Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Tony

Gekocht: Nintendo Switch + Breath of the Wild
Uitgespeeld: -

Het is lang geleden dat ik voor een game mijn wekker heb gezet en dat is met Breath of the Wild gebeurd. Allemaggies wat is dit een ontzettend toffe game. Zelfs als je niets doet in het spel heb je nog het idee dat je een impact maakt op de wereld of dat je een avontuur aan het beleven bent. De physics, de graphics, het verhaal. Alles aan deze game is geweldig.

breath of the wild gekocht

Laura

Gekocht: VA-11 HALL-A
Uitgespeeld: Reverie

Deze week heb ik me voor het eerst gewaagd aan het bestellen van een Limited Run game. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze games zeer gelimiteerd, omdat het vaak gaat om (indie) games die anderzijds niet van een fysieke release voorzien zijn. Gelukkig lukte het me om een exemplaar van VA-11 HALL-A voor de PS Vita te bemachtigen (binnen slechts drie minuten was de hele voorraad uitverkocht), een zogenaamde "cyberpunk bartender action" game die ik al een tijdje op mijn radar had staan.

Verder heb ik Reverie uitgespeeld, wederom op de PS Vita. Een zekere aanrader, vooral vanwege de toffe graphics en nostalgische gameplay. Helaas is de game niet erg lang, maar het behalen van trophies voegt nog een stuk extra speelplezier toe.

reverie uitgespeeld