Theo

Gekocht: Megaman Legacy Collection 2
Uitgespeeld: Patapon Remastered, Megaman 7

Afgelopen week ben ik tussen het klussen door aan het einde van de wereld gekomen in Patapon. Ik heb succesvol de Zigodons af kunnen weren en mijn Patapon stam voorbij alle monsters geleid. Wat is dat toch een leuke game. In de Papapon Remastered review kun je er alles over lezen.

Daarna ben ik begonnen met Megaman Legacy Collection 2. De tweede verzameling Megaman games die deel 7 tot en met 10 bevat. En de eerste game uit die collectie heb ik gelijk opgegeten. Het voelt weer als vanouds en dus lekker uitdagend, alhoewel de games nergens zo moeilijk zijn als de eerste zes. Check binnenkort de review van deze collectie.

megaman legacy gekocht

Rick

Gekocht: -
Uitgespeeld: The Legend of Zelda Breath of the Wild

Afgelopen week heb ik dan eindelijk, na minstens 90 uur in Breath of the Wild te hebben gestoken, de laatste Zelda uitgespeeld. Dat het een goede game was, wist ik al, maar dat de game zo zou eindigen. Een fantastisch einde van de game van het jaar (voor mij dus).

Komende weken probeer ik de backlog wat bij te werken (Nier: Automata, FIFA 17 en Stardew Valley) voordat Uncharted en Destiny 2 uitkomen.

breath of the wild uitgespeeld

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: Yakuza Kiwami

Ik mag er helaas nog niets over zeggen wegens een embargo, maar ik ben een groot fan van de serie. Deze serie krijgt al jaren te weinig aandacht bij ons en hopelijk verandert Kiwami dat.

yakuza kiwami gekocht