5. Call of Duty Black Ops 4

Ieder najaar wordt er weer een nieuwe Call of Duty game uitgebracht en dit jaar zijn de verwachtingen hooggespannen voor Call of Duty Black Ops 4. De makers hebben veel aandacht besteed aan de wapens en dat is te zien aan de vele attachments die je vrij kunt spelen.

Daarnaast is het health systeem aangepast, want je zult niet meer automatisch healen. De speler moet nu zelf beslissen of hij de tijd neemt om te healen of dat hij het gevecht aangaat met wat minder levenspunten. De nieuwe Call of Duty is niet meer gericht op de toekomst, wat in veel van de laatste Call of Duty games wel het geval was. Veel fans zijn blij dat het weer gewoon boots-to-the-ground is in Black Ops 4. Daarom staat deze game in de lijst van beste multiplayer shooter games van 2018.

Zoals eerder al is aangegeven is het battle royale genre heel erg populair en ook de nieuwe Call of Duty speelt hierop in door de spelmodus Blackout toe te voegen. Deze nieuwe spelmodus zal in de Blackout open beta te spelen zijn, die op 10 september plaatsvindt.

Het gehele spel zal op 12 oktober 2018 uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One en PC en is nu al te pre-orderen.