Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Ralph

Gekocht: -
Uitgespeeld: Destiny 2 Warmind DLC

Deze week heb ik weer voortgang gemaakt in Destiny 2 door de Warmind DLC uit te spelen. Het grote gevaar op Mars is daarmee een ietsjes minder groot gevaar geworden. Ik heb al eventjes geproefd aan het avontuur dat Forsaken voorschotelt, maar de ondergang van Cayde moet nu dus eventjes in de koelkast gezet worden. Dat komt wel goed uit, want volgens de Engelsen is revenge a dish best served cold.

destiny 2 uitgespeeld

Rick

Gekocht: Captain Toad: Treasure Tracker
Uitgespeeld: Marvel's Spider-Man

De laatste week stond voor mij voornamelijk in het teken van het voltooien van Spider-Man en daarmee bedoel ik het 100% voltooien van de game. De laatste foto's en andere hebbedingetjes verzamelen, want ik wilde de titel graag uit mijn hoofd hebben voordat ik op vakantie ging. Dat is gelukt en Spider-Man gaat ook zeker terug te vinden zijn in mijn eindejaarslijstje.

Voor de vakantie wilde ik nog wel een game voor onderweg hebben en dat werd uiteindelijk Captain Toad: Treasure Tracker. En wat een plezier heb ik met die game zeg! Makkelijk en snel voor onderweg om eventjes één of twee levels te spelen en leuk door de uitdagende puzzels die later in de game komen. Nu is het wachten tot oktober en de komende releases.

Marvel's Spider-Man

Nicky

Gekocht: Ni No Kuni II
Uitgespeeld: Celeste

Deze week speelde ik Celeste uit op de Switch. Toen ik dit spel kocht, dacht ik dat het een leuke, luchtige indie game zou zijn over een meisje dat een berg beklom. Wat volgde was echter een emotionele rollercoaster, waarin psychische problemen zoals depressie en angststoornissen briljant worden geportretteerd. De combinatie van een ingrijpend verhaal en uitdagende gameplay maken Celeste tot een game die niet in je collectie mag onderbreken!

Verder kocht ik deze week eindelijk Ni No Kuni II: Revenant Kingdom voor een heel klein bedrag. Hiervoor moest ik wel twee uur over grind- en zandpaden fietsen, maar dat was het dan ook zeker waard. Ik heb enorm genoten van het eerste deel en hoewel Studio Ghibli een stuk minder betrokken is geweest bij dit vervolg, lijkt het erop dat ook deze game er weer één is om nooit te vergeten.

ni no kuni 2 gekocht

Nikita

Gekocht: Assassin's Creed Origins
Uitgespeeld: -

Ik heb deze week Assassin's Creed Origins gespeeld, wat ik echt super tof vind. Ik vind sowieso de Assassin's Creed games echt super nice. Nu had ik dan geld om Origins te kopen en heb ik eindelijk wat meer kunnen spelen wat echt chill is.

assassins creed gekocht