Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Theo:

Gekocht: Zombie Army Trilogy
Uitgespeeld: Rogue Legacy

Afgelopen week heb ik eindelijk een einde gebreid aan Rogue Legacy. Honderden keren gestorven, sterker geworden en uiteindelijk het hele kasteel de baas. Nu op naar de New Game +!

Ik heb aan mijn collectie de Zombie Army Trilogy toegevoegd waarin samenspel en snipen centraal staat. Alleen spelen kan ook, maar verwacht dan een dikke uitdaging. Wat een tof spel is dat zeg! Lees meer in de recensie.

Wat heb jij uitgespeeld of gekocht?

Johan:

Gekocht: Valiant Hearts
Uitgespeeld: Europa Universalis IV: El Dorado

Eén game - of eigenlijk DLC - waar ik deze week van heb genoten was El Dorado, de laatste uitbreiding voor Europa Universalis IV. Wat ik precies vond van de content kun je lezen in de recensie, maar ik kan hier wel een tipje van de sluier oplichten. El Dorado is één van de beste DLC´s die ik ooit gespeeld heb, voor welke game dan ook!

De andere titel waar ik deze week mee aan de slag ben gegaan is Valiant Hearts van Ubisoft. Ik vind de Eerste Wereldoorlog enorm interessant, en om dat tijdperk te beleven in een game is een enorm interessante ervaring. Ik kan dan ook niet wachten de komende week verschillende uren in de titel te stoppen.

Wat heb jij uitgespeeld of gekocht?

Pedro:

Gekocht: Shadow of Mordor, Rogue Legacy
Uitgespeeld: -

Deze week ben ik aan Shadow of Mordor en Rogue Legacy begonnen. Eigenlijk best wel vergelijkbare games: verslavend upgrade systeem en good old hack 'n slash gameplay. Rogue Legacy is echter de favoriet op dit moment omdat het moeilijker is dan Shadow of Mordor, en veel grappiger! Het voelt overigens best raar om met een PS4 en een beamer zo'n retro game te spelen, zonde van het geld... Zodra de DLC van Shadow of Mordor uitkomt wordt 'ie natuurlijk wel even uitgeprobeerd!

Wat heb jij uitgespeeld of gekocht?