Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Theo

Gekocht: Furi
Uitgespeeld: Furi

Deze week kreeg ik Furi voor mijn kiezen op de Nintendo Switch. Een behoorlijk pittige hack and slash game die ook nog eens flink wat weg heeft van een bullet hell game. De twee elementen gecombineerd maken Furi tot een interessante game. En de game is ook nog eens lekker uitdagend.

Voordat ik op de helft van de game kwam, ben ik dan ook al flink wat keren de pijp uit gegaan. Maar uiteindelijk was ik degene die de klappen uitdeelde en het einde van de Switch game bereikte. Wat mijn eindoordeel over Furi is, kun je snel lezen in de Furi review!

furi gekocht

Lucas

Gekocht: Uncharted: The Nathan Drake collection
Uitgespeeld: -

Met de aankoop van mijn PlayStation 4 een aantal weken geleden, moeten er natuurlijk ook games gekocht worden. Heavy Rain heb ik uitgespeeld, dus werd het tijd voor het volgende spel: de Uncharted Nathan Drake collectie. Eigenlijk wilde ik The Last of Us kopen, maar ik bewaar het beste voor het laatste!

uncharted gekocht

Rick

Gekocht: Wolfenstein 2: The New Colossus, Nioh, Telltale’s Batman
Uitgespeeld: Wolfenstein 2: The New Colossus

Afgelopen week was een druk weekje qua games. Zo kreeg ik eerst Wolfenstein 2 binnen, een titel waar ik héél erg naar uitkeek en dus eindelijk heb kunnen spelen. En wat een geweldige game dat het is! Binnen de kortste keren heb ik hem dan ook uitgespeeld en ben ik nu bezig met de laatste collectibles.

Als dat gedaan is, dan ga ik aan de slag met het lastige Nioh en Telltale’s Batman. Ook de eerste Dark Souls zit nog steeds in mijn Xbox, want die moet ik ook nog uitspelen.

wolfenstein gekocht