Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Riffy

Gekocht: Watch Dogs
Uitgespeeld: Dishonored

Tweeënhalf jaar na release heb ik eindelijk Dishonored gecompleteerd. Een meedogenloze, zeer vermakelijke stealth in first-person, met een aangenaam Victoriaans sausje en de nodige bovennatuurlijke elementen. De sfeer doet denken aan een mix tussen BioShock en Thief, al zijn de personages minder interessant dan in die eerstgenoemde franchise. De besturing is wel even 'clunky'; stealth lijkt vooralsnog het best tot zijn recht te komen in third-person.

Bijna een jaar later behoort Watch Dogs tevens tot mijn collectie. Voor een PS3-game oogt het Ubisoft-epos prima, al is duidelijk dat de derde Sony-console al een tijdje op zijn grafische limiet zit. De controls voelen heerlijk aan, de zijmissies zijn nét voldoende gevarieerd om boeiend te blijven, het hackelement is verrassend leuk en goed gecombineerd met het verhaal. Een geruststelling: ook het narratieve aspect van Watch Dogs is dik in orde.

gekocht uitgespeeld dishonored

Theo

Gekocht: Saints Row Gat Out of Hell
Uitgespeeld: -

Deze week ben ik aan Gat Out of Hell begonnen. Deze game sluit aan op de vorige Saints Row titel en speelt zich af in de hel. Wat doe je daar dan? Nou dat is simpel, de duivel des duivels afmaken. En dat doe je door hem flink dwars te zitten in zijn plannen om zijn dochter Penelope aan een bekende uit te huwelijken. Er is zat in de game te doen, maar daarover meer in de recensie die je binnenkort kunt lezen.

gekocht saints row gat out of hell

Rox

Gekocht: Never Alone´╗┐
Uitgespeeld: LEGO City Undercover: The Chase Begins

Afgelopen week was ik énorm verslaafd aan LEGO City Undercover op de 3DS. Geen idee waarom ineens. Ik had het maandenlang niet aangeraakt en opeens ging het even in de trein spelen en wilde ik het uitspelen. Hartstikke lachen al die LEGO poppetjes en dat je op een big kan rijden als een cowboy vind ik helemaal lachwekkend. Ik heb me dan ook kostelijk vermaakt afgelopen week, jihaa!

Verder heb ik sinds kort een Xbox One, maar nog amper games. Dankzij de recensie van Theo kon ik de verleiding niet weerstaan om voor een tientje Never Alone aan te schaffen. Zeer benieuwd wat die titel gaat bieden!

gekocht never alone