Sinds 2 maart 2018 te zien op Netflix
In deze voor een Emmy genomineerde serie brengen culinaire sterren wereldwijd de gastronomie naar nieuwe hoogten met innovatieve gerechten en verleidelijke desserts.
Bekijk op NetflixChef-kok Massimo Bottura van Osteria Francescana (het derde beste restaurant ter wereld) mengt de Italiaanse traditie met kunstzinnige vernieuwing.
De gevierde chef-kok, toegewijde boer en revolutionair van de voedingsindustrie, Dan Barber, wil veranderen hoe we over ons voedsel denken en hoe we het verbouwen.
Chef-kok Francis Mallmann beoefent zijn wilde kookstijl boven een open vuur, of hij nu op een Patagonisch eiland is of in een Frans restaurant met drie Michelin-sterren.
In haar bekroonde restaurant in L.A., N/Naka, brengt Niki Nakayama in haar kaiseki-keuken de perfecte combinatie van creativiteit, passie en expertise.
De Nieuw-Zeelandse chef Ben Shewry is sterk verbonden met de natuur en gaat toegewijd op zoek naar nieuwe smaken. Zo werd zijn Australische restaurant Attica wereldberoemd!
Ver verwijderd van de stad en verse ingrediënten (in het ijskoude Järpen, Zweden) heeft chef-kok Magnus Nilsson een van 's werelds beste restaurants verwezenlijkt.
De bekende Amerikaanse chef-kok Grant Achatz maakt indruk op zijn gasten met mysterie, emotie en magie, evenals met smaken en schoonheid.
De Braziliaanse chef-kok en avonturier Alex Atala vertrouwt op zijn vrije geest en liefde voor de Amazone om zijn gasten allerlei verrukkelijkheden voor te schotelen.
De in Frankrijk geboren Dominique Crenn houdt van het leven en familie en is zeer betrokken. Ze kreeg als eerste vrouwelijke chef-kok in Amerika twee Michelinsterren.
Chef-kok Enrique Olvera tovert Mexico's straatvoedsel en traditionele ingrediënten om tot bekroonde gerechten in zijn restaurant in Mexico-Stad.
De autodidactische Sloveense chef-kok Ana Roš gebruikt ingrediënten uit haar afgelegen omgeving om geïnspireerde en verrassende gerechten te creëren.
Celebrity-kok Gaggan Anand creëerde met zijn passie voor een nieuwe interpretatie van de traditionele Indiase keuken het beste restaurant in heel Azië.
De boeddhistische non Jeong Kwan uit Zuid-Korea ziet koken als een spiritueel proces. Haar maaltijden laten de beste chef-koks ter wereld watertanden.
Met zijn moderne variaties op traditionele gerechten schotelt chef-kok Vladimir Mukhin de gasten van de White Rabbit in Moskou de essentie van de Russische keuken voor.
Chef-kok Nancy Silverton uit L.A. gebruikte haar obsessie voor deeg om een broodimperium op te bouwen, voordat ze zichzelf opnieuw uitvond als mozzarella-expert.
Een decennialange liefde voor Japan leidde voor chef-kok Ivan Orkin uit New York tot een onverwacht nieuw leven als meester in de Japanse noedelsoep en umami.
Na een stormachtige jeugd in Berlijn zette chef-kok Tim Raue de lokale eetcultuur op zijn kop en kreeg twee Michelinsterren voor zijn uitdagende nieuwe smaken.
Chef-kok Virgilio Martínez zet met minder bekende ingrediënten uit heel Peru prachtige, eetbare ecosystemen op zijn baanbrekende menu in restaurant Central.
Op Netflix sinds 13 april 2018
In de New Yorkse hotspot Milk Bar tovert Christina Tosi haar voorliefde voor junkfood om in onweerstaanbare lekkernijen zoals ijs van ontbijtgranenmelk en 'coke-taart'.
Op Netflix sinds 13 april 2018
Geïnspireerd door de Siciliaanse boomgaarden en boerderijen uit zijn kindertijd maakt Corrado Assenza verrukkelijk schepijs, amandelgranita's, knapperige cannoli en meer.
Op Netflix sinds 13 april 2018
Toen Jordi Roca door een speling van het lot patissier werd in zijn broers beroemde restaurant, verbaasde hij iedereen met zijn verbluffend inventieve creaties.
Op Netflix sinds 13 april 2018
Nadat Will Goldfarb beroemd werd met zijn avant-gardedesserts, verliet hij New York onverwacht voor een nieuwe start op Bali, het land van verse cacao en vanille.
Op Netflix sinds 28 september 2018
Dankzij de rijke barbacoa-traditie van haar familie werd Cristina Martínez een culinaire ster in Philadelphia. En een stem voor illegale immigranten.
Op Netflix sinds 28 september 2018
Bij Çiya in Istanbul maakt 'gerechten-antropoloog' Musa Dagdeviren nauwgezet nieuwe creaties van regionale Turkse gerechten om te voorkomen dat ze uitsterven.
Op Netflix sinds 28 september 2018
Het ergert Bo Songvisava dat de Thaise keuken zo weinig authentiek is. Ze bedenkt gedurfde, complexe lokale smaken in haar duurzame restaurant in Bangkok.
Op Netflix sinds 28 september 2018
De innovatieve Albert Adrià is jarenlang de creatieve leider van El Bulli geweest, maar runt nu in Barcelona een 'amusementspark' met vernieuwende eetgelegenheden.
Op Netflix sinds 22 februari 2019
In een voormalig gesegregeerd busstation in Georgia staat Mashama Bailey stil bij geschiedenis terwijl ze een nieuwe draai geeft aan gerechten uit het zuiden van de VS.
Op Netflix sinds 22 februari 2019
De charismatische Toscaanse slager Dario Cecchini at in zijn jeugd elk deel van de koe, behalve biefstuk. Nu wil hij mensen anders laten aankijken tegen vlees.
Op Netflix sinds 22 februari 2019
Tijdens haar onwaarschijnlijke transformatie van tomboy in Calcutta tot gevierde chef-kok in Londen heeft Asma Khan grenzen doorbroken en kansen gecreëerd voor vrouwen.
Op Netflix sinds 22 februari 2019
Geobsedeerd. Perfectionist. Workaholic. Sean Brock blies gerechten uit het zuiden van de VS nieuw leven in met vergeten smaken, maar dit richtte hem bijna te gronde.
© 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.