Foto: BagoGames

Over een paar maanden kunnen we aan de slag, met een nieuwe titel in Rockstar Games' veel geprijsde franchise. Verwacht een dynamische verhaal, dat zich afspeelt in een karakteristieke wereld vol met gevaren. Red Dead Redemption 2 zal je het gevoel geven dat je weer terug bent in het Wilde Westen. Stap op je paard en laat je verbazen op alles wat je te wachten staat.

Rockstar’s eerste volwaardige titel na vier jaar

Rockstar Games is na het uitkomen van GTA V vrij rustig geweest in het uitbrengen van nieuwe titels. Wel zagen we een vernieuwde versie van de actie-avonturen game L.A. Noire voor de nieuwe generatie consoles. Daarnaast updatet Rockstar Games nog regelmatig de in 2013 uitgekomen online multiplayer GTA: Online met gloednieuwe content.

Dat Rockstar Games niet al te druk is met het uitbrengen van nieuwe titels zal Red Dead Redemption 2 alleen maar goed doen. Zo heeft de Britse gameontwikkelaar genoeg mankracht en tijd voor de langverwachte titel. Helemaal sinds de verschijningsdatum van Red Dead Redemption 2 is uitgesteld naar 26 oktober 2018.