Vorige week konden jullie kansmaken op een Assassin's Creed t-shirt en gaven wij ook een leuk goodies pakket weg in teken van Super Mario Odyssey. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

Reageer en Win - Need For Speed headset en AC Origins voor PC!

Deze week mogen wij jullie blij maken met een exclusieve headset van Need For Speed: Payback. In samenwerking met Sennheiser geven wij deze toffe prijs weg. Met deze headset beleef je de ultieme ervaring als je de game speelt. Je zult de banden horen scheuren.

Hiernaast geven wij in samenwerking met MSI drie digitale codes weg voor de PC-versie van Assassin's Creed Origins. MSI heeft namelijk een mooie actie: bij aankoop van een MSI PC tussen 1 november en 31 januari krijg je Assassin's Creed Origins er gratis bij. Mocht je opzoek zijn naar een krachtige gaming PC dan mag je dit eindejaars-cadeautje van MSI niet aan je voorbij laten gaan! Alles over de actie van MSI lees je hier.

Als laatste voegen we weer een prijs toe aan de grote doos die je aan het eind van het jaar kunt winnen. XGN stelt een grote doos samen waarin we elke week een nieuwe prijs toevoegen. Denk aan: games, films, goodies, t-shirts en ga zo maar door. Aan het eind van het jaar gaat deze gevulde doos naar één gelukkige winnaar! Wat je daarvoor moet doen is elke week op flink wat artikelen op de website leuke/creatieve reacties achterlaten.

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op de Need For Speed headset en de PC-versie van Assassin's Creed Origins!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account en voor de fysieke prijzen inwoner van Nederland zijn.