Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Theo

Gekocht: Far Cry 4, Sherlock Holmes Crimes & Punishments
Uitgespeeld: Never Alone

Onlangs heb ik Far Cry 4 aan mijn collectie toegevoegd. Deze game ziet er veelbelovend uit en ik ben dan ook benieuwd wat Kyrat allemaal gaat brengen. De komende tijd vermaak ik me hier in ieder geval wel mee als ik de recensie en de specials zo lees.

Ook heb ik afgelopen week een detectivegame aan mijn PlayStation 4 collectie toegevoegd, namelijk Sherlock Holmes Crimes & Punishment. Ik heb geen idee wat deze game me brengt, maar zal dit tot op de bodem uitzoeken. Daarna kunnen jullie dit natuurlijk in de recensie lezen.

Never Alone is een game die ik maar niet neer kan leggen. Vanzelfsprekend heb ik de game dan ook uitgespeeld. Niet een keer, nee drie keer. En ik vermoed dat ik de game nog wel vaker zal doorlopen.

gekocht sherlock holmes crimes & punishment

Riffy

Gekocht: Far Cry 3
Uitgespeeld: -

Ik heb dit weekend Far Cry 3 gekocht. Ja ja, ik weet dat deel 4 sinds deze week al in de winkels ligt, maar voorlopig heb ik nog een flinke last-gen backlog weg te werken - die dankzij FC3 nóg groter wordt. Niet alleen voor de prachtige, enorme regenwouden is Ubisofts shooter mijn nieuwste aanwinst, maar vooral dankzij de prominente rol voor bad-guy Vaas Montenegro. Een geschikter voorbode op Pagan Min, de geschifte schurk die huishoudt in fictieve Himalaya-kloon Kyrat in Far Cry 4, kan ik me moeilijk voorstellen.

gekocht Far cry 3 Vaas

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: LittleBigPlanet 3

Ik heb LittleBigPlanet 3 uitgespeeld. Hoewel ik dit derde deel wat minder vind dan de vorige twee delen heb ik me wel erg vermaakt met LBP3. Zeg eens eerlijk: hoeveel exclusieve platformers zijn er voor de PS4? LBP is erg tof om co-op te doen en dan ook een titel die je eens in de zoveel tijd gerust uit de kast kunt pakken. De nieuwe features zijn tof, en ook de nieuwe karakters. Al is het wel zonde dat je niet tussen die personages kunt switchten.

gekocht en uitgespeeld littlebigplanet 3

Tom

Gekocht: Watch Dogs
Uitgespeeld: -

Zo hey, daar is Watch Dogs dan eindelijk. Halverwege het jaar moest ik mij ontzettend inhouden omdat Ubisoft toen nog claimde dat de Wii U versie van de game veel cooler zou worden. Een half jaar later weten we allemaal dat die uitspraak bullshit was en we blij mogen zijn dat de game uberhaupt nog naar Nintendos console komt. In de recensie kun je volgende week lezen of het echt zo erg gesteld is met Watch Dogs voor de Wii U.

gekocht watch dogs wii u