Bancroft, waar Ortega het gruwelijke gebeuren in het oog houdt.

  Aflevering 4

  Force of Evil

  Kovacs wordt gevangengenomen en gemarteld, en gebruikt zijn Envoy-training om te overleven. Ortega verrast haar familie voor Día de los Muertos.

  Aflevering 5

  The Wrong Man

  Als Kovacs de identiteit van zijn lichaam ontdekt, vraagt hij Ortega hem de waarheid te vertellen. Een tip van Poe leidt tot een grote doorbraak in de Bancroft-zaak.

  Aflevering 6

  Man with My Face

  Ortega's lot staat op het spel en Kovacs brengt de Bancrofts schokkend nieuws. Later komt hij oog in oog te staan met een angstaanjagende tegenstander.

  Aflevering 7

  Nora Inu

  Als Kovacs herenigd wordt met iemand uit zijn verleden, wordt zijn complexe voorgeschiedenis met het Protectoraat, de Opstand en Quell uit de doeken gedaan in flashbacks.

  Aflevering 8

  Clash by Night

  Kovacs' wereld staat op zijn kop. Om hem te helpen de Bancroft-zaak snel af te wikkelen, vraagt hij om een dipper. Ortega trekt de mysterieuze vrouw uit de arena na.

  Aflevering 9

  Rage in Heaven

  Na een verwoestende actie smeden Kovacs en zijn bondgenoten een gedurfd en zeer risicovol plan om te infiltreren in Head in the Clouds.

  Aflevering 10

  The Killers

  Terwijl de in het nauw gedreven Kovacs zich voorbereidt op een laatste confrontatie, duikt er een nieuwe held op en komen er meer verborgen geheimen aan het licht.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Phantom Lady

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Dertig jaar na de Bancroft-zaak spoort een Meth Kovacs op en biedt hem een opdracht aan, een hightechlichaam en een kans om Quellcrist Falconer terug te zien.

  Aflevering 2

  Payment Deferred

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Kolonel Carrera neemt het moordonderzoek over. Kovacs gaat op zoek naar de premiejager van Axley. De glitches in Poe's geheugen verergeren.

  Aflevering 3

  Nightmare Alley

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Kovacs moet afrekenen met schimmen uit zijn verleden als Carrera hem martelt. Poe zoekt hulp bij een andere AI. Trepp krijgt een tip over de man die ze zoekt.

  Aflevering 4

  Shadow of a Doubt

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Terwijl de planeet Harlans Dag viert, beraamt Kovacs een ontsnapping, probeert Quell de puzzelstukjes van haar leven in elkaar te passen en moet Poe de rekening betalen.

  Aflevering 5

  I Wake Up Screaming

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Carrera stuurt zijn geheime wapen uit op een dodelijke missie. Kovacs en Trepp smokkelen Quell de stad uit. Poe maakt een riskante reis naar de virtuele wereld.

  Aflevering 6

  Bury Me Dead

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Quell herontdekt haar verleden bij Stronghold en leidt de kloon naar een ondergrondse kamer vol geheimen. Gouverneur Harlan toont haar ware aard.

  Aflevering 7

  Experiment Perilous

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Quells lichaam begint het op te geven en Poe en Miss Dig sturen haar een VR-simulatie in. Daar ontdekt Kovacs eindelijk de waarheid over haar dodelijke uitbarstingen.

  Aflevering 8

  Broken Angels

  Op Netflix sinds 27 februari 2020

  Het lot van de planeet staat op het spel. Kovacs, Quell en het team racen tegen de klok om Konrad Harlan te vinden en een catastrofale Engelenvuurexplosie te stoppen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.