A Korean Odyssey

  Sinds 22 maart 2018 te zien op Netflix

  Een opportunistisch mythisch figuur wil onoverwinnelijk worden, maar stuit op problemen als zijn lot in handen ligt van een vrouw die bovennatuurlijke wezens kan zien.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Aflevering 1

  Als de jonge Seon-mi een afspraak met een zogenaamde 'fee' nakomt, maakt ze een cruciale fout, die haar 25 jaar later achtervolgt.

  Aflevering 2

  Aflevering 2

  Seon-mi heeft dringend hulp nodig om met O-gong af te rekenen en gaat op zoek naar Duivelskoning Woo, die als directeur van een impresariaat een auditie beoordeelt.

  Aflevering 3

  Aflevering 3

  Terwijl de krachten van de Geumganggo op O-gong inwerken, raakt hij gefrustreerd door zijn tegenstrijdige gevoelens voor Seon-mi. Een jonge vrouw wordt vermist.

  Aflevering 4

  Aflevering 4

  Om van O-gong af te komen moet Duivelskoning een compromis sluiten. O-gong neemt iets dat heel erg stinkt - of iemand - mee naar het huis van Duivelskoning.

  Aflevering 5

  Aflevering 5

  Duivelskoning schenkt een belangrijk cultureel object aan een museum, waar de tentoongestelde voorwerpen nog steeds de ziel van hun oorspronkelijke eigenaar bevatten.

  Aflevering 6

  Aflevering 6

  De loyale Miss Ma kan het lijden van Duivelskoning niet aanzien. Seon-mi verkeert in dubio omdat ze maar al te goed weet dat O-gongs liefde niet echt is.

  Aflevering 7

  Aflevering 7

  Duivelskoning Woo heeft de hulp van Seon-mi nodig bij een problematische prins die pas terug naar huis wil gaan als hij een gevluchte zeemeermin vindt.

  Aflevering 8

  Aflevering 8

  Wanneer het plan om O-gong jaloers te maken mislukt, laat de Duivelskoning iets schokkends aan Seon-mi zien. Een kwade geest gebruikt social media om haat te verspreiden.

  Aflevering 9

  Aflevering 9

  Seon-mi moet voortdurend denken aan het rinkelen van de bel en wat dit betekent voor haar. Een boze geest wordt ervan verdacht kinderzielen te stelen.

  Aflevering 10

  Aflevering 10

  De vervulling van Seon-mi's wens om normaal te zijn, heeft niet alleen verstrekkende gevolgen voor O-gong, maar ook voor Duivelskoning Woo, Rijke en zelfs Pal-kye Woo.

  Aflevering 11

  Aflevering 11

  Duivelskoning Woo wordt door een belager aangevallen bij een fakkeltocht. Rijke bereidt zich voor om afscheid te nemen en Miss Ma ontdekt dat een zwarte bel is verdwenen.

  Aflevering 12

  Aflevering 12

  O-gong beseft dat de Geumganggo de kracht heeft om hem om het leven te brengen. Kang Dae-seong bedenkt een plan om zich te ontdoen van zijn al zijn ergernissen.

  Aflevering 13

  Aflevering 13

  Asanyeo probeert te bereiken wat haar meer dan 1000 jaar geleden niet is gelukt. Ze kent de zwakke plek van Duivelskoning Woo en besluit hier gebruik van te maken.

  Aflevering 14

  Aflevering 14

  Asanyeo wil koste wat het kost sterker worden en draagt generaal Winter op haar wierookbrander terug te halen. Seon-mi vertelt O-gong over de liefdesbel.

  Aflevering 15

  Aflevering 15

  O-gong moet doen alsof hij de waarheid niet kent om te voorkomen dat het dilemma met Asanyeo wordt verergerd, en generaal Winter moet zo snel mogelijk worden gevonden.

  Aflevering 16

  Aflevering 16

  In een buitengewone droom toont een vrouw O-gong het moment dat Samjang werd geboren. Asanyeo laat zien wat ze bereid is te doen voor Kang Dae-seong.

  Aflevering 17

  Aflevering 17

  O-gong weigert zijn lot en dat van Seon-mi te accepteren. Duivelskoning Woo wil Asanyeo geloven, ondanks de waarschuwingen van anderen dat hij wordt misleid.

  Aflevering 18

  Aflevering 18

  Terwijl O-gong bereid is om zichzelf op te offeren in plaats van Seon-mi, probeert Duivelskoning Woo uit medelijden het mysterie achter de Geumganggo op te lossen.

  Aflevering 19

  Aflevering 19

  Seon-mi bevindt zich in het Lotusdorp om uit te zoeken wat haar missie precies is. O-gong wil snel het ritueel starten om de draak op te roepen.

  Aflevering 20

  Aflevering 20

  Het Spirituele Rijk en Duivelskoning Woo willen O-gong uit de Watervalgrot krijgen, waar hij zichzelf heeft opgesloten na de noodlottige dag.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.