100 Humans

  Sinds 13 maart 2020 te zien op Netflix

  Honderd moedige mensen met uiteenlopende achtergronden doen mee aan speelse experimenten om leeftijd, seks, geluk en andere aspecten van het mens-zijn te verkennen.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Wat maakt ons aantrekkelijk?

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Er ontstaat een interactief element om te zien wat de seksuele psyches van mensen stimuleert. Sexy dansen? Uniformen? Er worden ook spermastalen verzameld.

  Aflevering 2

  Ben je in de bloei van je leven?

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zestigers strijden tegen elkaar en verrassen de presentatoren. Ze zetten meubels in elkaar en leggen andere testen af.

  Aflevering 3

  Strijd tussen de seksen

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  De strijd der seksen wordt onder de loep genomen. De deelnemers weerleggen meerdere mythen en bevestigen er een paar. De experts onderzoeken het resultaat.

  Aflevering 4

  Heb je vooroordelen?

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Vooroordelen zorgen ervoor dat deelnemers anderen op hun accent beoordelen, speelgoedwapens op onschuldige omstanders afvuren en hun eigen groepsgenoten onderschatten.

  Aflevering 5

  Pijn en genot

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Mensen wegen aangename beloningen af tegen pijnlijke straffen als de gastheren de vele manieren onderzoeken waarop negatieve en positieve elementen onze realiteit vormen.

  Aflevering 6

  Hoe je gelukkig kunt zijn

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  De deelnemers proberen blij te worden van knutselen, catastrofes, feesten en niksen. De tijd vliegt als ze zich vermaken, behalve als dat niet zo is.

  Aflevering 7

  Kunnen we onze zintuigen vertrouwen?

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Je gevoel is niet altijd juist. De presentatoren leren hoe neuzen, ogen en zelfs smaakpapillen worden gestuurd door context en externe krachten als muziek en mime.

  Aflevering 8

  Menselijke vragen

  Op Netflix sinds 13 maart 2020

  Tijd voor de belangrijke vragen van de mensen zelf. Hoe normaal is het om een held te zijn? Zijn namen belangrijk? En vooral: wat is de juiste etiquette op het toilet?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.