Sinds 26 april 2019 te zien op Netflix
Ga tijdens een wereldwijde culturele ontdekkingsreis op zoek naar streetfood en ontdek de verhalen van de mensen die deze lekkere gerechten bereiden.
Bekijk op NetflixOp Netflix sinds 26 april 2019
Luister naar het inspirerende verhaal van chef-kok Jay Fai, die streetfood bereidt en een draai geeft aan tom yum-soep. Ze kreeg een Michelin-ster voor haar krabomelet.
Op Netflix sinds 26 april 2019
Toyo is de grappige, gepassioneerde chef-kok van een bekende izakaya in Osaka. Deze culinaire stad heeft straatgerechten als okonomiyaki en takoyaki populair gemaakt.
Op Netflix sinds 26 april 2019
Van knapperige en smaakvolle chaat tot pittige chole bhature: deze straatsmaken uit Delhi zijn onlosmakelijk verbonden met familieverhalen en politieke geschiedenis.
Op Netflix sinds 26 april 2019
Van alle delicatessen op straat, zoals gudeg en cassavenoedels, is jajan pasar het oudst. Het recept van een vrouw biedt een kijkje in het verleden.
Op Netflix sinds 26 april 2019
Tofoepudding, vissenkopsoep, geitenstoofschotel. De kraampjes in Chiayi zijn een bastion van Taiwanese culinaire tradities en worden door families gerund.
Op Netflix sinds 26 april 2019
In de eetkraampjes op de markt van Gwangjang vind je alle favoriete gerechten van Zuid-Korea, van in soja gemarineerde krab tot vers gesneden noedels.
Op Netflix sinds 26 april 2019
De streetfoodcultuur van Ho Chi Minh-stad is zowel historisch als via familietradities ontstaan en is niet compleet zonder slakken en gebroken rijst.
Op Netflix sinds 26 april 2019
Putu piring, wontonnoedels, chilikrab, rijst met kip. De verkopers van deze populaire Singaporese gerechten geven een kijkje in hun leven.
Op Netflix sinds 26 april 2019
Florencia Escabas plukt de vruchten van de rijke biodiversiteit van land en zee. Hij maakt nilarang baksi, een soep waarvan veel eilandbewoners geen genoeg krijgen.
© 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.