Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Roy

Gekocht: -
Uitgespeeld: The Evil Within 2

Ik heb Evil Within 2 gisteravond uitgespeeld. Wat een bazengame! Ik heb gelezen dat dit deel weinig verkocht tijdens de release, dus hoop dat het alsnog een succes wordt en wel hierom.

De sprong die ze hebben gemaakt op technisch vlak na deel 1 is echt verbazingwekkend! Behalve dat het soepeler speelt, ziet alles er veel mooier uit en is voor een meer vrije aanpak gekozen. Bovendien krijgen we met het nieuwe verhaal, dat sterk hint naar de gebeurtenissen uit het eerste deel, een heel persoonlijke kant van Sebastian te zien. Hij heeft nog duidelijk last van alles wat hem eerder is overkomen. En eng is de game zeker wel!

evil within uitgespeeld

Rick

Gekocht: -
Uitgespeeld: God of War

Een paar dagen geleden heb ik dan eindelijk God of War uitgespeeld, iets waar ik de laatste weken wel erg veel tijd in heb gestoken. En de game is al die tijd meer dan waard! Nu wordt de focus weer verlegd naar Celeste en eventueel weer Nioh. Maar eerst de E3!

god of war uitgespeeld

Nicky

Gekocht: -
Gespeeld: Kingdom Hearts 3 demo

Ik reisde deze week af naar Los Angeles om als een van de eerste mensen ter wereld de demo van Kingdom Hearts III te spelen! Zelf ben ik al fan van Kingdom Hearts sinds de release van het eerste deel in 2002. Sindsdien heb ik bijna elke game op de releasedatum gekocht en ik heb ieder deel meermaals uitgespeeld. Het was dan ook een geweldige, unieke kans om eindelijk aan de slag te kunnen met dit langverwachte deel.

Wat ik in ieder geval kan zeggen, is dat het lange wachten in ieder geval loont. De gameplay in Kingdom Hearts III voelt beter en gevarieerder aan dan ooit tevoren. Bovendien is duidelijk te zien dat er nog meer aandacht is besteed aan de aankleding van iedere wereld. Als je net als ik niet meer kunt wachten tot deze game eindelijk uitkomt, lees dan alvast mijn preview!

kingdom hearts 3 gespeeld