Op zoek naar een goede game om op je smartphone te spelen? Je hoeft je er niet voor te schamen, iedereen gamet wel eens op zijn telefoon! Om je een beetje op wel te helpen, geven we je hier wat tips over gratis games die je zeker een keertje kunt proberen.

10. Pokémon GO (speelbaar op Android en iOS)

Laten we beginnen met een game die iedereen waarschijnlijk al heeft gespeeld of nog steeds speelt. Pokémon GO was een rage in de zomer van 2016, maar werd daarna minder populair. Gelukkig zijn er nog genoeg Pokémon Trainers en krijgt de game nog genoeg updates om toch nu nog aan Pokémon GO te beginnen.

Pokémon GO is gratis voor Android en iOS. Je kunt in de app je geld uitgeven aan dingen zoals extra Pokéballs, speciale kleding voor je personage en nog meer nuttige items. Gelukkig heb je geen van deze items nodig om te winnen en kun je bijna alles gewoon vinden door zo nu en dan eens een PokéStop of een Gym te bezoeken. Ook loont het zeker om vrienden te hebben die deze game spelen, want op die manier kun je de Raids ook makkelijk winnen.