Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Calvin

Gekocht: Mischief Makers, Monster in my Pocket, Power Blade, Samurai Pizza Cats
Uitgespeeld: A Way Out

Omdat Rox en ik vaste co-op buddies zijn, konden we A Way Out niet links laten liggen. Afgelopen week hebben we de game eindelijk samen uitgespeeld; zij als Leo en ik als Vincent. Het was een unieke ervaring waarvan ik hoor dat andere ontwikkelaars er een voorbeeld aannemen.

Jammer genoeg eindigde de game met een ietwat vreemd einde. Je krijgt het gevoel alsof de ontwikkelaars je een soort emotionele stomp in de maag wilden geven, maar het komt neer op een licht tikje omdat het einde te onverwachts en geforceerd over komt. Jammer, want de rest van de game was echt genieten geblazen met de leuke dialogen en de rest van de gameplay. Nog steeds een aanrader!

a way out uitgespeeld

Rox

Gekocht: God of war PS Pro
Uitgespeeld: Rad Rodgers, A way Out, LEGO Chima, Scribblenauts Showdown

Natuurlijk heb ik God of War uitgespeeld, maar dat was eigenlijk al een week eerder! Wát een game :D Oh, ik heb wel afgelopen week de God of War PS4 Pro gekocht!

Afgelopen weekend zat in Zweden en ik had een Switch bij me. Tussen alle bezienswaardigheden hebben we toen Scribblenauts Showdown uitgespeeld, wat een geweldige casual game als je tussendoor even iets simpels, maar toch vermakelijks wilt spelen. Wat mij betreft een aanradertje als je samen reist.

scribblenauts uitgespeeld

Laura

Gekocht: Persona 4 Arena
Uitgespeeld: -

Laatst was ik weer in de Nedgame te vinden, en daar liep ik Persona 4 Arena tegen het lijf. Als groot Persona fan stond de game al langer op m'n lijstje, hoewel ik wat minder van het beat 'm up genre ben. Toch was de game zo zacht geprijsd én kwam deze zelfs met een vette soundtrack cd (want met de Persona soundtrack kan je nooit mis gaan), dat ik hem simpelweg niet kon laten liggen.

persona 4 arena gekocht