De Sims zorgt al generaties lang voor onvervalst speelplezier onder alle lagen van de bevolking. Er zijn veel aspecten die de game bijzonder maken, maar één van de belangrijkste aspecten is dat de game compleet kan worden aangepast door de speler. Op die manier kan elke speler een compleet unieke speelervaring hebben. Deze mods gaan verder dan nieuwe kleren voor je Sims omdat ze iets compleet nieuws aan je game toevoegen.

Lees ook onze handige Sims 4 cheats. Speel een beetje vals om de game nog wat leuker te maken.

10. Creëer-een-Sim uitbreiding

Wat als je de speelervaring aan kunt passen nog voor je een Sim hebt? Nou, dat kan! Met deze mod kun je Creëer-een-Sim overzichtelijker inrichten. Standaard heeft Creëer-een-Sim twee kolommen aan kleding, schoenen en al het andere, met deze mod kun je daar drie of vier kolommen van maken.

Dit scheelt een hoop scrollen. Zelfs al heb je niets dat door spelers is gemaakt, als je alle uitbreidingen voor de Sims 4 hebt bijgehouden dan zal je een hoop dingen hebben om uit te kiezen. En wie wil er nou zijn tijd verdoen met zoeken naar dat ene perfecte paar schoenen? Daar is deze mod dus voor.