Ralph

Gekocht: -
Uitgespeeld: Mount & Blade: Warband

Nou ja, uitgespeeld is een groot woord, maar ik heb een einde gemaakt aan mijn campagne in Mount & Blade: Warband. Ik ben de rechterhand van Sanjar Khan van het Khergit Khanata, mijn leger is de grootste van heel Caldaria en elke vijand wordt vermorzeld onder de hoeven van mijn leger aan paarden of doorboord met pijlen. Het wordt tijd voor mijn karakter om te gaan genieten van zijn pensioen in zijn kasteel en kindertjes te maken met zijn prachtige vrouw.

En nu, de game deïnstalleren? Nee, we beginnen natuurlijk een nieuwe campagne! Totdat Mount & Blade 2: Bannerlord een keertje uitkomt. Schiet op, TaleWorlds!

mount and blade uitgespeeld

Theo

Gekocht: -
Uitgespeeld: Metal Slug 3, Shock Troopers

Afgelopen week ben ik aan twee toffe arcadegames begonnen waar ik als kind tientallen guldens aan uitgegeven heb; Metal Slug 3 en Shock Troopers. Wat een toffe games waren het en zijn het nog steeds. Terecht dan ook dat zij de eerste classics op de Switch zijn.

De uitdaging is er een beetje uit doordat je geen muntje meer hoeft in te werpen, maar toch weten de games allebei nog flink te vermaken. Zeker wanneer je met twee spelers speelt! Een aanrader voor iedereen, zoals je in de reviews kunt lezen!

metal slug uitgespeeld

Laura

Gekocht: Tales From The Borderlands
Uitgespeeld: -

Eerder deze week zag ik de game Tales From The Borderlands voor slechts een paar euro in de schappen liggen. Nu kan ik dat, als liefhebber van zowel Borderlands als Telltale games, natuurlijk niet laten liggen. Weer eentje voor mijn altijd groeiende backlog, aangezien ik er de komende tijd nog niet aan toe zal komen.

tales from the borderlands gekocht