Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Rick

Gekocht: Rise of the Tomb Raider, Destiny 2: Curse of Osiris, Destiny 2: Warmind
Uitgespeeld: Rise of the Tomb Raider, Destiny 2: Curse of Osiris

Het klinkt alsof ik een hele drukke gameweek achter de rug heb, maar dat valt reuze mee. Rise of the Tomb Raider heb ik twee weken geleden al aangeschaft, aangezien die in de aanbieding was op de PlayStation Store. En die game heeft mij allesbehalve teleurgesteld. Waarom ik hem dan ook pas nu heb gekocht en voltooid, is een raadsel.

Ook ben ik begonnen aan beide DLC voor Destiny 2, aangezien mijn online gameleven wel erg saai was. Het plezier is iets terug, maar we wachten tot Forsaken uit is.

tomb raider gekocht

Laura

Gekocht: -
Uitgespeeld: NieR Automata

Een tijdje terug heb ik NieR Automata aangeschaft, maar ik had tot nu toe nog niet de kans gehad om eraan te beginnen. Gelukkig besloot ik zo'n twee weken geleden om eindelijk met deze game te beginnen, en ik ben enorm blij dat ik het gedaan heb. Wat een geweldige game! NieR Automata valt niet echt in een hokje te plaatsen, simpelweg omdat het veel toffe gameplay-elementen uit allerlei genres met elkaar combineert en daardoor een unieke speelervaring biedt.

Bovendien is het verhaal sterk en ga je gaandeweg echt om de personages en de wereld geven. De meerdere, verschillende eindes bieden bovendien een toffe uitbreiding op het speelplezier, omdat ze verder ingaan op het verhaal (wat de speelduur twee à drie keer zo lang maakt). Meer zal ik er niet over loslaten, maar mocht je nog twijfels over deze game hebben: ga zeker NieR Automata spelen!

nier uitgespeeld