Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Theo:

Gekocht: Submerged
Uitgespeeld: Batman: Arkham Knight

Afgelopen week heb ik eindelijk het avontuur van Batman afgerond. Wat een einde zeg en wat een trilogie. Zo moeten er meer komen in het superheldengenre.

Daarnaast heb ik Submerged binnengekregen. Een serene game die er geweldig uitziet. Hoe de game speelt en waar het nou precies om draait lees je snel in de review!

submerged uitgespeeld

Calvin F:

Gekocht: Mercenary Kings, Outland, Coin Crypt, Screencheat, The Incredible Adventures of Van Helsing, Freedom Planet, Endless Space, The Stanley Parable
Uitgespeeld: -

Jullie denken misschien: heeft Calvin een klein fortuin besteed aan games? Nou, eigenlijk niet. Ik heb deze week namelijk gretig gebruik gemaakt van de Humble Indie Bundle.

Voor maar vijf euro heb ik al deze games (plus nog een aantal soundtracks) binnen gehaald. Een goede deal dus! Freedom Planet, The Stanley Parable en Mercenary Kings zijn in ieder geval supervette games. Die waren de prijs meer dan waard!

sp uitgespeeld

Nicky:

Gekocht: The Witcher 3: Wild Hunt, The Wolf Among Us, Teslagrad, Badland, Skullgirls: 2nd Encore
Uitgespeeld: -

Kerstmis kwam vroeg dit jaar; deze week kreeg ik van mijn vriendin namelijk alvast The Witcher 3: Wild Hunt voor mijn verjaardag, ook al ben ik stiekem pas over twee weken jarig. Verder bestelde ik de disc-versie van The Wolf Among Us, waar helaas een lange levertijd op stond en waar ik dus nog een aantal dagen op zal moeten wachten.

Als kers op de taart kreeg ik van XGN de game Teslagrad en downloadcodes voor Badland en Skullgirls: 2nd Encore. Aan die laatste game heb ik alvast een beginnetje gemaakt en ik ben zeer onder de indruk van de art style, waarover jullie binnenkort meer kunnen lezen in mijn review!

skullgirls uitgespeeld