Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Ralph

Gekocht: Divinity Original Sin II: Definitive Edition
Uitgespeeld: -

Ik ben deze week begonnen aan de PS4-versie van Divinity Original Sin II, een diepgaande, tactische RPG. Het is even wennen om zo'n game met een controller te spelen, maar het verhaal, de Dungeons & Dragons-achtige combat en de vele, vele keuzes hebben mij alweer helemaal in hun macht. Ik ben de komende tijd wel even zoet hiermee.

divinity 2 original sin gekocht

Laura

Gekocht: Nana: Subete wa Daimaou no Omichibiki!?
Uitgespeeld: Final Fantasy VII: Crisis Core

Laatst heb ik eindelijk de mooie Blossom Pink PSP op de kop getikt, waar ik al een tijdje naar op zoek was. Dit betekende dat ik eindelijk aan de slag kon met Crisis Core, de prequel op Final Fantasy VII die ik al een paar jaar in de kast had liggen. Door middel van het spelen van Crisis Core krijg je een blik op Zack en wie hij nu eigenlijk was als persoon, plus de gameplay zelf is vermakelijk.

Daarnaast heb ik nog een Japanse PSP game aangeschaft, gebaseerd op mijn favoriete shoujo manga serie, namelijk NANA. Ik kwam de game tijdens het winkelen tegen en kon hem nu eenmaal niet laten liggen, alhoewel ik geen idee heb wat voor game het precies is. Ik ben benieuwd om er (met behulp van Google Translate) mee aan de slag te gaan!

crisis core uitgespeeld