Overdrive draait nu in de bioscoop! Houd jij van The Fast & Furious reeks? Dan wil je zeker Overdrive ook zien. In de film zit Scott Eastwood (inderdaad, de zoon van) en hij kruipt in de huid van Andrew. Samen met Garret Foster (gespeeld door Freddie Thorp) zijn ze niet alleen goed in racen, maar hebben ze ook een criminele achtergrond. Luxe dure auto's stelen? Check. Daar zijn ze niet vies van.

In samenwerking met Independent Films maak jij een week kans op 3x2 tickets voor deze 'snelle' film! Eerder schreven wij al een special over vijf toffe Overdrive features. En komend weekend komt er nog een te gek artikel online over de auto's die te bewonderen zijn in de film. Maar mocht je die nu zelf willen aanschouwen, moet je natuurlijk de film zien.

Overdrive tickets

Hoe win ik Overdrive tickets?

Wat moet je daarvoor doen? Simpel. Laat in een reactie hieronder weten waarom jij graag naar de film wilt, of stuur je inzending per mail naar prijsvraag@xgn.nl. Doe dit laatste samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!