Vandaag lanceren we de speciale Prey mini-site op XGN.nl. Via de nieuwe knop in het menu kun je deze bezoeken en al het nieuws, previews, specials en later de review op één plek vinden. De Prey release nadert snel en tot die tijd houden we jou op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de nieuwe shooter van Arkane Studios en Bethesda.

Prey onthulling

Tijdens de E3 2016 werd Prey opnieuw uit de doeken gedaan. De trailers die volgden beloofden veel goeds en ook in onze recente preview waren we enthousiast over de game.

Prey vertelt het verhaal van Morgan Yu. Hij wordt wakker op het ruimtestation Talos I, waar alles perfect lijkt te zijn. Al snel blijkt dit alleen niet zo te zijn en ga je de strijd aan met mysterieuze aliens. Jij bent de laatste hoop om deze buitenaardse wezens te stoppen, en daarvoor zul je gebruik moeten maken van hun krachten!

Prey release

Vanaf 5 mei zal Prey dus in de winkels liggen. Voor meer informatie kun je terecht op de Prey mini-website via www.xgn.nl/prey om er zeker van te zijn niets te missen!