Ondertussen zijn er al vijf verschillende vijanden van de game bevestigd. Wij bespreken deze vijf zodat jij direct een beeld hebt wat voor kwade gasten je allemaal tegen kunt komen. Het is aannemelijk dat er in de loop van de tijd nog enkele superschurken zullen volgen om een rol te gaan spelen in dit episch ogende Spider-Man avontuur.

Electro's vonken spatten eraf

We starten dit lijstje met Marvel's Spider-Man superschurken met deze opdonder.

We beginnen de lijst met de sterke vijand Electro. Niet alleen is hij supergevaarlijk door zijn woede richting Spider-Man, hij kan al zijn haatgevoelens ook nog eens tot uiting brengen met zijn schokkende gave. Met hetzelfde gemak geleidt hij de sterkste vonken elektriciteit zo jou richting in. De schurk solt met je alsof je net je een flinke optater kreeg doordat je probeerde je vingers in een stopcontact te steken.

Spider-Man krijgt flink wat te verduren met deze superschurk voor zijn neus. Eerder zagen we al waar de schurk toe in staat is toen hij naar het witte doek werd vertaald in The Amazing Spider-Man 2. Hier wist hij met honderden volt per minuut de nodige schade aan te richten.