Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Rick

Gekocht: God of War
Uitgespeeld: Dishonored 2

Afgelopen week heb ik, net zoals een groot gedeelte van de PlayStation 4-bezitters, God of War gehaald. En zoals Theo in zijn review aangeeft is de game echt fantastisch en een aanrader. Toch heb ik er nog niet bijzonder veel uur inzitten, aangezien ik eerst Dishonored 2 wilde uitspelen, waarvan ik alleen nog maar de laatste twee levels moest halen. En ook die game is trouwens een dikke aanrader en in vele opzichten een vooruitgang ten opzichte van diens voorganger. En nu weer verder met God of War en Celeste.

dishonored uitgespeeld

Laura

Gekocht: Suikoden, Muramasa Rebirth, Final Fantasy VI, Persona 4 Dancing All Night, The Caligula Effect
Uitgespeeld: Muramasa Rebirth

Deze week kwam de PlayStation Store opeens met een hoop mooie aanbiedingen in de Big In Japan sale. Een enorm aanbod aan Japanse games, allemaal met dikke kortingen. Ik heb dan ook goed gebruik gemaakt van deze sale om de bibliotheek van mijn PS Vita (nog) verder aan te vullen. Zo heb ik een aantal toffe klassiekers gescoord (deze doen het altijd goed op de Vita) en heb ik een paar games binnengehaald die al langer op mijn lijstje stonden.

Eén daarvan, Muramasa Rebirth, heb ik inmiddels al uitgespeeld. En wat een toffe game is dat! Een zekere aanrader voor iedereen met een PS Vita, want het is een van de mooiste games die deze handheld te bieden heeft. Deze prachtige side-scrolling actiegame vindt plaats in het historische Japan en gewapend met een hoop zwaarden ga je allerlei demonen, ninja's en samoerai te lijf, oftewel: vet!

muramasa gekocht