Airport

  Sinds 10 maart 2018 te zien op Netflix

  Het kleine vliegtuig Winky droomt ervan de wereld te zien en vrienden te ontmoeten op de luchthaven, zoals het transportvliegtuig Gugu en de privéjet Force King.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Airport: City of Planes: Episode 1

  Winky heeft een spannende eerste dag op de luchthaven. Force King slaat het advies van anderen in de wind. Winky bereidt zich voor op zijn eerste nachtvlucht.

  Aflevering 2

  Airport: City of Planes: Episode 2

  Winky verdwaalt in slecht weer. Transportvliegtuig Illi heeft een heel belangrijk pakket aan boord. De luchthaven heeft prachtige bloemen maar stinkt wel.

  Aflevering 3

  Airport: City of Planes: Episode 3

  Alle vliegtuigen blijven aan de grond vanwege vulkaanas in de lucht. Force King moet met een papegaai vliegen. Winky vliegt met luchtacrobaten voor Amy's verjaardag.

  Aflevering 4

  Airport: City of Planes: Episode 4

  Bling krijgt de schuld voor het breken van Otto's standbeeld. Winky en Emily hebben een brandoefening. Dure kunst moet worden vervoerd en de regels zijn heel streng.

  Aflevering 5

  Airport: City of Planes: Episode 5

  Het team moet wegonderhoud uitvoeren. De bezorging van een boeket bloemen verloopt niet zoals gepland. Het sneeuwt op de luchthaven en Winky kan niet landen.

  Aflevering 6

  Airport: City of Planes: Episode 6

  Otto gaat op vakantie. Flyking moet terug keren naar het vliegveld met nog te veel brandstof in zijn tank. Het is nationale luchtvaartdag.

  Aflevering 7

  Airport: City of Planes: Episode 7

  Er zitten vogels op de start- en landingsbaan. Het is erg warm en het heeft al heel lang niet geregend, Winky en Wolk brengen daar verandering in.

  Aflevering 8

  Airport: City of Planes: Episode 8

  Winky ontdekt een eiland midden in de zee, maar het is geen echt eiland. Er wil iemand landen op het vliegveld, maar Amy kan geen contact met hem maken.

  Airport: City of Planes: Episode 9

  Op Netflix sinds 11 september 2019

  Winky moet voor het eerst vliegen met onweer. Wing Wing helpt hem rustig te blijven. Winky overtuigt Lucca dat hij een bijzonder vliegtuig is en dat hij Helpo kan helpen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.