Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Theo:

Gekocht: Never Alone Foxtales
Uitgespeeld: Submerged, Never Alone Foxtales

Afgelopen week was het indieweek bij mij thuis. Ik heb de laatste hand gelegd aan Submerged en heb de game in één zucht uitgespeeld. Mijn oordeel kun je in de Submerged review lezen.

Daarnaast heb ik het contentpakket voor Never Alone, Foxtales gestart en ineens uitgespeeld. Dit is een hele toffe toevoeging op de game, maar helaas net te kort om er compleet op in te gaan. Lees meer in de Foxtales review!

never alone uitgespeeld

Ramon:

Gekocht: Bozaks Horde (Dying Light), Rocket League
Uitgespeeld: -

Ik heb in verband met de PlayStation Summer Sale voor een paar euro de DLC Bozaks Horde voor Dying Light gekocht. Helaas heb ik hem nog niet kunnen spelen, maar wel heb ik Rocket League gratis gedownload. Wat een briljant spel is dat zeg! Heerlijk voetballen met auto's en dan komt er nog eens een DLC voor uit ook!

rocket league uitgespeeld

Nicky:

Gekocht: Everybody's Gone To The Rapture
Uitgespeeld: Badland, Teslagrad

Deze week kreeg ik de download-code van de prachtige indie-game Everybody's Gone to the Rapture binnen. Ik was al een tijdje benieuwd naar deze titel en ik heb deze game dan ook in een enkele middag uit zitten spelen. Mijn bevindingen over Everybody's Gone to the Rapture kun je spoedig nalezen in mijn review! Verder heb ik mezelf door alle levels van Badland heengewerkt en speelde ik Teslagrad uit.

rapture uitgespeeld

Rox:

Gekocht: Heel veel
Uitgespeeld: -

Wat doe je als je terug bent na gamescom? Juist, games kopen! Te veel om hier boven op te noemen. Ik heb gekocht: Watch Dogs, Battlefield 4, Crysis 3, Dark, Arcania en Metal Gear Solid V, Ground Zeroes. Ook heb ik nog besteld: Metroid Prime Trilogy en Loco Rocco 2.

En.. Donkey Kong Country 1,2,3 en Super Mario World 2. Genoeg om een jaar vooruit te gaan geloof ik, haha. Ik was even een dagje op mezelf en had nostalgische gevoelens naar vroeger. Naar die tijd dat ik onbezorgd op mijn SNES zat. Dus ik ga de komende tijd even flink retro uitpakken. Wil sowieso ook weer Mickey Mania en Aladdin spelen op de SNES. Oh, heeft er iemand nog een Nintendo 64 te koop voor me? haha!

dk uitgespeeld